Bielefeld: Eten voor “vluchtelingen” belandt in de container – tegelijkertijd lijden arme Duitsers honger

screenshot_28

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Wat een ziek land is dit geworden; aan de ene kant stapels weggegooide levensmiddelen, aan de andere kant moeten arme mensen honger lijden. Miljoenen sociaal benadeelde Duitse burgers zijn blij met (bijna) alle levensmiddelen van de voedselbank en sluiten braaf aan in de rij bij de gaarkeukens. Dan echter de “vluchtelingen”onderkomens: daar wordt het eten aangeleverd – in de meeste gevallen door een cateraar – en komt het grotendeels op de vuilnisbelt terecht. Als reden wordt genoemd:

politikstube

Alle “vluchtelingen” zouden niet altijd aanwezig zijn, hebben afspraken of zijn elders bezig, velen hebben geen honger, anderen vinden het eten van die dag misschien niet lekker. Diepvriesmenu´s en andere levensmiddelen moeten weggegooid worden als ze niet worden opgegeten. Dat geldt ook voor het brood, bijvoorbeeld Turks brood, dat bij de maaltijden geserveerd wordt.

Natuurlijk ergeren de mensen zich aan zo´n verspilling en ze vragen zich terecht af waarom het eten niet aan de voedselbanken in Bielefeld wordt geschonken. Het antwoord daarop komt van de exploitanten van de onderkomens: ze mogen niet.

Nuchter bekeken: het eten voor “vluchtelingen” komt in de container terecht, terwijl op hetzelfde moment arme mensen met een minimumpensioen of daklozen hier in het land in de rij staan bij de voedselbanken of naar etensresten in de afvalcontainers woelen. Tegelijkertijd komt het bij de voedselbanken al tot ruzies, omdat “vluchtelingen”, die al voldoende verzorgd worden in de onderkomens, de levensmiddelen meenemen. Dat klinkt op de een of andere manier paradox?!

Hier is sprake van een groot onrecht! Een deel van de Duitsers gaat het zó slecht, niet alleen armen, ook arbeiders met een volledige baan hebben vaak niet genoeg te eten, omdat er na aftrek van alle bijkomende kosten van het karige hongerloon nog maar nauwelijks genoeg overblijft om van te leven. Van het loon gaat meer dan de helft af voor huur en bijkomende kosten, telefoon, stroom, verzekeringen enz. Dan blijft er niet veel meer over voor het eten. Dus kunnen er vaak alleen maar aanbiedingen gekocht worden, hoofdzaak: het is goedkoop. Dus anders dan de Duitse staat ons wil wijsmaken moet de Duitse belastingbetaler ongevraagd de volledige verzorging van de “vluchtelingen” financieren, die dan vaak ook nog ongelooflijk respectloos en ondankbaar zijn, net alsof ze de Duitsers voor hun hulp ook nog in het gezicht spugen.

De politici zijn de splijtzwammen van de samenleving als ze autochtonen, waar het niet goed mee gaat, behandelen als tweederangs mensen, want door het systeem wordt de Duitser niet verwend, maar belachelijk gemaakt. Tegelijkertijd speelt geld geen rol bij “vluchtelingen”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Mensenrechten, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Bielefeld: Eten voor “vluchtelingen” belandt in de container – tegelijkertijd lijden arme Duitsers honger

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Een trieste zaak. En dat terwijl veel Duitsers al uit vuilnisbakken eten. Zie filmpje uit 2011. Het wordt alleen maar erger. Dit gaat niet lang meer goed.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Geef die verdomde pismerkelhoer dan zo snel mogelijk een houten jas aan, dan houdt het misschien op!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Schandalig de mensen worden nog bestolen bij deze voedselbanken door de moslim.Want het zijn maar ongelovigen dus.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  En weer hetzelfde verhaal, de Duitsers moeten kapot en vervangen worden door bruine asielratten, het wordt eentonig, dus graag dit artikel op zoveel mogelijk alternatieve websites plaatsen:
  http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/10/de-officiele-agenda-voor-de.html

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Het is godverdomme al zo erg dat we ons ZELF achter prikkeldraad en hekken moeten plaatsen !

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Eruit met dat zooitje, horizontaal of verticaal, wanneer is het genoeg ?

