Angst voor oprechtheid in Den Haag

screenshot_5

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Je kon er op wachten, maar de jacht is nu officieel geopend. Henk Kuipers, een van de leidinggevenden binnen motorclub No Surrender, is tevens een van de oprichters van de nieuwe politieke partij “Rechtdoor”! Een partij die aan de misstanden en smerige zaakjes in Den Haag paal en perk wil stellen en de politiek weer terug wil brengen naar het volk. “Rechtdoor” staat volkomen los van de motorclub, kiest bewust niet voor links of rechts en heeft een gezonde en genuanceerde kijk op Nederland.

Had Henk geen leren vest met clubkleuren gehad, dan was er waarschijnlijk niets aan de hand geweest, want tegen Henk is nog nooit iets gevonden (laat staan bewezen) wat hem van enige criminaliteit zou kunnen betichten. Daar mag nu echter op creatieve wijze, vanuit het inmiddels zeer betrouwbaar gebleken ministerie van Justitie – ongetwijfeld op vriendelijk doch dringend verzoek van Den Haag –  actie op worden ondernomen, want als er niets te vinden is, zal er iets gecreëerd moeten worden. Het VVD-duo list en (bonnetjes)bedrog Teeven en Opstelten heeft deze hetze, de motorclub heksenjacht, namelijk jaren geleden al ingezet om de focus op de vele misstanden binnen Justitie en politie af te leiden en dus komt dat ook nu weer erg goed van pas. Met die reden is er een inval geweest bij een, let op, ‘voormalig’! huis van Henk. Dat er iemand anders woont, is niet belangrijk, Henk moet en zal genoemd worden, of hij er nou iets mee te maken heeft of niet.

De reden kan alleen maar zijn dat de huidige elite doodsbang is voor veranderingen die hun smerige zaakjes in de weg kunnen staan. Henk is namelijk eerlijk en oprecht en windt er geen doekjes om. Misschien een beetje dyslectisch qua schrijven, maar zeker niet dom, is hij met zijn partij blijkbaar niet gewenst in Den Haag. En dat terwijl DENK heel duidelijk racistische gronden heeft en met haar valse spelletjes (en met haar bedoel ik met nadruk inderdaad ook haar) de bevolking bewust tegen elkaar opzet.

Ondanks de vele (en bewezen) strafbare feiten van leden binnen VVD en Justitie/politie wordt het dragen van een leren vest met clubkleuren tot in het belachelijke gemanipuleerd, gezien als lid zijnde van een criminele organisatie. Nog nooit bewezen, maar dagelijks benoemt stigmatiseert Den Haag hiermee bewust een hele bevolkingsgroep. Als het om Marokkanen of Turken ging, was de wereld weer te klein en zouden de uitbuitwoorden racisme en discriminatie je al weer om de oren vliegen, maar als je lid bent van welke MC dan ook ben je volgens Den Haag, en daarmee ook volgens de media, lid van een ‘Outlaw Motorcycle Gang’, een motorbende.

Hierdoor worden heel veel mensen met een gewone baan en een gezin welbewust de dupe gemaakt van dit smerige overheidsbeleid, omdat ze lid zijn van een MC. Volkomen uit de lucht gegrepen en ronduit discriminerend. Justitie gaat zelfs naar werkgevers en klanten van MC-leden en bedreigt deze bedrijven met invallen door de politie en extra onderzoeken door de belastingdienst als deze MC-leden niet ontslagen worden. Nu stel ik de vraag: als ze geen vest dragen, en dus niet herkenbaar zijn, zijn ze dan ineens niet meer crimineel? Blijkbaar werkt het zo, want dan kunnen ze hun werk gewoon behouden, worden ze niet te pas en te onpas aangehouden (op vestjes profileren) en hebben ze overal toegang. …Of is de meerderheid gewoon helemaal niet crimineel, maar wordt zij dat ineens als zij een lederen vest aantrekt…?

Omdat ik sowieso meer vertrouwen heb in Henk en zijn partij dan in de huidige gluiperige ‘elite’ in Den Haag gaat mijn stem volgend jaar naar “Rechtdoor”.

