“Onbegeleid vluchtelingenkind” verkracht twee vrouwen in Bremen

screenshot_191

Bremen

(Vertaling: E.J. Bron)

Een 18-jarig “onbegeleid vluchtelingenkind” uit West-Afrika heeft zondag twee vrouwen in zijn woning verkracht. De politie van Bremen nam de man in voorlopige hechtenis.

freie-zeiten

Het “vluchtelingenkind” ging eerst met de twee even oude jonge vrouwen naar zijn door de belastingbetaler gefinancierde woning in Bremen-West.

Toen de beide jonge vrouwen later de woning weer wilden verlaten, deed de man de deur op slot en bedreigde hij de vrouwen met een mes.

In de loop van de nacht heeft het “vluchtelingenkind” de beide vrouwen meerdere malen verkracht. Ook zou er een even oude vriend van de man zijn gekomen, die eveneens tegen de wil van een van de slachtoffers seksuele handelingen zou hebben verricht.

Nadat de vrouwen zondag de woning konden verlaten, gingen ze onmiddellijk naar de politie. Volgens een politiebericht pakten agenten het 18-jarige “vluchtelingenkind” in zijn woning op.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Onbegeleid vluchtelingenkind” verkracht twee vrouwen in Bremen

 1. tinekevanschagen zegt:

  Tuurlijk joh……de politie houdt m nog even vast.
  Morgen loopt die dan gewoon weer los,op zoek naar een ander prooi.
  Die mokkels snap ik trouwens ook niet,ze gaan wel vrijwillig mee!
  Is jeuk dan toch erger dan pijn……
  En de daders zien dit dan in het kader van vrijwilligerswerk of zo…..?
  Wat een klotewereld leven we in.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  En ons werd gevraagd of we zo’n lieve vluchteling [of meer] in huis wilden nemen.

  Blij toe dat we nog bij zinnen zijn en dus geweigerd hebben.

  Blijft mijn vraag: Wat deden de vrouwen in zijn huis? Of dachten ze dat hij hen meenam om een kopje thee te drinken?

  Waarschijnlijk onnozele linkse trutten, die ‘goed’ wilden doen.

  Like

  • Harry zegt:

   Beste Wachteres ,

   Als iemand nog eens zegt dat vrouwen rare wezens zijn , zou ik het maar niet meer tegenspreken , hoor .
   Misschien heeft de vakjury hier wel helemaal gelijk .
   (Ik dus ) .

   Like

  • BertG. zegt:

   Wachteres, is het bij jou geen moment opgekomen dat iemand jou een geintje wilde flikken.
   Ik kan iedereen op bellen met een verhaaltje wie ik ben, van welke instantie en vervolgens een vraag gaan stellen ergens over.

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Slechts een jaar of 75 geleden waren de enige negers die je in Duitsland zag een aantal zwarte Pieten. Die tijd komt geheid weer terug. Dat geldt overigens voor heel Europa, want de maat is vol.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   heer Joannes den H, ik vrees dat u in sprookjes geloofd met een goed einde, als dame Merkel en de rat Maiziere op deze koers doorgaan met hun beleid met half Afrika ook binnen te halen zal hoe triest ook die tijd echt niet terug keren, ze hebben al 10.000 duizenden binnen gehaald, en zie dat maar eens ongedaan te maken, ook al roept heel Europa dat ze er genoeg van hebben (zie filmpjes van de rotzooi in de straten van Parijs)

