Hulpkreet van een burgemeester: “De zwarten hebben het voor het zeggen!”

bg_garmisch

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

Het idyllische plaatsje Garmisch-Partenkirchen (foto) in Beieren is ver over de grenzen bekend. Vroeger een populair lucht-kuuroord, ontwikkelde het zich in de loop der jaren tot een magneet voor skitoeristen met hoofddoek en werd bovendien beroemd als een van de vier plaatsen waar de jaarlijkse vier-schansen-tournee wordt gehouden. Maar nu slaat de burgemeester van de plaats alarm.

contra-magazine

Reden voor dit alarm zijn – weer eens – gewelddadige “migranten”, die zich in het openbaar als wilden gedragen en op grond van hun agressiviteit niet alleen de oorspronkelijke inwoners, maar in toenemende mate ook de toeristen schrik aanjagen. Burgemeester Dr. Sigrid Meierhofer (SPD!) zag zich nu op grond van de zich steeds meer toespitsende situatie genoodzaakt om zich met een brandbrief te richten tot het districtskantoor. Meierhofer daarin letterlijk: “De zwarten hebben het voor het zeggen!

Garmisch-Partenkirchen herbergt al sinds geruime tijd tussen 150 – 250 “vluchtelingen”. Terwijl er tot voor kort hoofdzakelijk Syrische gezinnen in “Abrams Komplex” – een verlaten steunpunt van de Amerikaanse bezetters – ingekwartierd waren, is de samenstelling van de “mensen die bescherming zoeken” de afgelopen maanden veranderd. Inmiddels zijn het hoofdzakelijk alleenstaande, jonge mannen uit zwart Afrika die daar ondergebracht worden en van wie ook het tin toenemende mate onveilig maken van de openbare ruimte uitgaat.

De situatie is in korte tijd dusdanig erger geworden, dat men al de plaatselijke gastronomie-bedrijven aanschreef en hen ervoor waarschuwde hun vrouwelijke werknemers na het invallen van de duisternis niet alleen naar huis te laten gaan. Dit gebeurt op dit moment live in Garmisch-Partenkirchen en niet in een of andere gore Derde Wereld stad – we hebben het ver geschopt met de welkomstcultuur!

De jonge Afrikanen laten geen gelegenheid onbenut om zich “populair” te maken: zo zouden ze in de hele stad de beste WiFi-hotspots bezetten en door hun agressieve doen en laten het gebruik van deze hotspots door derden zo goed als onmogelijk maken. Daarnaast de gebruikelijke vechtpartijen, diefstallen, zinloze aanvallen in het dagelijks leven . . . Ook in het “vluchtelingen”onderkomen zouden ze het commando voeren door daar o.a. aan de anderen voor te schrijven wie waar zou moeten slapen enzovoort. Dat moet wel de vreedzame, diverse multiculti zijn die daar wordt voorgedaan!

Ongeveer 150 gefrustreerde, ontwortelde en tot alles in staat zijnde jonge mannen volstaan dus om een hele stad met meer dan 26.000 inwoners binnen enkele weken in een nauwelijks nog te controleren rovershol te veranderen. Hier zou men zich eraan moeten herinneren dat er wekelijks meerdere duizenden van zulke mensen door de EU en NGO´s over de Middellandse Zee gesleept worden. Langzamerhand wordt het steeds duidelijker wat dat welkomstapplaus heeft aangericht: een continent verzinkt in chaos.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Hulpkreet van een burgemeester: “De zwarten hebben het voor het zeggen!”

 1. SaanDeKnikkker zegt:

  Ontzettend goed echt een aanrader voor iedereen
  Watch “Hillarys America The Secret History Of The Democratic Party” on
  http://thevideo.me/qiwgy3eoieaa

  Like

 2. danny zegt:

  Denken deze zwarten, tot ze ons soort tegenkomen, dan, piepen ze wel anders.
  Deze zwarten moeten wel weten waar hun plaats is.
  Het is hier natuurlijk niet de apenheul.
  Komen ze nog wel achter.

  Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Het gaat steeds verder,dat komt ook hier de kinderen zijn hier al niet meer veilig in de zwembaden,homo,s worden in elkaar geslagen Joden en Christenen worden bedreigd alles gaat hier onder de dekmantel,straks is het hier ook gedaan met onze veiligheid

   Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Danny, ons soort? Niemand doet iets, als jij 20 van deze types tegen komt loop je denk ik een blokje om, zou ik trouwens ook doen, heb je die boten met honderden van deze droeftoeters gezien, gewoon bizar

   Like

  • mahoog zegt:

   Jammer Danny,dat je clubje waarschijnlijk te klein is …..maar als de watjes hun smartfone eens loslaten en mee gaan doen maken jullie wel een kansje om dat gespuis in het gareel te houden ,maar ik heb er een zwaar hoofd in.Op de pliesie en de soldaatjes moeten jullie niet rekenen…in tegendeel ,die gaan jullie waarschijnlijk tegenhouden.Zo zie ik het van verre tenminste……hoop dat ik het mis heb.

   Geliked door 1 persoon

 3. Pieter zegt:

  Witte sneeuw is wel erg racistisch. Dat zou de VN-Zwarte Piet-kenner vast ook vinden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Drs.P. zegt:

  Met 26000 mensen je laten ringeloren door 150 domme neuqnegerts???
  Dan moeten die Duitsers toch eens wakker gaan worden en gewoon die 150 debielen laten verdwijnen zonder ze ooit terug te vinden, of ze helemaal de tering slaan, armen en benen breken.
  Mensen genoeg zou ik zo zeggen, of zijn het 26000 bejaarden???

  Geliked door 1 persoon

 5. jungleelephant zegt:

  Daarom is het in Afrika ook zo slecht gesteld:aartslui,agressief,oversext:viezer volk bestaat er niet!Buiten dat hebben die roetmoppen hier niks te zoeken:dit continent uit knuppelen,dus;de enige taal die ze verstaan!

  Geliked door 1 persoon

 6. joopklepzeiker zegt:

  Ze de berg opsturen na een cross country ski cursus van 5 minuten !

  Like

 7. Elena zegt:

  Lachuuuuh..dat die islamitische dobbertneuqnegerts zo’n poepsjiek plaatsje op zo’n kop kunnen zetten.
  De dobbertneuqnegerts voelen zich daar als een vis in het water, het is alsof ze thuis zijn in de apenheul.
  Met een beetje geluk kan de Duitse roverheid daar een leuke attractie maken door de toeristen een geweer te geven en hen te laten prijsschieten op alles wat daar zwart is.
  Moet een fluitje van een cent zijn zo’n dobbertneuqnegert in de sneeuw .

  Geliked door 1 persoon

 8. Ja dat heb je ervan, als je ze een vinger geeft, nemen ze je hele land.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ronald 45. zegt:

  Overal het zelfde liedje

  Like

 10. BertG. zegt:

  Hier nog een stukje oorlog in Nederland.

  Nu kunnen we zien hoe Mo, Mo & Mo met voorhamer én machinegeweer hun kleine jihad ten uitvoer brengen.


  https://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/10/man_man_man_wat_een_land_en_wat_een_mensen.html

  Like

 11. elisah zegt:

  Ik snap niet dat een hele stad zich laat terroriseren door zulk soort a-sociale, ongewenste vreemdelingen. Waarom organiseren deze mensen zich niet, om samen de boel op orde te houden?
  Er moeten ook duidelijke regels komen, heel simpel, wie zich niet weet te gedragen, moet linea recta het land uit gesmeten worden want aan crimineel en a-sociaal geteisem heeft niemand behoefte.

  Geliked door 1 persoon

 12. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  Er zijn vele hulpkreten in het westen. De wegkijkers willen dit niet horen en blijven tolerantie promoten voor de barbaarse intoleranten.

  Like

 13. erfwachter zegt:

  Heel simpel ,schaf zelf een wapen aan een AK 47 heb je al tussen de 500 en 750€ munitie incluis een demper erop en laat maar komen ,het is dan wettelijke zelfverdediging ,als ze met een zelfde wapen schieten, knal ze gewoon overhoop ,vals sentiment is dan al lang niet meer op zijn plaats,

  Like

 14. Pingback: Garmisch-Partenkirchen als conferentieoord – de verloren idylle? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s