Zweden staat ISIS-vlag toe

screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweden is Duitsland wat betreft multiculti-waanzin jaren vooruit. De goedmenschen-natie heeft zichzelf met haar openheid voor de horror van de wereld niet alleen de naam “verkrachtingsmetropool” van Europa bezorgd, ze kan zich ook “verheugen” in meer dan 55 islamgerelateerde No-Go-Areas. Maar daar staat tegenover dat Zweden wel divers en tolerant is.

pi-news

Voor deze waanzin is niet alleen een politieke elite verantwoordelijk, die de actuele politieke elite in Duitsland niet ver vooruit meer is, maar net zoals bij ons links aangestuurde media en vooral blijkbaar ook volledig wereldvreemde rechters. Onlangs stopte het openbaar ministerie in Zweden een politieonderzoek naar een zogenaamd 23-jarige Syrische “vluchteling”, die zijn Facebook-profiel met een ISIS-vlag “op waardeerde”, met een bijna cynische motivering.

Volgens officier van justitie Gidela Sjövall zou het symbool niet voldoen aan het delict “hatespeech”. “Je zou kunnen zeggen dat de man verachting heeft voor alle andere mensen en niet uitgedrukt tegen een specifieke etnische groepering”, aldus Sjövall op de Zweedse televisie. De ISIS-vlag zou alleen maar voor universele haat staan.

Dus, als men iedereen wil onthoofden, dan is dat oké?

“Wanneer er in de begeleidende tekst bij de Facebook-posting nog specifieke formuleringen tegen bepaalde groepen zouden hebben gestaan, dan zou de beslissing anders hebben kunnen luiden”, wordt de officier van justitie geciteerd.

Is dat wereldvreemd of dom? Deze vrouw heeft óf inderdaad geen idee van de islam óf ze heeft, net zoals de Duitse vernietiger-elite, het streven naar de vernietiging van de eigen cultuur in haar agenda staan. De jonge Jihad-generatie mag dus op asiel in Zweden blijven hopen en in alle rust aan een “carrière” bij ISIS knutselen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Zweden staat ISIS-vlag toe

 1. Zweden evenals de UK verloren naties

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Zure Zweedse gehaktballen met een isis vlaggetje erin geprikt .

  Like

 3. Jade zegt:

  Wanneer gaan de Zweden AK-47`s, wapenvergunningen en schietlessen
  regelen voor die arme “vluchtelingen” , opdat zij zich niet vervelen???
  Ze zijn zo krankzinnig bezig dat ik er geen medelijden meer mee kan hebben.

  Like

 4. Jesus, het wordt hoe langer hoe erger daar. Zit het koningshuis daar nog wel veilig? Zover ligt Zweden niet bij ons vandaan.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Nou Marian, maak je daar maar geen zorgen om.
   die zorgen wel goed voor hun eigen
   En die liggen geen seconde wakker van hun burgers.

   Like

  • Karen zegt:

   Wat bedoel je met zit het koningshuis daar nog wel veilig? Ik zou zeggen als er nou 1 ding is dat me geen reet interesseert is het wel of het koningshuis (maakt me niet uit van welk land) nog wel veilig zit. We hebben zorgen en ergernissen genoeg. En het koningshuis vind ik geen zorg maar wel een hele grote ergernis.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Koningshuis veilig…?
    Die bolle plofkop en zijn Argentijnse plaathoer van NL mogen wat mij betreft vandaag nog
    door IS-aanhangers worden uitgewoond en dat geldt eveneens voor hun Zweedse partners in crime…!

    Ik hoop dat ze geen rustige nacht kennen dat soort criminele uitbuiters van het systeem waar ze toevallig in gerold zijn door geboorte of hoererij…
    De Russische methode is de enige manier om van dat Godvergeten schuim af te komen!
    Weg met dat tuig!!!

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Haar denkwijze is dermate intellectueel pervers, dat je deze nauwelijk van repliek kunt dienen. In juridische termen heeft ze gelijk omdat er geen formuleringen in westerse wetboeken staan die genocide op de hele mensenheid (waar deze vlag voor staat) behalve moslims van de goede denominatie beschrijven en dit ook nog juridisch zo scherp afgebakend dat vrije interpretatie en dus willekeur wordt voorkomen. Dit is juridische scherpslijperij van het zuiverste water dat uit etisch oogpunt zeer verwerpelijk is. Haar komt deze manier van denken en handelen natuurlijk goed uit omdat ze nu helemaal kan voldoen aan de politiek correcte cultuur die in haar land heerst. De goedmens is ook een lafmens die met zijn tollerantie de weg van de minste weerstand kiest. Het moet immers fijn blijven in zijn/haar hoofd. Als rechter heeft zij ook de mogelijkheid om recht te spreken naar algemeen geldende normen en waarden die in een samenleving heersen zonder dat meteen een juridische tegenhanger ter rechtvaardiging van een uitspraak aanwezig moet zijn. Haar uitspraak geld dan als jurispredentie waarmee rekening moet worden gehouden bij toekomstige uitspraken. Kortom jurisprudentie geldt dan als wet. Deze route heeft ze in het geval van de IS vlag gebruikt in het voordeel van deze vlag. Moreel kun je niet dieper zakken.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Mohammedanen volgen hun koran en sharia tot op de letter.
   De Zweedse mutsen doen hetzelfde met hun naastenliefde evangelie.
   Blind voor de nadelige gevolgen blijven ze hun geloof in de goedheid van alle mensen trouw en wachten op de bekering van zondaars.
   Een leuk experiment is nu om met een swastika vlag in het rond te gaan zwaaien.

   Like

 6. tinekevanschagen zegt:

  Ik vermoed dat alle lidstaten een linkse agenda uitvoeren
  En dat willen ze kost wat kost zo houden……
  Nog effe geduld…….we komen vanzelf aan de beurt……

  Like

 7. Republikein zegt:

  Ja ja, maar laten we ook eens naar het getal van inwoners kijken.
  De Duitsers kennende laten dat toch niet gebeuren, die willen altijd en overal nr.1 zijn.
  Ausdauer heet dat.
  Onverzettelijk, en daarom duurt de wedstrijd 90 minuten en als de ref het einde blaast hebben ze gewonnen, en dat is wel zo eerlijk.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Zie waar de linkse krankzinnigheid toe leid, gevolg….de vernietiging van de autochtone bevolking !!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Links zijn kan, maar links blijven en hun standpunten verdedigen is een ernstige hersenafwijking !

  Like

 10. volksrechter zegt:

  En dan zijn ze verwonderd dat er mensen (zoals Anders Behring Breivik met de moordpartijen in Noorwegen) deze gang van zaken van de socialisten in de kiem willen smoren op hun eigen manier.

  Like

 11. Jan zegt:

  Negerverkrachter uit Somalië krijgt €14.450 als beloning van Zweedse staat omdat hij een vrouw verkrachte samen met anderen

  Asylum Seeker participated in gang rape – gets awarded 140,000 (Swedish Crowns) in damages
  http://vladtepesblog.com/2016/10/20/asylum-seeker-participated-in-gang-rape-gets-awarded-140000-swedish-crowns-in-damages/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s