VIDEO: “Meer, meer, meer!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Allochtonen, Criminaliteit, Eurabië, Marokkanen, Multiculti, Noord-Afrikanen, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: “Meer, meer, meer!”

 1. volksrechter zegt:

  Dat mogen die drie noord Afrikaanse randdebielen bij mij ook proberen, gelijk door de raam en die met de Kalasjnikov kogel of 10 door zijn strontbol en de rest dat vlucht idem dito, daarbij kan het gerecht mijn gat kussen, ik verdedig mijn eigendom zoals ik dat wil en niet zoals die achterlijke wetgever dat bepaald, ik heb gesproken…

  Liked by 2 people

  • joopklepzeiker zegt:

   Correct, camera,s EN wapens om je te verdedigen !
   Vanaf een boven raam had hij ze zo neer kunnen leggen ,
   En shoot to KILL.

   Beter te zitten dan te liggen !

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Zeer herkenbaar, die overval in Amsterdam aan de Sloterweg. Maar Tilburg word ook met de dag onveiliger ! Bij mij thuis heb ik zowel in de huiskamer, alsmede in onze slaapkamer, een zware eikenhouten tafelpoot onder bereik. Iedere kwaadwillige kan, als hij bij mij inbreekt, daar de nodige kusjes van krijgen, want ik zal mij niet zomaar overgeven. Overigens is mijn huis zowel beveiligd met twee camera’s op straat (met recorder), alsmede met een inbraak alarmsysteem, als ook met twee rookmelders. Er valt overigens niets te halen, maar je weet maar nooit. Midden jaren 90, toen mijn vader nog leefde, hij was toen al achter in 70 en al vele jaren weduwnaar, viel er bij hem ook niets te halen. Twee gemaskerde mannen hadden bij hem ingebroken, sloegen hem een grote bult op zijn arm en tegen de grond, doorzochten en zetten het huis op zijn kop. Toen mijn vrouw van haar werk thuis kwam, en haar fiets daar wou wegzetten, zag ze de situatie. Ze liep naar binnen met haar werkschoenen met stalen neuzen, en verkocht een trap aan een van de twee overvallers, precies onder zijn klokkenspel. Vervolgens riep hij naar zijn maat naar boven; vlug, het is hier niet meer veilig, we moeten wegkomen. Toen mijn vrouw mij alarmeerde, holde ik snel naar de overkant, maar de schoften waren al gevlogen. Een oude man mishandelen en proberen te beroven, en vervolgens op de vlucht slaan voor mijn dappere vrouw ! En de buit, zo die er al was ? Twee a drie lepels van het zilveren tafel-bestek. Uit het koffertje met zilver tafel-bestek wat pa en moeder bij hun trouwen gekregen hebben van, was het oma van moeders kant ? Dat mag ik niet precies meer weten. Zelfs zijn bed hadden ze overhoop gehaald, en het matras er af gehaald, op zoek naar geld !

  Liked by 1 persoon

 4. Helemaal eens met volksrechter, Wie bij ons binnendringt, die maken wij af. Dat heet huisvredebreuk met geweld. Politie bellen hoeft dan niet meer; wij hebben een Begrafenisassociatie aan de overkant, scheelt een hoop gesjouw heen en weer.

  Liked by 1 persoon

 5. tinekevanschagen zegt:

  De politie doet geen ene rot
  moer voor je in deze,
  vier jaar geleden is er ingebroken bij me .Ik als vrouw alleen notabene lag in bed.
  Hij/hen is door het keukenraam naar binnen gekomen en de buit betrof een knip met 80 euries
  Aangifte gedaan en de politie schreef in een brief sorry,we hebben andere prioriteiten maar
  kunnen u verwijzen naar slachtofferhulp.
  Ik dacht flikker toch op man!
  Ik denk dat de bedoeling is dat je aan de inbreker vraagt he hallo zal ik je ff bijschijnen
  zodat je ziet wat je doet? want als je hem wat aandoet(zou mij nooit gelukt zijn,ben maar een klein meissie) ben jij de dader en de overvaller het slachtoffer!
  Ik ben hier heel lang boos over geweest!

  Like

 6. Nou Tineke mijn man maakt hem af, heeft 8 jaar aan vechtsport gedaan. En politie hoeven wij niet aantal keren slechte ervaring mee gehad. Vandaar, kan meteen naar de lijkenpikkers bij ons aan de overkant.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s