Brandbrief van de vrouw van een politieagent: “Ik heb resten van doden uit zijn uniform gewassen, ik heb het bloed van mijn man uit zijn uniform gewreven”

screenshot_189

(Vertaling: E.J. Bron)

Een open brief, die de afgelopen dagen verspreid werd door de vakbond van de politie (GdP), vestigt de aandacht op dramatische toestanden in het dagelijkse beroepsleven van politieagenten. Dat de politie al jarenlang kapot bezuinigd wordt, is min of meer een publiek geheim. De open brief, geschreven door de vrouw van een politieagent uit Berlijn, laat echter de omvang van de misstanden zien. Ze vertelt hoe de catastrofale arbeidsomstandigheden van haar man invloed heeft op het leven van het hele gezin.

duits-zuerst

“Mijn man werkt door het actuele arbeidstijdmodel en de onderbezetting constant door. Ons twijfelachtige record ligt bij zeven weken achter elkaar door, zonder ook maar één vrije dag! Bovendien zijn het bijna allemaal diensten van tien tot twaalf uur, exclusief overuren”, staat er meteen in het begin van de brief. “Van het geld dat wij moesten investeren voor extra aankopen of vervanging van de door de werkgever geleverde basisuitrusting om echte veiligheid te garanderen, gaan andere gezinnen op vakantie (…). Ik heb resten van doden uit het uniform gewassen, ik heb het bloed van mijn man uit het uniform gewreven”, staat er verder in de brandbrief. Daar zou nog bij komen dat haar man bruto minder zou verdienen dan zij met een baan voor 75% bij een kleine, openbare vereniging. Van politiepresident Klaus Kandt verwacht zij dat hij zijn verantwoordelijkheid jegens zijn personeel nakomt.

De situatie zal zich echter de komende jaren vermoedelijk nog toespitsen. Volgens een prognose van het interne Senaat-bestuur van Berlijn zouden de komende drie jaar minstens 2.930 politieagenten stoppen, terwijl zich slechts 2.167 medewerkers in opleiding zouden bevinden. Terwijl de gemiddelde leeftijd van de agenten nu al bijna 50 jaar zou bedragen, bericht de “Berliner Zeitung”. En alsof dit nog niet genoeg zou zijn, neemt het aantal ziekmeldingen en het slechts beperkt inzetbare agenten, deels op grond van de voortdurende druk, continu toe. Bijzonder problematisch zijn de multiculturele districten Neukölln en Friedrichshain-Kreuzberg. Bij politieafdeling 5 zou het aantal ziek gemelde agenten 15% bedragen. De districten kwamen de afgelopen maanden herhaaldelijk in het nieuws door aanvallen op politieagenten.

Politici van de gevestigde partijen sluiten consequent de ogen voor de realiteit, vooral wat betreft problemen met buitenlandse parallelsamenlevingen en niet-Duitse veelplegers. De asielcrisis van de afgelopen twee jaar verscherpte deze problematiek nog, voor veel agenten betekende dit extra overuren draaien – in augustus 2015 bijvoorbeeld vonden er alleen al in de deelstaat Nordrhein-Westfalen 9.907 politieacties in 151 asielonderkomens plaats.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Brandbrief van de vrouw van een politieagent: “Ik heb resten van doden uit zijn uniform gewassen, ik heb het bloed van mijn man uit zijn uniform gewreven”

 1. Merkel heeft haar land met zijn eigen bevolking KAPOT GEMAAKT!!!! Eerst die KLOTE PARASIETEN en de eigen bevolking mag creperen. Daar is ook alles KAPOT BEZUINIGT. DANK JE WEL TERING WIJF.

  Geliked door 1 persoon

 2. SaanDeKnikkker zegt:

  Watch “Hillarys America The Secret History Of The Democratic Party” on:
  Documentarian Dinesh D’Souza analyzes the history of the Democratic Party and what he thinks are Hillary Clinton’s true motivations.
  http://thevideo.me/qiwgy3eoieaa
  ps. zeer goed en aan iedereen door geven.site ! movie4k….

