VERKIEZINGSPROPAGANDA Haagse VVD: “Stop voorrang asielzoekers bij huurwoning”

screenshot_200

DEN HAAG – De VVD in Den Haag wil dat statushouders, asielzoekers met een verblijfsvergunning, niet langer voorrang krijgen bij de toewijzing van sociale huurwoningen. ‘We vinden het niet eerlijk als mensen onnodig lang op de wachtlijst staan en dat mensen die vluchteling zijn voorrang krijgen’, zei fractievertegenwoordiger Frans de Graaf woensdagochtend op Radio West.

‘We vinden dat ze zo snel mogelijk een huis moeten krijgen, maar wat de VVD betreft moeten dat tijdelijke woningunits zijn die aan de rand van de stad worden neergezet, zodat we vluchtelingen kunnen huisvesten zonder dat het ten koste gaat van mensen die een woning zoeken’, aldus De Graaf.

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

37 reacties op VERKIEZINGSPROPAGANDA Haagse VVD: “Stop voorrang asielzoekers bij huurwoning”

 1. koddebeier zegt:

  Uiteraard houden ze de kiezers weer worst voor………………………….maar dat je m’n krijgt kan je vergeten !!

  Like

 2. volksrechter zegt:

  Conclusie : verkiezingspropaganda van de VVD, nu het er op aan komt om toch maar goed te staan met de bevolking die dit al morrend in in den begin van de vluchtelingen crisis doorhadden, de VVD wist dat ook maar hebben toen toch zulke reacties gegeven !

  Like

 3. Perfide Albion zegt:

  🙂 Lachwekkend! En toch zijn er tussen de 20 en 30 zetels (dat is bijna 2 miljoen kiesgerechtigden) die al jaren in die sprookjes van zo’n organisatie trappen. Dat zijn de echte sukkeltjes.

  Geliked door 4 people

 4. Sabeltant zegt:

  Huurwoning is eigenlijk een vreemd woord als je nagaat dat deze asielzoekers de huizen helemaal GRATIS tot hun beschikking krijgen. En wat betekenen deze loze woorden? Nietszeggende verkiezingsretoriek in de vorm van een populistisch verhaal. Het had net zo goed over onzinnige windmolenparken kunnen gaan.
  De oplossing is de grenzen dicht en alleen toelaten na grondige controle, verder wat hier zit en er niet hoort ijskoud het land uit flikkeren!
  Zolang de VVD enkel met mooie praatjes komt gaat mijn stem naar de PVV.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Zou het gemiddelde klootjesvolk dat nu door hebben ?

  Geliked door 1 persoon

 6. Feniks zegt:

  De verkiezingsleugenmachines draaien weer op volle toeren.
  Trapt er nog iemand in?

  Like

 7. delamontagne zegt:

  De VVD zal toch niet zoiets bedoelen……………………………..aan de rand van de STAD ?
  Daar zijn die VVùD=ers veuls te beschaafd voor.
  De Fransen zijn dat niet voor hun “Clandos”.
  Campement temporaire ergens in ,t Noorden.
  (( makkelijk schoon te houden ))

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Schiaparelli is aan het afdalen .

  Like

 9. Thom zegt:

  Laat ik dat nou toch geloven zeg. Vergeten is dat door Dijkhof een vrouw der arm brak en met zijn auto omver reed nadat een politieagent haar omvergooide bij een demonstratie tegen een AZC.
  Watt is dat voor kolder: Geen voorrang bij een woning. er staat dus dat ze niet van plan zijn de grenzen te sluiten en die lui niet meer op te vangen. Ze zeggen vanaf nu worden ze hetzelfde behandeld als echte Nederlanders. wat een vooruitgang zeg, nou, nou, daar steek ik een kaars voor op over die behaalde overwinning. Dijkhof met een galg zou een beter punt zijn voor hun verkiezingsprogramma.

  Geliked door 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  Hier is al soort wet over, dat ze geen voorrang meer krijgen.
  De uitzondering is, dat gemeentes dat zelf mogen bepalen.
  Bedenk het zelf dan maar wie er als 1ste aan de beurt is.

  Geliked door 1 persoon

 11. Claudia M. zegt:

  Ach, houd nu toch op! Dit horen we al geruime tijd… ondertussen worden hele wijken opgezadeld met volk waar ze niet om gevraagd hebben, wat niet integreert, jou smerig aankijkt of zelfs weg treitert vanwege je westerse vrije levenswijze. Overal ontstaan separate wijken waar de Nederlander, indien mogelijk, zo snel mogelijk uit vlucht en onze hulpverleners niet langer zonder politiebegeleiding naartoe kunnen. Laat staan dat je daar als blanke gezellig een ommetje gaat maken.

  Jullie zijn iedere controle kwijt, heel de EU is de controle kwijt! Jullie kunnen niet langer instaan voor onze veiligheid en ons al helemaal niet langer beschermen! Wij zijn verworden tot vrij lopend wild in eigen land!

  Trouwens jullie kunnen me de pot op, met je voorrang! Ik, tussen ’84 en ’72 kon dat ook toen ik woonruimte nodig had! Acht jaar lang, kon ik de pot op en er is tot op de dag van vandaag niets aan veranderd! Want in ’84 kregen ze ook al allemaal voorrang.