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Golden Girl, de Franse Revolutie kwam ook niet van de ene op de andere dag. Het is een groeiproces. Wat we nu overal zien zoals de rotzooi in Parijs, de plunderingen en verkrachtingen etc. zijn allemaal voortekenen van wat er gaat gebeuren. Vrijwel iedereen loopt op zijn tenen want met de beestmensch valt niet samen te leven. Op de voormalige Oostbloklanden na durft in het Westen, vanwege de politieke correctheid nog geen enkele regeringsleider de migratiestroom een halt toe te roepen. Maar dat blijft niet zo. Natuurlijk zijn wij geciviliseerde Westerlingen beschaafd. Dat gaat echter veranderen. Bij velen van ons is de grens bereikt. Het beest in ons is wakker. En het is zeer verstandig dat men niet als eenling de straat op gaat.
    Laten we maar wachten op een aantal forse aanslagen zodat ook de diverse regeringen overstag gaan. Als ergens de pleuris uitbreekt volgt de rest van Europa vanzelf. En dat het leger en de politie zich tegen ons zullen keren daar geloof ik niet in. Want ook zij walgen van de geïmporteerde barbaristische subhumanen.
    Het bevreemdt me echter dat Merkel nog niet uitgeschakeld is. Dat zou het proces aanzienlijk kunnen versnellen. Afgaande op mijn gevoel zal ze het voorjaar van 2017 echter niet meer meemaken.

    Nee, ik geloof niet in sprookjes. Het tij gaat onherroepelijk keren. Dat we een harde dobber gaan krijgen om dat genetisch afval uit Europa te verwijderen is een ding wat zeker is. Dat hebben we dan te danken aan hen die dit allemaal mogelijk maakten. Deze gasten mogen dan ook niet ontzien worden als Neurenberg 2 in werking treed.

    Like

 4. Golden Girl zegt:

  het vluchtelingenkind, zeker 1 van 40 jaar, gratis huis, 2 vrouwen, pak wat je pakken kan, vuil goor geteisem, hoeveel medelijden ik ook met de meisjes heb sorry wie gaat er met zo n idioot mee naar huis, is vragen om moeilijkheden

  Like

 5. Een kind van 18 jaar bestaat niet, dat is in mijn ogen een jonge volwassene. In ieder geval dient de straf aangepast te worden aan de leeftijd. Het lijkt wel of die lui niets beters te doen hebben.
  Ze hebben hun hersens zeker in hun ballen zitten.

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Hoe kan je ook meegaan met zo’n parasiet?
  Wel gelijk executeren dit stuk vuil!

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Het “vluchtelingenkind” ging eerst met de twee even oude jonge vrouwen naar zijn door de belastingbetaler gefinancierde woning in Bremen-West.

  ??????????????????????????????????????????????????

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Wanneer het mijn vrouw of dochter zou zijn,
  zat ik nu in de cel !
  Geen van deze twee zou meer leven !
  En in de Eurpese cellen laat het zich goed vertoeven !
  In hun stinkende negerlanden zitten ze met 10 man
  in een cel en een strontemmer in de hoek !
  Over het vreten niet eens gesproken !

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  En wedden dat die verkrachtende parasiet niet uitgezet word !

  Like

 10. Jean zegt:

  Kijk eens aan, de straffe jongens/meisjes met befje nemen dergelijk krapuul in “voorlopige” hechtenis w.w.z. dat het krapuul heel snel zal vrij rondlopen en zijn barbaarse cultuur ongestoord mag verder zetten.
  Jammer dat het nooit de dochters en vrouwen zijn van die straffe jongens/meisjes met befje het slachtoffer zijn.

  Geliked door 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  Welke idioten noemen een 18-jarige neucqmachine nou een ‘kind’?
  Zo’n neucq-negert (is het een negert?) is op die leeftijd juist in top neucq-conditie.

  Geliked door 1 persoon

 12. tjawatnu zegt:

  Wat gaat er in het hoofd van deze domme gansjes om? Hoe dom kan je zijn? Als je er in huis beland doe je toch iets goed fout.

  Geliked door 1 persoon

 13. Mirjam zegt:

  Het lijkt wel of er nooit een einde komt aan die smerigheid die nu al een paar jaar Europa bevuilt. Waarom dat er niemand een einde maakt aan de daden van dit soort ‘gasten’, is gewoon niet te begrijpen. Iedere vrouw zou een bus pepperspray bij zich moeten hebben en een hamer in haar tas. Meteen in de ogen spuiten en een paar doelbewuste slagen geven in een speciaal gebied doet wonderen voor de volksgezondheid van iedere land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s