Nog eens vijftien “Nederlanders” op terrorismelijst

screenshot_11

DEN HAAG – De namen van vijftien “Nederlanders” zijn donderdag toegevoegd aan de nationale terrorismelijst. Zij kunnen daardoor niet meer bij hun geld komen.

In totaal staan er nu 76 mensen en drie organisaties op de lijst. De meerderheid is betrokken bij terroristische activiteiten in Syrië en Irak.

De nationale terrorismelijst is bedoeld om te voorkomen dat terrorisme wordt gefinancierd vanaf Nederlandse bankrekeningen.

Lees verder>>>
(h/t “delamontagne”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Jihad, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nog eens vijftien “Nederlanders” op terrorismelijst

  1. volksrechter zegt:

    Het is erg voor de slachtoffers die er zullen vallen, maar ik wens dat Nederland ook is mag genieten van die randdebielen van moslims een aanslag te verwerken, dan zal PVV de verkiezingen zeker en vast winnen in plaats van die Rotte marionet van de VVD.

    Like

  2. BigLJohn zegt:

    En de pers die ons steeds probeert in te prenten dat het NEDERLANDERS zijn die op de terroristenlijst staan ! Maar wie het vermogen heeft om tussen de regels door te lezen, koestert de pers daar een ongekende symphatie voor Moslims en Moslim terroristen. En de Amerikaanse pers die ervoor zal zorgen dat Hillary Clinton de volgende president van de Verenigde Staten zal worden. Want dat is intussen wel heel zeker aan het worden. De MSM media werken zo efficient, dat zelfs de Nazi propaganda uit wereldoorlog 2 er nog een puntje aan kan zuigen. TV, mobieltjes en Internet bestonden er toen nog niet, maar toch !

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s