Zweden wil teruggekeerde Jihadisten gratis rijbewijs, woonruimte en belastingvoordeel schenken

screenshot_198

De Zweedse stad Lund overweegt Jihadisten die terugkeren uit Syrië of Irak gratis huisvesting, een rijbewijs en belastingvoordelen te schenken om hun herintegratie te vergemakkelijken. Op sociale media wordt het voorstel met de grond gelijkgemaakt met het argument dat het een ontkenning is van de slachtoffers van terroristen. Ook andere Zweedse steden plannen een dergelijke ‘verwelkomingsaanpak’.

Het voorstel komt van Anna Sjöstrand, stadscoördinator tegen gewelddadig extremisme in de Zuid-Zweedse stad.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groenen, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

24 reacties op Zweden wil teruggekeerde Jihadisten gratis rijbewijs, woonruimte en belastingvoordeel schenken

 1. joopklepzeiker zegt:

  Je zou bijna terrorist worden alleen al voor de bonussen !

  Geliked door 5 people

 2. YY zegt:

  Als ze het hele dorp uitroeien en zo eindelijk de ogen openen van die idioten dan vind ik het prima!

  Geliked door 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  ‘k Hoop dat er zweden zijn die een gepaste oplossing weten voor juf Sjöstrand cs.

  Geliked door 1 persoon

 4. We hebben er een nieuw krankzinnige gesticht bij in Europa. wie zou dit nou denken ZWEDEN, absurd gewoon die zijn totaal mesjogge geworden. Die zouden eigenlijk onder curatele gesteld moeten worden.

  Geliked door 4 people

 5. koddebeier zegt:

  Zweden is een open inrichting van krankzinnige geworden !

  Geliked door 4 people

 6. Sabeltant zegt:

  Zo’n achterlijke tante wens je gewoon een islamitisch kalifaat toe.
  Daar hoeft deze wereldvreemde vrouw niet lang op te wachten.

  Geliked door 2 people

 7. jungleelephant zegt:

  Daar zakt je broek toch van af?Net als je denkt dat het niet erger meer kan!Met recht dus een verloren land!

  Geliked door 1 persoon

 8. Steven zegt:

  Ik zou er ook nog een villa met zwembad bij doen..kunnen ze lekker na het koppensnijden van een welverdiende vakantie genieten!

  Geliked door 1 persoon

 9. Steven zegt:

  Eigenlijk zou héél Europa alle asieleisers naar Zweden moeten sturen. Dat land is door die krankzinnigheid al bijna naar de afgrond getrokken. Dat land is groot genoeg om al die mossels in te huisvesten…en wie het waagt de grens over te komen..meteen gaatje in zijn hoofd schieten!

  Geliked door 2 people

 10. Golden Girl zegt:

  wat zit er in hemels naam in het drinkwater in Zweden? het is niet te geloven, geef ze ook nog een vette BWM, gratis voor heel het leven benzine, hier zitten mogelijk je toekomstige moordenaars of verkrachters tussen, ook 1 keer per dag een leuke Zweedse dame, ik heb er geen woorden voor

  Geliked door 1 persoon

 11. fransdewit zegt:

  Straks zijn ze ineens allemaal Jihadist geweest of worden ze het alsnog. Ze worden gewoon beloond voor al hun misdaden

  Like

 12. carthago zegt:

  Er is geen fascistoider volk dan de zweedjes, bewijzen uit het verleden alom. Dit voorstel is slechts een klein aspect van hun zieke geest.

  Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Berechten als oorlogsmisdadigers is meer op zijn plaats. De doodstraf dus.

