UNESCO ontmaskerd – en brieven aan de wereld

screenshot_16

(Door: “@israel_shield” – Vertaling: J.C. Th. Köhler)

 Of je een Israël-vriend of -vijand bent, uw sociale media hebben vast en zeker vol gestaan met het recente UNESCO-besluit dat de Tempelberg, Jeruzalem en de Klaagmuur geen verband houden met de joodse geschiedenis. De anti-Israël meute applaudisseerde waarschijnlijk voor het besluit, terwijl de pro-Israël groep erom lachte, dan wel er serieus over op zijn tenen getrapt was. Persoonlijk behoor ik tot de tweede categorie, maar toen ik van de beslissing hoorde, ben ik opgestaan en gaan klappen. Waarom, zult u vragen? Ik ben zo blij dat u dat vroeg!

Nee, ik ben het niet eens met deze belachelijke, historisch gefabriceerde, islamitische terreur verontschuldigende UNESCO-beslissing. Maar voor degenen onder u die verbaasd of zelfs maar een beetje teleurgesteld waren over de UNESCO, het is tijd om wakker te worden!

screenshot_17Ik applaudisseer niet voor de beslissing van de UNESCO, omdat ik het met de inhoud eens ben. Ik klapte omdat deze VN-organisatie eindelijk haar masker heeft afgegooid en haar ware intenties heeft prijsgegeven.

Ziet u het?

Dit conflict ging nooit over nederzettingen of bezetting of een land dat nooit heeft bestaan, en het ging nooit over een Arabische nationale droom om een land genaamd Palestina te bouwen; dit conflict is altijd gegaan om de nationale Arabische droom om een land te vernietigen, namelijk Israël.

De recente UNESCO-beslissing bewees zonder enige twijfel dat het niet ging over een poging van de wereld om vrede tot stand te brengen, maar eerder een inspanning van de wereld om Israël stukje bij beetje te slopen.

Een nationale Arabische identiteit te creëren is één ding; iets anders is het de joodse geschiedenis in het land van Israël, in Jeruzalem en op de Tempelberg uit te wissen. Laten we vergeten dat de Torah, het Nieuwe Testament en de Koran alle drie duidelijk het Land van Israël een Joods thuisland noemen en het feit negeren dat de islamitische Al Aqsa moskee oorspronkelijk BAYIT AL MUQDAS heette (letterlijk vertaald als: Gebouwd op de Tempel!)

screenshot_18

Laten we net doen of er geen afbeeldingen zijn van het plunderen van Jeruzalem door het Romeinse Rijk en het stelen van de bezittingen uit de JOODSE Tempel, die al bestond lang voordat de religie genaamd de islam ontstaan was.

screenshot_19

Laten we het feit negeren dat moslims in de richting van Mekka bidden, terwijl Joden altijd uitsluitend naar Jeruzalem gekeerd zijn in hun gebed.

screenshot_20

screenshot_21

Laten we het feit negeren dat Jeruzalem in de joodse bijbel 669 keer genoemd wordt en het woord Zion 154 keer en het feit dat Jeruzalem in de Koran zelfs niet één enkele keer genoemd wordt!

Laten we al deze lastige feitjes even buiten beschouwing laten en net doen alsof deze UNESCO-  beslissing iets te doen heeft met landen die vechten voor mensen- en burgerrechten.

Het enige dat is gebeurd in de recente UNESCO-stemming is dat de maskers zijn gevallen. De enigen die verbaasd waren over de uitkomst van deze stemming zijn zij die voor zichzelf een fantasiewereld hebben geschapen, waarin de vijanden van Israël feitelijk in vrede geïnteresseerd zijn.

screenshot_22

De enigen die van hun stuk gebracht zijn door deze stemming zijn de linksen, die zichzelf hebben overtuigd van een soort  Alice-in-Wonderland werkelijkheid, waar de islamitische koningin hun hoofden niet zal afhakken als ze gewoon wat land geven.

De enige vraag die overblijft is: hebben de liberale linksen genoeg gezond verstand over om de werkelijkheid onder ogen te zien of houden ze vast aan de droomwereld die ze voor zichzelf gecreëerd hebben?