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Ooit er aan gedacht waarom in NL de afgelopen jaren de huren van de minima met soms wel 6% omhoog moesten van ene Blok-rat van de partij van de eigenvolkverneukers?? Nu ik had jullie slimmer gedacht hoor! Dat isnatuurlijk om de huizen van de asielratten te kunnen betalen!! Dus de NL minima betalen als eersten de opvang van de smerige statushouders.
  Manmanman, wat jeuken mijn handen om dat addergebroed in den Haag eruit te schoppen en levenslang op te sluiten met een stel homofiele neuqnegerts die ze al die jaren mogen “verwennen”.

  Like

 8. Erik zegt:

  Stank voor dank zeiden we vroeger.
  Hier is het nog erger, waar een duitser de helft van het loon kwijt is aan vaste lasten is het hier een heel loon, hier moet je met twee personen erken om de vaste kosten te betalen.
  En ook hier staan we bij de voedselbank, niks meer op de bank.

  Like

 9. BertG. zegt:

  “Mensen” die voedsel weg gooien of weigeren hadden van mij helemaal niks meer gehad.

  Like

 10. Eten weggooien doen wij niet, tenzij het bedorven is. Maar ook Duitsers zijn mensen die kunnen nadenken, neem aan dat zij zien wat er om hun heen gebeurt. Dan pik je dit toch niet allemaal..
  Mensen kom in opstand, laat je horen !!!!!

  Like

 11. Elena zegt:

  Wanneer worden de Duitsers een agressief ( geldt ook voor onze bevolking) en gaan eens zo’n bruine en zwarte rattencentrum met de grond gelijk maken?
  Wel tijdens het voeder uur van de ratten…immers kunnen zij gelijk hun magen vullen.
  Onze ergste vijand is de roverheid.

  Like

 12. Karen zegt:

  OFF TOPIC. Ik ben gisteren en vandaag in Boedapest in totaal 2 hoofddoeken tegen gekomen. En dat waren nog hoofddoeken, hoe kan het ook ook anders, uit Nederland! Geweldig, heerlijk gewoon niet elke keer die mohammedanen tegen te komen. In Boedapest zie je best regelmatig daklozen op straat en in portieken liggen, vaak zijn dit ook gehandicapte mensen, in en in triest. Als ik zie hoe iedereen die mensen voorbij loopt en negeert heb ik niet het idee dat ze wakker liggen om dit leed. Maar wat ik daarom extra onvoorstelbaar vind is het volgende. Loop ik vanmiddag over een plein blijkt er een protest te zijn tegen de heer Orban!!! Hadden ze een soort van grens versperring gebouwd en allerlei protestbriefjes opgehangen. Waar ze tegen protesteren is tegen de grensblokkade. Het “leed” van deze illegalen die tegen gehouden worden trekken ze zich dus blijkbaar wel aan. Er bestaan dus ook Hongaarse idioten. Idioten die smeken om zwarten en mohammedanen! Ik wist niet wat ik zag. Maar wat echt achterlijk is op een aantal van die briefjes werd genoemd hoeveel Joodse mensen er gered zijn in WO II door veelal Joodse helden.Dan heb je toch weinig tot geen geen verstand als je uitgerekend in deze situatie van de illegale mohammedanen de Joden erbij gaat halen. Zo zie je, ik dacht dat zo’n beetje elke Hongaar God op zijn blote knieën zou danken om de heer Orban, niet dus. Eigenlijk zouden dat soort protesterende Hongaren eens een tijdje in b.v. Amsterdam moeten wonen kijken hoe ontzettend fijn het is tussen al deze mohammedanen en zwarten te moeten leven.

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Karen, had U op verstand bij de mensheid gerekend? Darwin zegt toch dat we van de apen afstammen.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Linkse idioten heb je blijkbaar in ieder land, zullen wel veel guttmensch vrouwen bij zitten, die laten zich sneller door “zielige” parasieten beinvloeden en kunnen de gevolgen voor hun vaderland niet overzien!!

   Like

  • onzichtbare hand zegt:

   Die lui worden betaald door Soros, lieden met digitaal zelf gemaakt monopolie geld, de verborgen overheid, de onzichtbare hand. Om onze landen te ontwrichten.
   Dat hebben ze ook gedaan met protestpartijen in Rusland. Zelfs Europees geld is erheen gesluisd via Hongarije, Georgie.

