Journalist undercover in moskeeën: ‘De wetten van dit land interesseren ons niet’

screenshot_195

Selfie van Shams Ul-Haq in de An-Nur moskee in Winterthur. De journalist/terreurexpert zegt geschrokken te zijn van de omvang van het islamisten netwerk.

(Door: “Xander”)

Ook zogenaamd ‘gematigde’ moskeeën blijken systematisch te radicaliseren en moslims op te roepen de gewelddadige jihad te voeren – Onthuld: ISIS financiert rechtstreeks Europese moskeeën – Imams preken dat de eindtijd is aangebroken.

Een Duits-Pakistaanse journalist en terrorisme-expert besloot om undercover te gaan en vier maanden lang enkele grote moskeeën te bezoeken om eens te zien of de ‘gematigde’ moslims achter gesloten deuren net zo tolerant en vredelievend zijn als ze voor de tv-camera’s doen voorkomen. Hij schrok zich een hoedje, want ook in deze moskeeën blijken moslims systematisch geradicaliseerd en aangezet te worden om de jihad te voeren tegen de westerse bevolking. ‘De wetten van dit land interesseren ons niet’, was een uitspraak die goed samenvat hoe het leeuwendeel van de ‘gewone’ moslims in Europa tegen onze samenleving aankijken, namelijk als hun vijand die desnoods met geweld aan de islam moeten worden onderworpen.

Ul-Haq deed zich voor als een met geld smijtende ondernemer uit zijn thuisland Pakistan. Vanwege zijn oorsprong kreeg de journalist eenvoudig toegang om een kijkje te nemen wat er achter de schermen in de moskeeën wordt gedaan en gezegd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", democratie, demoniseren, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Journalist undercover in moskeeën: ‘De wetten van dit land interesseren ons niet’

 1. danny zegt:

  Kan mij niet schelen wat die haatbaarden vinden.
  Islam, policor, Bilderbergjes, VS en multinationals zijn sneller geschiedenis, dan zij denken.
  hahahahhaa.

  Like

 2. Hier verbazen wij ons niet over. Aan het gedrag van moslims is dit af te lezen. Ze gaan er al vanuit dat dit al verovert gebied van hun is. Onze regeringen geven ze het gewoon op een presenteerblaadje.

  Like

 3. Pieter zegt:

  Je zou toch denken dat de politie “er boven op zit” dmv infiltranten die moskeebezoeker zijn, maar nee het is een undercover journalist.

  Ik weet zeker : In Nederland “zitten we er boven op”, tenminste dat hoop je dan maar als de politie en burgervaders het zelf zeggen. Ook Dickie Schoof met z’n mannen zit er vast en zeker “boven op”.

  Like

 4. Flo zegt:

  Ga er van uit dat er moskeen zijn waar wapentuig klaar ligt om de “gematigde” moslim te bewapenen.
  Ik ben bang dat dit zo kan zijn, er is nog nooit een moskee hier op “gecontroleerd” ,daar ben ik van overtuigd!

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Het vermoeden wordt alleen bevestigd, de mensen met gezond normaal verstand weten die allang, de regeringen daar in tegen houden zich gewoon van de domme. Hebben op een ander paard gegokt denk ik.

  Like

 6. Jan zegt:

  Swiss mosque busted for “extremism”

  Like

 7. Henk der Niederlander zegt:

  Staat morgen in alle kranten en word bij het NOS journaal dus ook uitgebreid in het nieuws gebracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s