Beste Amerika, Duitsland, Estland, Letland en Nederland,

Dank u wel dat jullie de moed gehad hebben om op te staan en NEE te stemmen tegen deze complete fabricatie van de geschiedenis  en dit zielig excuus voor islamitische terreur. Zouden jullie me een genoegen willen doen?

Kunnen jullie alstublieft stoppen met te denken dat nederzettingen het onderwerp zijn en niet langer het valse argument accepteren dat de Arabieren gecreëerd hebben, waarmee ze het aanvallen van Israël en het vermoorden van Joden rechtvaardigen.

DANK U WEL!

Bron:
www.jewishpress.com
Auteur: @israel_shield

Vertaald uit het Engels door:
J.C. Th. Köhler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Geschiedvervalsing, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Midden-Europa, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, UNESCO, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op UNESCO ontmaskerd – en brieven aan de wereld

 1. Cathja zegt:

  Ik ben het voor 100% eens met de schrijver van dit artikel. Goed dat UNESCO haar ware aard en gezicht eindelijk eens laat zien! Het had al veel eerder moeten gebeuren.

  Shalom Israël!

  Een Israël-vriendin.

  Liked by 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Was geen verassing voor Israel, gezien het verleden met ‘de Verenigde Narigheid’. Israel is veel te soft, had al lang de Tempelberg moeten opengooien voor de Joden, te beginnen op Shabbath!! Zit ook nog te wachten op een statement nav. het doodschieten van een agent onlangs. 500 nieuwe huizen in Shomron/Yudea of zo iets.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat dit soort instellingen gezuiverd worden van het fascisme !!

  Like

 4. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  wie ogen heeft om waarheden te lezen
  en behoefte om die waarheid te verstaan,
  laat hem zijn gaven vanaf nu benutten
  want veel rest ons niet meer af te wegen
  voor we als lemmingen ten onder gaan…
  .
  Jasterke
  .

  Liked by 1 persoon

 5. Anna zegt:

  Dit is inderdaad het enige oogmerk van de Arabieren ISRAËL VERNIETIGEN… DIT GEBEURT NU NOG DOOR DELEGITIMATIE… en zinloze en volstrekt belachelijke resoluties zoals deze doorUNESCO ……… maar het doel van de islam is elimineren van Israël…… een volk vernietigenmag niet meer dus dan maar de hele natie vernietigen………. .MAAR LANGZAMERHAND ZAL DE GEKTE VAN DE WERELD OM DE VERNIETIGING VAN DIT LAND STEEDS STERKER WORDEN ZELFS ZO DAT DE HELE WERELD;;;;;;;;ALLE LEGERMACHTEN, ALLE VOLKE ZULLEN OPTREKKEN NAAR JERUZALEM……… OP DEN DUUR ZAL ” HET ISLAMITSCH BLOK” DE WERELD ZOVER KRIJGEN DAT IN DE V.N. EN DE E.U. EN DE ARBISCHE LIGA BESLOTEN, WORDT OM MET ALLE LEGERMACHTEN OP TE TREKKEN NAAR JERUZALEM……….

  MAAR DE PROFEET ZACHARIA ZEGT DAT ZE DAN ” VAN EEN KOUDE KERMIS” TERUG ZULLEN KOMEN………

  Liked by 1 persoon

  • mahoog zegt:

   En dàn zijn de rapen gaar….genoeg is genoeg.

   Like

  • BertG. zegt:

   Dat ze toen al een kermis hadden in 520-200 v.Chr. (eigenlijk hebben ze geen flauw idee wanneer die kerel nou rond precies liep).
   Dat heb ik nou nooit geweten.
   Zullen ze toen al draaimolens, schiettenten, bots autootjes, enz…, hebben gehad.
   Vragen en nog meer vragen, je weet het niet.
   Dat ze dat nou nooit onderzocht hebben, goed dat Anna dat nou weer wel weet.