Door:
Drs.E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Angst voor oprechtheid in Den Haag

 1. Erik zegt:

  Weggegooide stem, dit soort idioten wordt door de elite ingezet om stemmen weg te trekken bij de PVV ,niet door zelf een zetel te halen, maar wel een restzetel aan de PVV te ontzeggen.
  Ik ken de man niet, maar motorclubs zijn vaak crimineel, en daar stem ik zowieso niet op.
  Anders crimineel dan de Haagse elite, dat zijn criminelen die je van het grote geld afhelpen, dit is een kleine krabbelaar .
  En het land onleefbaar maken met hun islamisering en immigratie .

  Like

 2. N.E. Derlander zegt:

  Ik weet niks van motorclubs en ken zelfs niet 1 lid van een motorclub, maar vind het wel vreemd eigenlijk, dat het OM nooit een vervolging heeft ingesteld tegen (de) lieden, die de leden van een MC op voorhand als leden van een criminele organisatie wegzetten. In dat opzicht is het vervolg op de vervolging van de heer Wilders over zijn politieke “minder” uitspraak wel interessant.

  Like

 3. Don Tessers zegt:

  Uuhh……..we bezitten al een partij die zich inzet voor ongeoorloofde praktijken binnen de Overheid en diverse partijen.
  De PVV doet erg zijn best om alle aan te kaarten en vragen te stellen . Misschien heeft deze open partij nog meer steun nodig van u geachte lezers?

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Versnippering op rechts is reeds al volop gaande, wat nooit de bedoeling mag zijn. Meerdere nieuwe kleine politieke partijen zitten al in de rechtse hoek. Wij stemmen zeer zeker niet op een politieke partij die is voortgekomen uit (hier is het een gefrustreerd lid) van een of andere motorbende ! Onze stem blijft onverwijld naar de PVV gaan.

  Liked by 1 persoon

 5. Apart, maar even aanzien hoe hij het gaat doen.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:


  +++
  ??? Trump is a dirty old man ???
  +++

  Liked by 1 persoon

 7. fransdewit zegt:

  Goed zo hoe meer de regering tegengewerkt gaat worden des te beter, wordt eens tijd dat er schoonschip gemaakt gaat worden, kan een goed mede partij gaan worden van de PVV

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jawel, natuurlijk: Zo te lezen niets mis met deze nieuwe partij. Maar om er daarom maar gelijk op te gaan stemmen…..Als we de PVV niet hadden zou heet nog weer iets anders zijn.

   Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Als Henk nou eens begint met zijn naam te veranderen in mohammed, dan is hij weer uit de vuurlinie en zal hij hoogstwaarschijnlijk nog een bom duiten aan subsidie voor zijn nieuwe partij krijgen.
  Ik heeft toe, een mooie naam is het bepaald niet en dat waar die naam voor staat al helemaal niet, maar ja, als hij echt een echte Nederlandse politcus wil worden, moet hij natuurlijk wel tonen dat hij geen principes heeft.

  Like

 9. Mary zegt:

  Eh mijn stem gaat onveranderd naar de PVV, Wilders vecht al jaren tegen onrecht op allerlei gebieden.

  Like

 10. SeeMore zegt:

  Allemachtig Prachtig al die non-partijen op de rechter vleugel NOT!!!
  Hebben die horken ( Jan Roos VNL en Thierry Baudet FvD ) zélf nu écht niet door, dat ze hoognodige sanering van Nederland willens en wetens saboteren door verdergaande versplintering!!???
  Komt er ook nog een motorclub element bij. WTF…Wanneer houdt de waanzin op!!???

  Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  We hebben de PVV al. Ik raad Henk aan zich daarbij aan te sluiten.

  Like

 12. chantal zegt:

  ik heb henk leren kennen als een heel normaal sociaal mens kunnen vele nog een voorbeeld aan nemen .wat is er mis met een moterclub,zie liever deze moterclub dan dan die smerige ventjes in denhaag die de mensheid radicaal kapot maken oa pvda d66 vvd cda grotere ratten zijn er niet

  Like

 13. Pedro zegt:

  Jaren lang worden er landen bij europa gevoegd die eerst “democratisch ” moeten worden , alvorens ze bij de unie mogen , we weten allemaal wel dat het woord democratisch tegenwoordig door de regeringen worden misbruikt , vele jaren commentaar op en over Rusland …. terwijl het tegenwoordig in Nederland / Europa net zo is !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s