Briefkaartenactie: geef de Jumbo de zwartepiet!

screenshot_26

De zware aanval op Zwarte Piet houdt niet op! Nu is het de supermarktketen Jumbo die onze kindervriend de rug toekeert! Onlangs kondigde Jumbo aan Sinterklaas en Zwarte Piet uit het assortiment te schrappen. Daarop kreeg men veel kritiek te verduren, en terecht!

screenshot_27Men deed alsof men terugkrabbelde, maar ondertussen bleef het bedrijf bij het besluit om Sinterklaas en Zwarte Piet van het huismerk te halen. En het islamitische offerfeest viert men wél, maar Sinterklaas en Zwarte Piet worden verbannen!

Deze multiculturele strategie ten koste van de nationale cultuur is een grote schande. Ik pik dit niet langer, en ik weet zeker dat u hier ook de buik vol van heeft! Daarom wil ik Jumbo eens goed de waarheid zeggen door ze, volgens goed Nederlands gebruik, de zwartepiet te geven voor deze dolkstoot in de rug van hun klanten.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Briefkaartenactie: geef de Jumbo de zwartepiet!

 1. A.J. de Koning zegt:

  Mijn kaart zit in ieder geval al op de bus. Jumbo vindt het wel heel normaal om in de winkel het suikerfeest te vieren. Ik heb geen Jumbo in de buurt anders kon ik in de winkel kritiek leveren.

  Like

 2. Annie zegt:

  Ik heb wel een Jumbo in de buurt. Ben er een keer geweest wat een klote winkel is dat’Nu de zwarte pieten in de ban gaan dan ga ik voor de winkel staan om de mensen uit te leggen om die winkel links laten liggen.Op honderd meter afstand heb je de lidle en Aldi en AH is ook vlak bij. Liever dan de Jumbo

  Like

 3. tinekevanschagen zegt:

  Geregeld ,hoop dat de kaarten de jumbo om de oren gaan vliegen,huichelaars!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Daar zetten ze gewoon een stage medewerker op in de postkamer die al die gele kaarten er tussen uit vist om ze direct weg te flikkeren in een bak.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    BertG. 21 oktober 2016 om 10:11

    Zou me niet eens verbazen. Doen ze in Den Haag ook met alle andere initiatieven van de burger (petities, referenda, op de PVV uitgebrachte stemmen, enz.)

    Like

   • BertG. zegt:

    Je denkt toch niet dat ze paar 100 – 1000 kaartjes stuk voor stuk gaan zitten bekijken als het allemaal dezelfde kaartjes zijn.

    Like

   • A.J. de Koning zegt:

    Bert G. ik denk dat je helemaal gelijk hebt en dat het verzenden van die kaarten vooral voor ons eigen gevoel is om ieder geval iets te kunnen doen maar ik kan zulke dingen nooit laten, net als brieven aan de krant en emails aan politici want je maakt je toch elke keer weer woedend.

    Like

 4. Republikein zegt:

  Nog te bezien.

  Verbond van conservatieve katholieken is motor achter pro-Pietpetitie
  http://www.volkskrant.nl/opinie/verbond-van-conservatieve-katholieken-is-motor-achter-pro-pietpetitie~a4136870/

  Pfff, het is Hugo Bos, kreeg steeds Hugo Boss door.
  Geld zoekt geld.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Republikein, heb de link gelezen.
   Das nou weer jammer ,het gaat wederom om geld oftewel het slijk der aarde.
   Maar ik was weer ongeduldig,
   Ik was een klein beetje dom!

   Like

   • Republikein zegt:

    Maakt niet uit Tineke, ben soms niet dom maar bijna altijd ongeduldig, dus we lijken wel wat op elkaar.
    We zitten hier om elkaar te steunen toch?
    Ik heb genoeg stommiteiten begaan in mijn leven en sluit niet uit dat er nog meer volgen.

    Geliked door 1 persoon

 5. bigljohn zegt:

  Begin jaren 90 zijn mijn vrouw en ik, toen we bedorven Jumbo melkflessen wilden vergoed krijgen, door de bedrijfsleider van jumbo de deur uitgezet, onder het oog van andere Jumbo klanten. Al schijt de Jumbo gouden broodjes voor ons, geen haar op ons hoofd die er over piekert om daar nog eens ooit de voet over de drempel te zetten ! Sinds dat voorval gaan wij fijn naar Albert Heijn XL. Een enorme complex in Tilburg, ter grootte van een huizenblok, gelegen aan de Jan Heijn straat. Vriendelijk en behulpzaam personeel dat ook in is voor een leuk praatje, een bedrijfs security die kwaad-willenden aanpakken, heeft ons ook al eens beschermd tegen een zwarte, terwijl de bedrijsleider de eenvoud en vriendelijkheid zelve is. Ook hij is bereid om je vooruit te helpen, en is altijd in voor een praatje. Daarenboven nog de lage prijzen bij de huismerken (met goede kwaliteit). Het Halal schap is minder, maar ook de Albert Heijn is niet volmaakt als God zelve.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s