Poetin over de Amerikaanse verkiezingsstrijd: “Wie op Clinton stemt, stemt voor oorlog!”

screenshot_173

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de VS onverholen plannen aankondigen voor een cyberaanval tegen Rusland, heeft de baas van het Kremlin, Vladimir Poetin, zich nu naar verhouding gematigd gerevancheerd en een standpunt ingenomen in de lopende Amerikaanse verkiezingsstrijd. Volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN verklaarde Poetin:

duits-zuerst

“Als de Amerikanen Trump kiezen, kiezen ze de vrede. Als ze op Clinton stemmen, stemmen ze voor oorlog!”

Trump zou, in tegenstelling tot Clinton, in staat zijn de actuele gevaarlijke spanningen tussen Moskou en Washington af te bouwen. Clinton zou een “agressieve retoriek” gebruiken, terwijl Trump tot samenwerking met Rusland bereid zou zijn in de anti-terreur-strijd. “Ik hoop dat er een kans bestaat op het herstellen van de bilaterale betrekkingen na de verkiezingen”, zei Poetin, die Trump bovendien “zeer getalenteerd” noemde. Ook Trump had zich omgekeerd de afgelopen maanden herhaaldelijk positief over de chef van het Kremlin uitgelaten en o.a. verklaard dat hij Poetin als een betere staatschef zou beschouwen dan de Amerikaanse president Barack Obama.

Nog drastischer liet de voorzitter van de nationalistische Russische Liberaal Democratische Partij (LDPR), Vladimir Zjirinovski, zich uit over de op dit moment bevroren Amerikaans-Russische betrekkingen. Volgens hem dreigt er voor de wereld in het geval van een verkiezingsoverwinning van Clinton zelfs een atoomoorlog. “Er zullen overal Hiroshima´s en Nagasaki´s zijn”, zei Zjirinovski in een interview met Reuters.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Poetin, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

32 reacties op Poetin over de Amerikaanse verkiezingsstrijd: “Wie op Clinton stemt, stemt voor oorlog!”

 1. Golden Girl zegt:

  dat gaat een fijne toekomst worden, einde oefening voor deze planeet, en wat gaan de Amerikanen doen? Als domme idioten toch Clinton stemmen, alvast bedankt Amerika, wat hoop ik dat het Trump zal worden

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  LOL. Communistische en islamofiele burgemeester van New York De Blasio houdt bijeenkomst voor Hillary. 40 personen komen opdagen


  http://www.washingtonexaminer.com/article/2604716/

  Like

 3. Republikein zegt:

  Zo is het maar net.
  Nog ff een duit in het zakkie:
  During the morning commute, a naked statue of Hillary Clinton in downtown Manhattan caused fights between crazed feminazis and first amendment supporters. Cow’s hooves add a nice touch.
  http://www.barenakedislam.com/2016/10/18/warning-graphic-hillary-clinton-naked/

  Geliked door 1 persoon

 4. joopklepzeiker zegt:

  Ik houd dat zeker niet voor onmogelijk .

  Like

 5. Dat is ons ook al duidelijk geworden.

  Like

 6. Dicksy zegt:

  Betalen ze mijn pensioen nog als het zover komt ?

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Zhironowski is een politieke clown die ook in Rusland zelf door maar weinig mensen serieus wordt genomen. Maar Putin kun je maar beter serieus nemen.
  En wat Hillary betreft geloof ik hem ook wel, want ze kennen elkaar vrij goed.
  En zij heeft een gruwelijke hekel aan hem.
  Nu is dat niet zo opzienbarend, omdat zij een hekel heeft aan de meeste mensen.

  Geliked door 2 people

  • Zjirinowski is wel meer dan een clown: Het is een gevaarlijke gek!
   Waart dat exemplaar nog steeds door politiek Rusland? Nou, sorry, maar dan zeg ik toch echt: Dat kan weer alleen dáár!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Alleen maar gekken in de Russische politiek en niet in de USA , EU , Nederlandse politiek ?
    Vreemd .
    Daar zitten dus allemaal helemaal normale mensen in , dan zijn dus eigenlijk al je commentaren hier op dit blog bull shit .

    Like

 8. Witte raaf zegt:

  Denk/hoop dat het zover niet gaat komen,ik verwacht tegen die tijd wel een interventie van buitenaf,ze laten deze aardkloot echt niet vernietigen,veel te belangrijk voor het evenwicht in het universum!
  Maar dat is natuurlijk een heel ander onderwerp.

