Amerikaanse Vredesraad: Westerse verslaggeving over Syrië is “leugenpropaganda” (+ video!)

screenshot_75

“De Syrische regering is legitiem en wordt gesteund door haar eigen volk” – De Amerikaanse interventie en sancties zijn illegaal en schaden de burgers” – Westerse media liegen tegen ons”

(Vertaling: E.J. Bron)

In Syrië heerst al meer dan vier jaar lang oorlog. Het beeld dat de westerse media van de gebeurtenissen schetsen, staat vast en kent geen grijze tinten: schuld aan de catastrofe zijn de Syrische president Bashar al-Assad en de russen. Dat dit beeld niet overeenkomt met de waarheid, daarvan kan iedereen zichzelf overtuigen die zelf ooit in het oorlogsgebied was.

duits-zuerst

Een onafhankelijke delegatie van de Amerikaanse Vredesraad maakte van deze mogelijkheid gebruik en reisde naar de Syrische hoofdstad Damascus. Daar bracht de delegatie een bezoek aan staatsambtenaren en werknemers in overheidsdienst, aan vertegenwoordigers van de handelskamers en de nationale studentenorganisatie, aan verschillende NGO´s, die oorlogsslachtoffers verzorgen, aan vertegenwoordigers van de politieke oppositie, aan het ministerie van Gezondheid, aan vertegenwoordigers van verschillende religiegemeenschappen en aan de Syrische president Bashar al-Assad. Ze sprak ook met burgers om zich een beeld van de situatie te vormen.

screenshot_73

Nu maakten de deelnemers van de delegatie hun informatie bekend in het hoofdkwartier van de VN in New York. De teneur van haar rapport is de inschatting dat het Westen massale leugenpropaganda bedrijft rondom het Syrië-conflict. Wat de mensen in de VS en andere westerse landen in de media te horen krijgen, zou een vervalsing zijn van datgene wat er werkelijk in Syrië plaatsvindt.

Alfred Marder, president van de Amerikaanse Vredesraad, resumeert zijn ervaringen met de woorden: “Het was de afgelopen jaren tamelijk duidelijk dat hetgeen wij van de pers gelezen en gehoord hebben de Amerikaanse bevolking in de war heeft gebracht.” De officiële informatie zou niet kloppen en zou zelfs de vredesbeweging hebben misleid.

screenshot_74

Het hierachter zittende patroon zou hetzelfde zijn als bij andere Amerikaanse interventies. De leiding van een land zou gedemoniseerd worden, wat daarna als voorwendsel gebruikt zou worden om zich te mengen in de binnenlandse aangelegenheden van een land.

De Syriërs zelf zouden het ophitsen van de verschillende bevolkings- en religiegroepen tegen elkaar afwijzen. De Syriërs, met wie hij gesproken zou hebben, zouden steeds opnieuw tegen delegatieleider Henry Loewendorf gezegd hebben: “We geven de VS geen toestemming om ons in verschillende delen te delen. We zullen het niet toestaan dat zij ons zoals de mensen in Irak, Libië of in Afghanistan tegen elkaar opzetten. We willen samen de invasie van ons land verhinderen.”

Video van de persconferentie van de US Peace Council in New York (h/t “Wachteres”):

 

screenshot_76

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Syrië, verloedering, VS, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Amerikaanse Vredesraad: Westerse verslaggeving over Syrië is “leugenpropaganda” (+ video!)

 1. Alex Delarge zegt:

  Alles mag wat mij betreft zolang die oorlog maar doorgaat. Laat die muSSlims elkaar maar lekker afmaken. Wel de Europese grenzen dichttimmeren.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  In dit licht moet ook gezien worden de uitspraken van Trump dat hij meer een gevecht levert met de media dan met Killary Clinton. Dit rapport komt mogelijk nog net op tijd om de oorloghitster Clinton tegen te houden. Wij kunnen daar wellicht een heel klein deeltje aan bijdragen door dit bericht zoveel mogelijk te delen.
  Inhoudelijk is het rapport overigens een bevestiging van de teneur die al lange tijd heerst onder de deelnemers van de blog van onze heer Bron. We kunnen op basis van de bedenkingen ten opzichte van het politieke verleden van Rusland onze sympathie beter richten naar het Oosten. Ook voor wat betreft steun aan Viktor Orbán in Hongarije.
  Dit is ook iets om in gedachten te houden met het oog op onze verkiezingen in maart 2017.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat doet Amerika altijd valse voorlichtingen geven. In Irak heeft hij dat ook gedaan zgn chemische wapens lagen daar verborgen. Dan had hij weer een reden om een oorlog te ontketenen.