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Verwacht van mij geen sympathie voor zo een gezwel in uniform voor mij allemaal nsb’ers

  Like

 4. Vanwege de enorm toegenomen werkdruk ligt het zelfmoord percentage bij politie agenten hoger als bij andere beroepsgroepen!Een totaal onderschat probleem vanwege de constante stress waaronder politiefunctionarissen moeten werken!In dit vak ga je vaak van de ene noodsituatie naar de andere,je moet dan stevig in je schoenen staan om dit beroep te kunnen volhouden!!

  Like

 5. Ron zegt:

  Uit een van de eerdere commentaren van anderen op deze site de volgende website:

  Wakkeremensen: De officiële agenda voor de vernietiging van Duitsland, september 2016 / 15 Oktober 2016
  http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/10/de-officiele-agenda-voor-de.html?m=1

  Like

 6. Johan zegt:

  De politie doet ook alleen maar wat de politici zeggen. Het is alleen zo dat de poltie geen vuist maakt daar tegen en zeg nu is het genoeg. Het slaat steeds verder door de politieke correctheid, ik hoop dat wij diegene ter verantwoording kunnen roepen voor misdaden tegen de eigen bevolking.

  Like

 7. mahoog zegt:

  Lijkt mij allemaal gepland……Als de dag X aanbreekt hebben de moslims en globalisten er minder moeite mee om europa over te nemen,beginnend in mofrika.

  Geliked door 1 persoon

 8. D.DAY zegt:

  Deze misdadige ontwikkeling is door politici gepland, die bewust het Westen aan de Arabische wereld hebben verkocht. Het lijdt geen twijfel dat de aanzet daartoe gegeven is eind jaren 60 met het binnen halen van zgn. noodzakelijke gastarbeiders uit islamitische landen. Hiermee begon de islamisering van Europa, die zich nu zonder bloedvergieten kon verspreiden. Waar in het verleden bij Poitier en Wenen de moslims, die via geweld Europa wilden veroveren, werden tegen gehouden, krijgen de moslims nu alle ruimte om hun al eeuwigdurende jihad tegen alles wat niet islamitisch is voort te zetten en af te maken! Door de continue stroom moslims (gezins-herenigingen en zgn. vluchtelingen) alsmede door hun geboortecijfers is de moslimpopulatie onrustbarend gegroeid. Met de groei van de moslimpopulatie steeg en stijgt ook de criminaliteit alsmede de onleefbaarheid in wijken waar moslims de meerderheid vormen, waardoor autochtonen zich in deze wijken niet meer veilig voelen. In vele wijken is het geweldmonopoly door moslims overgenomen en durft de politie zich niet meer in die wijken te vertonen. En wat doet de politiek? Die kan alleen maar beamen dat dat de integratie mislukt is. Inderdaad is de integratie vanuit het oogpunt van de autochtone bevolking mislukt, maar voor de moslims is de integratie prima gelukt. Zij hebben zonder bloedvergieten en met ons geld zich als een ‘voorhoede van het islamitische leger’ in onze maatschappij gevestigd en hollen van binnenuit onze samenleving uit. Om met rijdende rechter Visser te spreken: DIT IS DE SITUATIE EN DAAR MOET U HET MEE DOEN! Tenzij ………………

  Geliked door 1 persoon

 9. mahoog zegt:

  D Day en ik hebben het dus door…IK in 1960 nog niet maar later wèl, Toen ik na een scheiding opnieuw de draad oppakte besloot ik het wonen/verblijven buiten europa te laten plaats vinden;;;;ook financieel een gelukkig besluit als zeevarende toen.Ik ben niet eens woest op de moslims,maar op de elites/verraders en het slappe volk die dit toe lieten/laten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Onno zegt:

  Zoveel buitenissig energieke inzet……voor de duivel en zijn trawanten (gruwelmoordenaars of -door geen aangifte te doen, resp. deze niet in ontvangst te willen nemen etc. etc.- medeplichtigen aan bijv. “Dresden”)……..’Working like a demon’ zeg maar (waar heb ik dat laatst meer gehoord).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s