  Like

 14. Krankzinnigheid is een zeer ernstige besmettelijke ziekte, zo lijkt in Zweden !

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Deze Zweedse islam-heks van een Anna Sjöstrand verwacht natuurlijk, als ze haar stupide plannen doorzet, dat ze even de autochtoonse burgers hiervoor kan benaderen als waren ze Repensteeltje. Dit tovermannetje uit het bekende sprookje wilde van een arme molenaarsdochter (zij zat nogal de plak bij haar opschepperige vader, een molenaar, die een praalhans was en een hebberige koning) haar bezittingen en later haar kind hebben als hij stro in goud veranderde! Daar ging Repensteeltje uiteindelijk aan ten onder toen zijn ware naam bekend was.
  Anna Sjöstrand symboliseert haast Repensteeltje, de leugenachtige molenaar en de hebzuchtige koning omdat zij een opschepper is, hebzuchtig naar anderen toe en gul voor de verkeerde personen waarmee ze feitelijk haar eigen ondergang bewerkstelligd. Ze had net zo goed in het kasteel van Dracula kunnen gaan wonen in het Roemeense plaatsje Bran en hopen dat Dracula haar niet in de hals bijt om haar bloed te consumeren! Als ze daarbij nog zelf een aantal van deze gestoorde Jihadisten in haar huis neemt en een paar wolven, leeuwen, tijgers, gorilla’s, krokodillen, Komodo-varanen en andere wilde dieren die haar als “dank” gaan aanraden, verkrachten of verscheuren en verslinden dan wenste Anna vast nooit dat ze het paard van Troje in huis had gehaald!
  Ik ben er zelf een groot voorstander van dat een aantal van de autochtoonse inwoners uit de Zweedse gemeentes, die deze ongevraagde ‘verwelkomingsaanpak’ in hun strot krijgen geduwd, hierna een bezoek aan dat geschifte mens gaan brengen en haar dan, in plaats van een gratis rijbewijs, woonruimte en belastingvoordeel te schenken aan Jihadisten, een geweldig pak voor haar broek te geven en het liefste in het openbaar waarin deze Zweden uitzingen: “Jij bent een vrouwelijke blauwe jakhals die je eigen soortgenoten hebt verloochend en verstoten en vreemden boven ons verkoos, zelfs als ze levensgevaarlijk zijn! En wij, de overige jakhalzen, zullen je deze idioterij dubbel en dwars betaald zetten en ervoor zorgen dat jouw achterwerk NOG bonter en blauwer wordt dan de kleur van de blauwe jakhals!”

  Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Zeg dat woord zotteklap anders maar gewoon liever tegen die valse moslimheks van een Anna Sjöstrand (ik ben trouwens nog blij toe dat ze niet eens Repensteeltje is!) en is ze volgens jou misschien ook een blauwe jakhals, zoals ik haar omschrijf? Een flink pak slaag heeft ze overigens wel verdiend omdat zij vast nog niet iedereen daar in Zweden wil verraden en godzijdank is ze al helemaal GEEN Pippi Langkous!

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik schrijf overal ZOTTEKLAP onder.
    Jij hebt iets ziekelijk met sprookjes figuren/ kleine meisjes en een pak slaag.
    Ik lees overal zo ongeveer hetzelfde. Iets obsessief.
    Dit is allang niet meer een toevallig voorbij komend grappig verhaaltje meer.
    Begint een beetje eng te worden zelfs.

    Like

 16. Pietere zegt:

  Ik haat nu zelfs de Zweedse toeristen die ik op vakantie om mij heen hoor.

  Like

 17. maria zegt:

  De commissie-collega van Sjöstrand, de welbekende Mona Sahlin is trouwens vorig jaar “bekeerd” tot de “gematigde” islam. Ze gaat niet 5 x per dag bidden want dat vindt ze maar ijzerenheinig. Wel doet ze een hoofddoek op om haar respect voor haar godsdienst te tonen. Of het allemaal waar is weet ik niet maar het zou me niks verbazen.
  http://www.exponerat.net/mona-sahlin-konverterar-till-islam/

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  BertG., houdt je anders misschien soms wel van Anna Sjöstrand en Jihadisten want dat is haast hetzelfde als dat de joden van Adolf Hitler zouden gaan houden en de koelakken van Jozef Stalin! Van mij heb je niets te vrezen en als jij nou eens een hele meute ISIS-terrosisten zou tegenkomen dan heeft het toch geen enkele zin om tegen hen poeslief te zijn of anders kattenkwaad uit te halen of sprookjes tegen dat tuig te vertellen in de hoop dat ze daarmee aardig worden!
  Want zoals ik al vele malen eerder (en daar konden veel personages op Sargasso en Michel Krielaars, die eveneens constant met mij in discussie waren, evenmin iets aan veranderen) had vermeld is het onmogelijk om anderen tegen hun wil in te veranderen en ik ga toch evenmin tegen jou vertellen dat jij zou MOETEN veranderen? Als ik dat werkelijk ga proberen dan is dat haast hetzelfde als dat Donald duck zijn neefjes dwingt om muzieklessen te volgen terwijl ze niet muzikaal zijn aangelegd of dat andersom de neefjes hun oom Donald willen dwingen om beroemd te worden tegen diens wil in!
  En van de zes stoere vriendinnen van Peter Pan; Wendy, Cynthia, Maia, Tiger Lily, Meera en Tinkerbell, heeft in ieder geval op E. J. Bron, inclusief te webmaster, toch niemand hier iets te vrezen, zelfs die domme piraten van James Haak niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s