  Like

  • C.A.Barstow zegt:

   Ik weet niet op wat voor een interventie je doelt, het zou een goddelijke interventie kunnen zijn? daar geloof ik niet in, dan wel een interventie van een buitenaardse intelligentie wat mij hoogst onwaarschijnlijk lijkt, deze wezens of wat het ook moge zijn zullen zich zodra zij hier aankomen een slag in het rond lachen vanwege de lachwekkende achterlijkheid en hersenloosheid die zij hier zullen aantreffen, die zullen denken, we komen als het nog zin heeft over een paar honderdduizend jaar wel weer eens kijken.
   De mens een intelligent wezen?
   aan de ware intelligentie zullen we waarschijnlijk niet eens toekomen, we hebben de aarde en onszelf dan allang of het leven onmogelijk gemaakt dan wel alles vernietigd.
   Sombere kijk op de toekomst? als wij doorgaan zoals we nu bezig zijn is daar helaas alle reden toe, en Jan met pet?, daar ben ik er één van, staat op wat voor politieke partij je ook stemt volkomen machteloos, de politieke krachten die hier spelen gaat ons ver boven de pet.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Route 66 to heaven, nah , not enough gas stations .

    Like

   • Witte raaf zegt:

    Je hebt mij niet horen zeggen dat de mens een intelligent wezen is,ik denk dat wij zo een beetje het domste soort zijn die er rondloopt in het universum,wat de interventie betreft dat is geen goddelijke maar 1 van een buitenaardse beschaving en ze huilen eerder dan dat ze zich een bult lachen vanwege de kolerezooi die wij er van hebben gemaakt,wees eerlijk het is ook te triest voor woorden hoe wij hier bezig zijn maar ze komen niet om ons te helpen hoor maar om de aarde te beschermen en misschien eens de boel hier “op te schonen”,nou mijn zegen hebben ze👍.En wat de politiek betreft daar geloof ik allang niet meer in,het us een farce om te denken dat wij hier en trouwens op de aarbol ook maar iets in te brengen hebben,wij zijn het gepeupel en dat blijven we ook en dat willen ze “de bestuurders” ook graag zou houden!

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   De aardkloot wordt echt niet vernietigd door wat atoom bommetjes, de mieren erop echter wel maar daar maakt het universum zich echt niet druk over, gewoon even overnieuw proberen , maar dan wel anders .

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Zijn de Anunnaki al onderweg ?
   En gebruiken ze planeet X als hun vervoer middel ?

   Like

   • renato zegt:

    Ha Joop, daar zat ik nu op te wachten. we zijn hoogstwaarschijnlijk een verschijningsvorm dat door de Annunaki is gecreëerd. Vanaf dat moment zijn we alleen maar aan het inkakken. Niks survival of the fittest. Arme Darwin. Hij wist het ook niet. De globe zal zich wel weer herstellen nadat de homo sapiëns zichzelf reeds lang daarvoor door de gehaktmolen heeft gedraaid. Kijk naar de omgeving in en rond Tsjernobil. De natuur herpakt zich vele malen sneller dan de mens. We zijn een klucht die we nog niet helemaal kunnen doorgronden doordat we als geboetseerde entiteit niet in staat zijn om ons, op de bol waar we leven, aan te passen. De hebzucht en de machtsambities zijn terug te voeren naar existentiële angsten die ons als namaakaap bezig houden. Het wordt nooit wat met de mens. De steek die los zit is fundamenteel en niet te repareren vrees ik.

    Like

   • Witte raaf zegt:

    Misschien is Niburu geen planeet maar een giga moederschip,wie zal het zeggen.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @renato

    Ik houd het niet voor onmogelijk dat Enki wat foutjes heeft gemaakt met zijn DNA geknoei, maar dat was van ondergeschikt belang, zijn creatie kon de hun opgelegde taak vervullen.

    Daarentegen zijn broer Enlil vond het allemaal maar niets en wilde die creatie van Enki vernietigen nadat het nuttig zijn van de creatie ophield te bestaan .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @renato

    De mens als een klontje klootzak !
    Maar toch had Darwin best gelijk, ook de klontjes klootzak kunnen evolueren .

    Like

 9. C.A.Barstow zegt:

  Je kunt beter door een nucleaire explosie uitgegumd worden, dan te moeten wonen in een staat geregeerd door een stel verachtelijke islamitische neanderthalers, volgens mij is de realiteit hiervan gevaarlijker dichterbij dan wij in de gaten hebben, ik weet het, beide scenario’s zijn verre van prettig maar als ik dan toch moest kiezen dan ga ik voor het eerste scenario.

  Geliked door 1 persoon

 10. danny zegt:

  Allemaal een grote bek, die yankees tot ze Putin tegenkomen.
  Schijten ze zeventig kleuren.
  lafbekken.

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s