  Like

  • Asgard zegt:

   Dat doet Iran ook,..liegen over hun nucliaire programma, de Russen en de Chinezen liegen net zo hard,..Van de Arabieren weten we dat ze daar genetisch mee geboren worden,we hebben gewoon te maken een roversbende in bijna alle overheden, de macht is hun allemaal naar de kop gestegen, ook hier in ons eigen land word er maar op los gelogen, nu we dichter bij de verkiezingen komen gaan de partijen het volk weer kietelen met goeie voornemens en allerlei loze beloftes,…het volk moet gewoon zien dat het zichzelf moet redden en de overheid links moet laten liggen, de overheid heeft geen meerwaarde in deze tijd meer,..wellicht dat er na de 2e WW enige vorm van eerlijkheid bestond, dat zal zeker van korte duur zijn geweest gezien de huidige ontwikkelingen in de globale politiekvoering,…en weet je als ik dit aan de man probeer te brengen dan word de bal terug gekaatst d.m.v te zeggen, maar zo slecht is het hier nog niet vergeleken met de rest vd wereld, hier is het nog goed geregelden hebben we het nog goed,..echt moedeloos word je ervan om jezelf daar tegen te moeten verdedigen, word je niet als racist of what ever weggezet, dan wel als complotdenker krijg je de stempel. Dit Europa gaat hoe dan ook naar de kloten, en de mossels spelen daar een belangrijke rol in voor onze roversbende in Brussel, de mossels worden gebruikt om het doel te heiligen van Globale politiekvoering van onze overheden, zonder dat de mossels het in de gaten te hebben zullen ook hun koppen gaan rollen in ons Europa, we mogen alleen nooit vergeten wie het zijn geweest die buiten onze marionetten regering ons de afgrond heeft willen storten,..ze dienen allemaal tot de laatste tak opgeruimd te worden, als de pleuris eenmaal goed los is gebroken in ons continent.

   Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  European leaders condemn Russia for involvement in Syrian civil war
  The German Chancellor announced that the EU will take action in order to put an end to the deteriorating situation in Syria.

  Oct 21, 2016, 4:00PM
  Becca Noy

  While the Russian and Syrian airstrikes on Aleppo continue, German Chancellor Angela Merkel said today (Friday) that the entire world needs to take action in order to end the “barbaric” situation in the city. Merkel added that if the attacks do not end, the EU will take measures against Russia and the Syrian government. Additional European leaders also condemned Russia for the continuous attacks on the city.

  “We demand an end to the attacks,” said Merkel. “We have not only said that we could not only impose sanctions against Syria but also sanctions against all who are allied with Syria. This applies to Russia.” The EU leaders indented to impose new sanctions on Moscow but Italy has been opposing this course of action.

  British Prime Minister Theresa May said that she would support sending a strict message to Russia and Syria in order to cause them to cease the attacks. UN High Commissioner for Human Rights Zeid Ra’ad Al Hussein called the attacks on Aleppo “crimes of historic proportions.”

  http://www.jerusalemonline.com/news/world-news/around-the-globe/germany-world-must-take-action-in-order-to-end-syrian-crisis-24331

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   killary no: 2 door de bocht !

   Ze gaat er een eind aan maken, zal ik alvast een stukje touw opsturen .
   Wat een achterlijke randdebiel, ze gaat ons in een oorlog duwen .

   Like

   • Asgard zegt:

    Klopt Joop,..dat gaat zeker gebeuren, een volslagen idioot randdebiel steekt het lont in het kruidvat af!

    Like

 5. Janszn zegt:

  Zonder oorlog dondert de Amerikaanse economie in elkaar, al 70 jaar.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  UN Human Rights Council votes to open probe into Aleppo ‘war crimes’

  The UN Human Rights Council has voted to start an independent special inquiry into the situation in the war-ravaged Syrian city of Aleppo, indicating that the blame for most of the civilian casualties lies with Syria and Russia.

  https://www.rt.com/news/363658-un-aleppo-war-crimes/

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Weldenkende mensen wisten natuurlijk al lang dat ze door de media en regeringen belazerd worden. Maar het is toch altijd weer positief om je “tegendraadse” mening bevestigd te krijgen.

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Ondertussen bombarderen de kudt Belgen lekker door op vrouwen en kinderen, onder het mom van isis bombardementen.
  NAVO = criminele organisatie = NWO = usa rattencabal = khazaren ellende:
  http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2016/10/us-backed-criminals-bombarderen-door.html

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Het gebruik van het woord khazaren wekt mij belangstelling op, zou u dat wat uitvoeriger kunnen omschrijven ?
   svp.

   Like

   • Asgard zegt:

    Zeg niet dat je dat niet weet Joop, Khazaren?

    Like

   • fleckie zegt:

    In geval dat men misschien?niet weet?.’ Kadscharen , op de DUitstalige site ..TANGSIR, onder ..TURKENTUM staat op no.8: ‘ KADSCHAREN’. …..sukses, fl. ‘

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Asgard

    Ik weet diverse manieren waarop het woord gebruikt wordt ook de antisemitische , ik wilde even vaststellen in welke betekenis het woord gebruikt werd, echter van de van de schrijver van het commentaar Drs.P. heb ik nog geen reactie mogen ontvangen .

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Rattencabal is ook zoiets, maar goed.
    Khazaren: Kudthuzaar, in het meervoud, of Kudthaas, zonder haren.

    Geliked door 1 persoon

 10. Tom Hendrix zegt:

  Wisten wij op dit blog al veel langer. Heel die rode, linkse leugenpers, tv en media, verkondigen slechts wat links, de EUSSR, de NATO, Bilderberg en de NWO wensen.

  Like

 11. Pingback: Leugenpers | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s