  Geliked door 3 people

 12. Claudia M. zegt:

  Sorry, dat moet natuurlijk zijn tussen ’84 en ’92.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Gemeenten hebben in het tweede halfjaar van 2016 een taakstelling om 23.000 vergunninghouders te huisvesten. Daar komt een achterstand bij van 5.283 die gemeenten voorgaande periodes hebben opgelopen. In totaal moeten gemeenten dus voor ruim 28.000 vergunninghouders woonruimte zoeken.
  https://www.opnieuwthuis.nl/land-in-beeld

  Je kan klikken op jouw gebied en hoe het er mee voor staat.

  Like

 14. tinekevanschagen zegt:

  Godallemachtig……Die VVD toch……..die tovert de ene na de andere verassing uit de hoge hoed.
  Dat kan nu allemaal wel, pinok?
  Zieltjes winnen Pinok…?Mijn zoon is bijna 27 en woont ook nog thuis…maarre …nog veel wachtende voor hem….Ik geloof er geen moer van,als je straks weer in je ivoren torentje
  zit verdwijnen alle goede voornemens als sneeuw voor de zon…niks nieuws hoor….dit is zoals we je allemaal kennen! veel beloven,weinig geven,doet een gek in vreugde leven!!!

  Like

 15. Mary zegt:

  Er zou moeten staan GEEN UITVRETERS MEER IN ONS LAND, dan is het probleem met huurwoningen, die trouwens door de belastingbetaler worden betaald, de UITVRETER betaald niets. Maar dat hoor je Rutte niet zeggen, nee hij houd de grenzen open zodat ze binnen kunnen komen aldus de wens van de EU en Merkel en onderbrengen doet hij ze toch wel. De VVD/firma leugen en bedrog roeptoetert weer wat.

  Like

 16. Ron Soeverein Mens zegt:

  De verkiezingen komen eraan. Nu gaat de hele huichelachtige linkse kliek Geert Wilders napraten in de hoop dat volk er weer intrapt en massaal vvd en andere oplichters partijen stemt. En nee deze gelukzoekers gaan nooit meer terug ook niet over 5 jaar. Verder vrees ik voor de dommigheid van de gemiddelde Nederlander en gaat men gewoon weer op de linkse landverraders stemmen.

  Like

 17. Mark Rutte heeft een meervoudige peroonlijkheid hij is net Dr. Jekyll and Mr. Hyde.

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Rutte mag wel uitkijken; er lopen nog meer grote leugenaars rond bij de VVD.

  Like

 19. Thoth zegt:

  Oh, ik dacht dat ze het al hadden… kennelijk dus niet. De gemeente zelf moet dit zelf bepalen. Fijn hoor, zoals A’dam. Daar hebben nog steeds de statushouder een voordeel en mogen als eerste een woning betrekken. Getverderrie…

  Like

 20. tinekevanschagen zegt:

  heer bron er is iets heel mis gegaan
  kunt u mijn laatste post verwijderen .die is niet voor hier
  tineke

  Like

 21. Pietere zegt:

  Wat een hondsbrutale,cynische en schijnheilige partij is de VVD in de loop der jaren geworden.

  Eerst maken ze Nederland kapot door het binnenhalen van nog meer islam en een kansloos leger paupers op de arbeidsmarkt die voorgoed de bijstand in verdwijnen op kosten van de gemeenschap en ondernemend Nederland en nu houden ze ons voor de gek met een knakworstje van zogenaamde sociaalvoelendheid.

  Dit is geen politiek bedrijven en ergens voor staan zoals de PVV doet, dit is je reinste populisme van een partij die geen eigen koers en inzicht heeft maar vol zit met kwezels.

  Geliked door 1 persoon

 22. Jade zegt:

  Propaganda, het staat gelukkig al in de titel.
  Laat je niet gek maken, mensen.
  De VVD heeft een dubbele agenda.
  1) Zoethouders en leugentje om bestwil.
  2) Coudenhove- Kalergi plan

  Like

 23. danny zegt:

  Veeveedee verkiezingsretoriek.

  Hebben ze dit eerder te berde gebracht tijdens de regeringsperiode met de partij van de achterlijken.

  Dacht het niet.

  Like

 24. Jan zegt:

  De verkiezingen komen er aan en met haar de leugens:

  Werkloosheid blijft verder dalen in Nederland

  De werkloosheid in Nederland is in september verder gedaald, naar 5,7 procent van de beroepsbevolking. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag.

  http://www.ad.nl/binnenland/werkloosheid-blijft-verder-dalen-in-nederland~a0e1a7fd/

  Like

 25. cassandrasez zegt:

  Stop ALLE sociale uitkeringen aan moslims. De moskee heeft geld genoeg.

  Like

 26. Mirjam zegt:

  Wat heb je aan deze leuzen? Acht jaar lang hebben ze het toegelaten en nu willen ze het tegenhouden om kiezertjes te winnen. Wat belachelijk. Men moet helemaal niet naar de verkiezingsschijnheiligheid moeten luisteren. Gewoon negeren, want het is de inkt op het papier niet waard.

  Ze geven af op Geert Wilders dat hij maar een paar verkiezingsbeloftes doet, en zij een boekwerk vol hebben van meer dan 60 pagina’s. Wat heb je aan zo’n verspilling van papier. Praatjes vullen geen gaatjes, heren, en maken niets waar. Beloftes kan iedereen doen, maar het beledigd de intelligentie van de burgers dat jullie denken dat ze zo stom zijn, dat ze er toch intrappen.
  Ik denk dat jullie je een dikke klapsigaar zullen roken met deze veronderstelling.
  Niemand met gezond verstand stemt nog op jullie opportunisten. Burgers houden van waarheid en niet van stom geleuter. Dat hebben we met z’n allen de afgelopen acht jaar genoeg moeten aanhoren van jullie partijen en dat is niets waard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s