Dresden: Afghaanse “vluchtelingen” reisden als Japanners binnen – gezin kwam met het vliegtuig uit Griekenland

screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie op het vliegveld van Dresden was niet weinig verbaasd toen er uit een vliegtuig uit Kos een jong Afghaans gezin stapte dat zich wilde legitimeren met Japanse paspoorten.

epoch-times

Op de avond van de 8e oktober controleerde een patrouille van de federale Duitse politie op het internationale vliegveld van Dresden een tegen 21.50 uur met een vliegtuig vanuit het Griekse eiland Kos aangekomen gezin. De zich met Japanse paspoorten legitimerende personen kwamen op de agenten blijkbaar helemaal niet over als Japans.

Uiteindelijk bleek dat het om een gezin uit Afghanistan ging: een 23-jarige vrouw, haar man (29) en een kleine jongen (3). Ze wilden met vervalste paspoorten Duitsland binnenkomen.

Terwijl de politiek met de zaak bezig was, gaven ze aan asiel in Duitsland aan te willen vragen. Op grond daarvan werden de personen na het afsluiten van de politiemaatregelen doorgestuurd naar de eerste opvang in Dresden.

De man en de vrouw moeten zich nu wegens valsheid in geschrifte en illegale binnenkomst strafrechtelijk verantwoorden, aldus het politiebericht.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dresden: Afghaanse “vluchtelingen” reisden als Japanners binnen – gezin kwam met het vliegtuig uit Griekenland

 1. Ongelovige zegt:

  Een apart volk in Afghanistan zijn de Hazara’s, en sommigen lijken idd wel chinezen. Goed geprobeerd dus.
  ‘Daarnaast hebben bepaalde Hazara stammen genetisch verwantschap met de Mongolen die in de twaalfde eeuw een groot rijk stichten van China tot Oost Europa’ (Wiki)

  Like

 2. Hoe kan je als Afghaan met een Japans paspoort in een Grieks vliegtuig op Kos instappen. Hebben die Grieken stront in hun ogen? Dit lijkt wel een mop.

  Like

  • Republikein zegt:

   Mogelijk een Nederlands vervoerberdrijf, er zijn er genoeg.

   Dat een Grieks vliegtuig op een Grieks eiland staat is nog te pruimen.

   Een spook waart door mijn hoofd, want….

   Nederlandse luchtvaartmaatschappijen informeren hun passagiers goed over hun rechten als er iets mis gaat met een vlucht, bijvoorbeeld bij vertraging. Dit blijkt uit een onderzoek dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) vandaag publiceert. Desondanks heeft de ILT vorig jaar meer passagiersklachten gegrond verklaard dan in het jaar ervoor: 402 tegen 356. Deze toename komt door een verruiming van de compensatieplicht.

   Zo, die zit maar niet heus want men is ook bezorgt om de prijs van de kerosine.
   Dat blijkt niet uit onderstaand protocol.

   Dat we met z’n allen een hekel hebben aan de beveiligingscontroles, is een open deurtje. Maar eerlijk gezegd, een vlucht zonder beveiligingscontrole stap ik niet in. Wil niet zeggen dat ik akkoord ga met alsmaar hogere kosten voor de beveiliging. Die ellenlange rijen voor de beveiliging, zijn uiterst ergerlijk.

   Hoe kan dat anders? Er moet een voorselectie gaan plaatsvinden. Direct na het boeken van een ticket kan er al begonnen worden met de risicocontrole, wanneer u daarmee akkoord gaat. U krijgt die vraag direct al bij uw boeking. Bezwaar betekent zeker een uitgebreide controle, geen bezwaar wellicht niet. Het blijkt, dat er bekende patronen zijn voor de betrouwbare passagier.

   Het etnisch profileren moet daarbij ook een onderdeel zijn, of u dat nu leuk vindt of niet. Vergeet even het discrimineren van bepaalde mensen, rassen of groepen. Het is zeker geen toeval dat mensen die het nodig vinden vanwege hun religieuze overtuiging, zichzelf en anderen opblazen, ook voldoen aan een bepaald profiel. Beveiliging en geheime diensten werken voornamelijk met profielen.

   Gezichtsherkenning, gebruikmakend van biometrische kenmerken van de passagier, kan en moet gebruikt gaan worden.
   Zegt een woordvoerder die zich druk maakt om de prijs van kerosien, want dat drukt de winst,
   Mijn mening:

   Lariekoek, het gaat om winst en de prijs van de benzine/kerosine, en die controles gelden alleen voor Henk en Ingrid.

   En zeg nou niet dat het voor Corendon, ik noem maar wat, onmogelijk is om in Dresden te landen.

   Wat zijn mensenrechten?

   De rechten van de mens, of kortweg de mensenrechten, zijn rechten die ieder mens toekomen, waar ook ter wereld. Mensenrechten zijn er om mensen te beschermen tegen de macht van de staat en moeten ervoor zorgen dat iedereen kan leven in menselijke waardigheid. Mensenrechten betekenen bijvoorbeeld dat iedereen een eigen vrije mening mag hebben en uiten en dat de overheid niet zomaar geweld tegen burgers mag gebruiken. Ook houden ze in dat je recht hebt op onderwijs, op genoeg te eten en een dak boven je hoofd. Staten hebben met elkaar afgesproken deze rechten voor iedereen te zullen garanderen. Voor iedereen, dus ongeacht ras, kleur, geslacht, taal, godsdienst, politieke of andere mening, nationale of maatschappelijke afkomst, welstand, geboorte of enige andere status. De mensenrechten vormen de basis voor alle wetgeving en beleid van een overheid.

   Dat laatste geldt niet voor mij hoor, ook niet voor jullie.

   Is dit de echte wereld?

   Like

 3. tinekevanschagen zegt:

  Ben je bedonderd, die hoeven zich helemaal niet strafrechtelijk te verantwoorden!
  Die mogen gewoon doorlopen.
  Immer grade aus!!

  Like

 4. Steven zegt:

  Tuurlijk hoeven die zich niet te verantwoorden….die gaan rechtstreeks de asielprocedure in zonder enige vraag over de paspoorten.
  Voor de buitenwereld moet het alleen even helder aangegeven worden dat men dit gedrag niet tolereert.
  Als ik daar met een valse paspoort was aangekomen..dan zat ik nu achter de tralies!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  En die hele grote meute dan?

  Like

 6. elisah zegt:

  Hahaha, die Grieken zijn allang blij dat ze van die lui af zijn, maakt ze niks uit of ze zich nou voor eskimo, hottentot of aboriginal uitgeven, want dáár is de uitgang.
  Voor de Duitsers maakt het ook niks uit hoe ze belazerd worden, die zijn voldaan en tevreden als ze weer eens lekker genaaid zijn…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s