   Like

 6. milaK9 zegt:

  Let ook even op de 26 landen die zich hebben onthouden van stemming.
  Dus niet voor maar ook niet tegen.
  Geen statement, niks richting die arabische islamitische landen die voor hebben gestemd.

  http://www.christelijknieuws.nl/news/8686/Unesco-verspeelt-bestaansrecht?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Er werd weleens gezegd:”Je hoeft in Israël maar een steen [rotsblok ] om te keren of je vindt de “Geschiedenis”……….
  /////////////
  Een “humoristisch-ogenblik”, Netanyahu nadat de UNESCO verklaarde dat het Joodse Volk geen enkele band heeft met de TEMPELBERG.

  Hij maakte de volgende opmerkingen over dit onderwerp na het absurde besluit van de UNESCO:

  De Unesco en haar abuserde Theatre gaat maar door………
  De organisatie heeft een nieuwe krankzinnige resolutie aangenomen die zegt dat het Joodse Volk geen enkele band heeft met de Tempelberg en de Klaagmuur.
  ////////////
  Zelfs als de leden van de UNESCO de Bijbel niet lezen dan doe ik ze de suggestie: “Ga eens naar Rome en bekijk daar de Arc van Titus [ Titusboog ]
  Boven in de boog van Tirus is gebeeldhouwd de Kandelaar met 7 armen, een symbool van het Joodse Volk en tegelijkertijd ook het symbool voor de huidige Joodse Staat.
  MAAR DE UNESCO ZAL EERDER ZEGGEN DAT KEIZER TITUS ZIONISTISCHE PROPAGANDA HEEFT GEMAAKT.

  Door te zeggen dat Israel geen enkele band heeft met de tempelberg, is hetzelfde als te zeggen dat de Chinese Muur niets met China heeft te maken.
  Of: Egypte heeft helemaal niets uit-te-staan met de Pyramiden !

  Door dit achterlijke besluit heeft de Unesco het laatste restje legimiteit verloren dat zij nog bezat.

  MAAR IK DENK DAT DE HISTORISCHE REALITEIT STERKER IS EN DAT DE WAARHEID ZAL PREVALEREN.

  En wat ik U vandaag aanbiedt is de WERKELIJKHEID.
  //////////////////
  De Joodse opstand
  De reliëfs in de boog herinneren aan het neerslaan van de joodse opstand in Palestina en aan de verwoesting van Jeruzalem door Titus en zijn vader Vespasianus in 70 na Chr. Naar deze gebeurtenis verwijst ook de versiering van de façade: op de fries aan de buitenkant is de triomftocht van beide heersers afgebeeld – nu is alleen nog het reliëf aan de oostzijde bewaard gebleven – en in de boogzwikken zijn overwinningsgodinnen afgebeeld die de veldtekenen dragen.
  Twee gebeurtenissen uit de triomftocht zijn op de grote reliëfvlakken in de doorgang van de boog afgebeeld. De zuidzijde toont het begin van de triomftocht. Hier voeren Romeinse legioensoldaten de kostbaarste stukken van de buit met zich mee, waaronder de Tafel met de Toonbroden, de menora en de zilveren hazozra’s uit de Tempel van Jeruzalem, die worden weggedragen door de triomfboog. Op de andere zijde staat het hoogtepunt van de triomftocht: Titus, begeleid door zijn bewakers, de lictoren, staat midden in de door de stadsgodin Roma aangevoerde quadriga, een tweewielige wagen met een vierspan ervoor, en wordt door de overwinningsgodin Victoria gelauwerd. Representaties van Senaat en Volk van Rome completeren het geheel.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Delamontagne.
   Ik vrees dat de Unesco blind zal zijn voor deze historische feiten die bewijzen dat Jeruzalem altijd en eeuwig de hoofdstad van het Joodse rijk was, en zal blijven.

   De Unesco wil bewijzen dat de Joden geen enkel recht op een eigen staat hebben.
   Zij zullen bwvs.nog aanvoeren dat de Romeinen terecht de Joodse opstand neersloegen en Jeruzalem verwoesten omdat zij zich verzetten tegen de rechtmatige bezetter.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dat was ook min of meer de strekking van de rede van Newtanyahu. Spottend/sarcastisch gesteld.
    Met zulke uitspraken is die hele UNESCO een FARCE.
    Sinds de oprichting in 49 van UN is met het erbij komen van al die 3/4/5e Wereld landen en niet te vergeten die Sharia-landen, wel veel veranderd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s