   Like

 13. Republikein zegt:

  Wat een doorgedraaide komkommers toch, zo verziek je de markt.
  Tijd voor Bintje.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Het Weggooien van voedsel, of nog ERGER, het weigeren van “luxe” voedsel door moslimmers gebeurt niet alleen in Duitsland.
  In Italië veel, vele verhalen er over::::::::::
  ///////////////
  ITALIË: “VLUCHTELINGEN” KRIJGEN EEN ‘TIRAMISU’ ALS DESERT.
  DAT IS DE OORZAAK VAN…………..EEN PROTEST-BETOGING.
  Christian Hofer:[de vertaler ] Terwijl dezer dagen talloze Italianen niet weten hoe ze de touwtjes aan elkaar moeten knopen, hebben deze “vluchtelingen” alleen maar eisen en dit ten koste van de NIET-moslims [ Italianen ], die hen kost en onderdak verschaffen.
  Dit laat toch zien dat ze niet echt ontberingen hebben meegemaakt, maar slechts minachting tonen voor de autochtonen.
  Anders gezegd: “HET ZIJN DE ITALIANEN DIE VOOR HUN COMFORT WERKEN EN ZICH DAN OOK NOG EENS MOETEN VERONTSCHULDIGEN EN UITLEG GEVEN…….!

  Bekijk nu eens die foto die een tafel laat zien met zorg bereidt.
  Met eten in overvloed:”Ze krijgen alles, maar hebben geen enkel begrip voor de problemen van de Europeanen”.
  ***************
  Een “Tiramisu”[ met alcohol ! ] was er dus de oorzaak van dat er door de “migranten” werd geprotesteerd in de eetzaal in de Rue Camoletti.
  Gisteren-avond begonnen een
  aantal “vluchtelingen” met een blokkade van de ingang van hun verblijf en waarschuwden de administratie dat zij ander eten wilde hebben.
  DE REDEN: Het desert was “Tiramisu” met biscuits en bovendien zat er ALCOHOL [ liqueur ] in.
  De “Vluchtelingen” hebben dit desert dus geweigerd.
  Het was gewoon een misverstand zei de coördinator
  “Piero Ramella”.
  De porties “Tiramisu” hebben we weer terug-genomen en ze hebben fruit ervoor in de plaats gehad.
  De orde handhavers, de lokale politie en de gendarmerie kwamen ter plekke en rond 20.00 hr was de demonstratie afgelopen.

  SOURCE:http://lesobservateurs.ch/2016/10/08/italie-les-refugies-recoivent-un-tiramisu-a-la-liqueur-pour-le-dessert-cela-degenere-en-manifestation/
  UIT DE ITALIAANSE KRANT:

  http://www.lastampa.it/2016/10/06/edizioni/novara/tiramis-col-liquore-protesta-dei-migranti-alla-mensa-di-via-camoletti-Q8te8Abh9KjZNHHMPzi45H/pagina.html

  Like

 15. Thom zegt:

  In het oorspronkelijke artikel staat dat diepvriesmaaltijden een bepaalde temperatuur moeten houden. Na twee uur mogen ze niet meer gegeten worden en gaan ze naar de vuilnisbak.
  Het personeel mag deze weg te gooien artikelen ook niet opeten, want dat zou hun een belastingvoordeel opleveren , want dat wordt gezien als salaris. Het personeel kan het eten dus kopen net voordat ze het in de afvalcontainer gooien.
  Je kunt niet gek worden als je daar geen aanleg voor hebt.

  Like

 16. Pingback: Bielefeld: Eten voor “vluchtelingen” belandt in de container – tegelijkertijd lijden arme Duitsers honger – Fenixx.org

 17. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 18. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Omdat ze hier alles gratis krijgen, denken ze dat ze in een 5-sterren hotel zitten met een a la carte menukaart!

  Like

 19. Pingback: Eten “vluchtelingen” belandt in container –Tegelijkertijd lijden arme Duitsers en NL-ers honger |

 20. Tom Hendrix zegt:

  Maar vooral blijven stemmen op de partijen die deze ROTZOOI veroorzaakt hebben. En dat zijn al jarenlang, in Duitsland: SPD, CDU/CSU, FDP, die Grünen. In Nederland: PvdA,VVD,CDA,D66,GL,CU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s