CITAAT

cvph6awviaaftyp

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

“De ongecontroleerde bevolkingstoename in de Derde Wereld zal binnen afzienbare tijd tot catastrofale toestanden leiden. Als we niet de draaikolk van toenemende verpaupering in gesleurd willen worden, dan moet Europa zich tot op zekere hoogte afsluiten. Alleen wanneer de Europese volkerengemeenschap zichzelf op deze wijze in stand houdt, zal ze in staat blijven om volgens haar humanitaire idealen te leven en daarmee ook anderen te helpen.”

(Prof. Dr. Irenäus Eibl-Eibesfeldt)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CITAAT

 1. joopklepzeiker zegt:

  correct .

  Samen naar de kloten gaan is wel gezellig maar het helpt niet .

  Geliked door 2 people

 2. Ja, maar dat weten wij wel. Maar die houten klazen die willen dit niet weten, omdat ze een plaat voor hun harses hebben.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Gewoon aan hun lot overlaten. De natuur regelt zichzelf. Uiteindelijk, als Afrika half uitgehongerd is zullen ze tot het besef komen dat ze hun klauwtjes eens moeten gaan laten wapperen.

  Like

  • Marlies zegt:

   Idd, de reacties spreken voor zich. Wat een dunce, die vrouw. Monocultuur spreekt met één stem – oftewel alle blanken denken hetzelfde. Dat was mij nog niet opgevallen. Ergerlijk dat zo’n gelimiteerd-denkend persoon ook nog les geeft én in een commissie zit die pluriformiteit van studenten op de universiteiten propageert.

   Like

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  De linkse massa begrijpt niet wat ze aan het aanrichten is door kritiekloos Obama te volgen.
  Om een nieuwe Holocaust waarvan Obama krijst dat die er anders gaat komen te vermijden, leggen zij de fundamenten voor een Holocaust.

  Maar wel een andere dan die zij, door naar Obama te luisteren, denken dat er kan komen. Door hun weigering zelf te denken halen zij zonder enige screening tientallen miljoenen islamieten en Afrikanen Europa binnen. Ze wensen een demografische aardverschuiving te laten plaatsvinden om zo die Holocaust tegen te houden.

  De islam in Europa moet tot eerste godsdienst worden verheven met pakweg 50 tot 100 miljoen volgers. Als islamieten hierdoor de grootste etnische groep in Europa zijn kan er geen Holocaust plaatsvinden is de redenering van de gestoorde niet nadenkende linkse hersenloze volgers van Obama.

  Dat zij door niet screenen ook massaal extremisten en terroristen binnenhalen begrijpen de dwazen niet en daar willen ze ook niets over horen. Want dit verstoort hun idee hoe zij een Holocaust aan het vermijden zijn. Het is te erg voor woorden maar de gekken zijn onze dood aan het voorbereiden door braaf een idioot te volgen

  Door Obama en zijn meute hersenloze volgers zal er absoluut een nieuwe Holocaust plaatsvinden, een op de Europeanen. En laat dat nu precies zijn wat sommige architecten achter de waanzin van vandaag willen.

  Er is geen ontkomen aan omdat de elite niet luistert, ze weet zeker gelijk te hebben. Dat zij door nazi’s worden geleid kunnen en willen zij niet inzien. Maar velen van hen wensen het ook niet te zien omdat die nazi’s hen veel goeds bieden. Soros, een van de architecten, strooit met zijn geld bij hen die hem braaf volgen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Volledig eens met de woorden van deze Professor!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s