Het geloof van de vrede

screenshot_40

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Allah is groot, maar blijkbaar vond iemand het toch nodig om enige correcties aan te brengen aan zijn werk. De vrouw blijkt bij de geboorte namelijk niet helemaal gelukt. Een hardnekkig terugkerend foutje dat blijkbaar door de mens/moslim met een besnijdenis moet worden ‘hersteld’. Ook homo zijn is zo’n foutje en is binnen de islam absoluut verwerpelijk, ook iets wat je niet zomaar wordt, maar van nature is aangeboren. Vaak lieve zorgzame jongens overigens waar geen greintje kwaad in zit en die daardoor maar al te vaak een gemakkelijk slachtoffer zijn van geweld. Pedofilie mag dan weer wel, want dat is door een in ontwikkeling 1400 jaar achtergebleven doctrine nu eenmaal zo omschreven (zeggen ze). De zelfbeheersing van de man staat blijkbaar niet omschreven in de koran en dus moeten vrouwen zich maar aanpassen en zich vormloos kleden om aanrandingen en verkrachtingen te vermijden.

Dit alles wordt gepredikt door imams in een jurk, die de eeuwenlange haat tegen het Westen maximaal blijven voeden die letterlijk en woordelijk wordt opgevolgd door qua intelligentie zeer beperkte sukkeltjes die zelf met een Calvin Klein of Gucci gay-handtas aan de schouder lopen.

Alle rechten waar het Westen de afgelopen 50 jaar voor heeft gevochten en de vrijheden, het wederzijdse respect en acceptatie die daarmee zijn verworven, zijn met het binnenhalen van de islam, maar vooral met de vrijheid van geloof, in één keer teniet gedaan. Vrouwen hebben geen recht meer zich te kleden zoals ze dat willen, want bij ‘teveel bloot’ worden ze aangevallen door deze gehersenspoelde geloofsgestoorden. Homo’s worden in elkaar geramd en het is wachten tot de eerste van een flatgebouw zal worden gegooid, want dat is wat de islam blijkbaar predikt. Ook de vrijheid van meningsuiting wordt teniet gedaan, want moslims grijpen werkelijk alles aan om beledigd en dus agressief te kunnen/mogen zijn.

Anderzijds hoeft de moslim zelf geen enkel respect te hebben voor anders gelovigen, niet-islamitische wetten of anders geaarde mensen. Zij zijn verheven boven alles en iedereen en eisen overal ter wereld dan ook alle respect voor de islam… een respect dat ze anders met veel (o.a. seksueel) geweld zullen afdwingen. Dan hebben we het hier dus over een langzame, maar pure onderdrukking en totale overheersing die door de islamdoctrine wordt gerechtvaardigd en die hier ten volle kan worden uitgebuit, omdat onze wetten en beleidsmakers veel te slap zijn. Het ‘respect’ dat de islam eist, leg ik persoonlijk liever uit als pure angst voor dit haat zieke ‘geloof’ en moslims maken er gretig misbruik van door zoveel en zo vaak mogelijk onze limieten op te zoeken en daarna het slachtoffer te spelen.

Hoe vreedzaam de islam werkelijk is, is op vastgelegd film materiaal dagelijks zichtbaar, juist in de moslimlanden. Daar waar ze elkaar massaal afslachten vanwege wat voor opvatting of verschil dan ook. De zogenaamde gematigde moslims, wat dat dan ook zijn, zullen dus ook overheerst en gedwongen worden naar die achterlijke sharia wetgeving te gaan leven. En dankzij onze hypocriete, leugenachtige Europese regeringsleiders mogen we hier steeds meer moslimgeweld meemaken, want het doel van de islam is om zijn verheven ellende in alle hevigheid over de wereld te verspreiden en wij halen zijn aanhangers met miljoenen tegelijk binnen.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het geloof van de vrede

 1. Het woord vrede mogen ze van mij weglaten en het woord oorlog er voor in de plaats. De koran is een en al verrotting, als je daar in gelooft hoef je alleen nog maar dood te gaan want je bent al in feite weggerot. Amen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  ik vnd mensen althans een groot aantal mislukt, als je alleen al ziet wat de IS elke keer weer verzint in het doden van mensen, ik zag pas bij Zembla dat mannen in een kooi in een zwembad verdronken werden, dieren gaan op jacht voor eten, mensen doden alleen maar uit jaloezie, geld, haat enz. welke gek bepaald dat vrouwen besneden moeten worden, het zijn in meerdere landen alleen maar dikke zeugen om kinderen eruit te werpen. Gisteren een reportage dat een vrouw met 8 kinderen terug ging van een kamp naar haar man in Syrie, hij was alleen achter gebleven

  Geliked door 1 persoon

 3. hendrikush zegt:

  Als het zover is wijkt de dominee voor de koopman: bekeer je tot moslim en betaal veel minder belasting.

  Geliked door 1 persoon

 4. 4sjun zegt:

  Misschien dat beklijvende beeldmateriaal door de MSM in slaap gesusten in West en Noord Europa wakkerschudt. Daarom wat achtergronden bij de houding van de Visegradlanden met betrekking tot Brusselse migratiequota. Zicht op de redenen dat Oost Europeanen, Serven en Russen bepaald niet staan te springen om verdergaande islamisering.

  The Weight of Chains | Težina lanaca (2010)

  Waarom zouden we dat hier laten hergebeuren?

  Like

 5. 4sjun zegt:

  Voor het geval de vorige verdwenen is is er nog een

  Geliked door 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ikzelf, tenminste, heb de laatste tijd voor iedereen, die begint van “Maar ze zijn toch niet allemaal zo,” de standaard reactie: “Nee, niet in alle opzichten. Alleen, als hun radicalere ‘broeders’ vandaag of morgen zouden gaan beginnen met aanslagen en bloedvergieten, nemen ze hooguit éven met hun mónd afstand, maar doen er verder niets tegen. Met ons tégen de radicalen strijden zullen ze nooit doen.”
  Tot nu toe heeft niemand dat nog ontkend.

  Geliked door 3 people

 7. Op mijn werk gaat een moslim in plaats van in de keet een kilometer verder lopen om in het gezondheidscentrum zijn behoefte te doen omdat in de keet de toilet naar Mekka gericht staat. En hij mag zijn behoefte niet doen richting Mekka… dat is oneerbiedig en dat verbiedt de islam??? Hij gaat ook elke werkdag op een paar planken op zijn gebedskleedje richting Mekka bidden. En uit ‘respect’ moeten wij stil zijn als hij Arabisch zinnen opzegt zoals “Allah u akbar’. Hij heeft ook geklaagd bij de chef omdat ik een song van mezelf over de sharia (Strijdlied) liet afdraaien in de auto van mijn chef. En dat kwam bij onze grote baas terecht waarnaar ik berispt ben… Strijdlied; https://plus.google.com/105792476709984401449/posts/Fk6FpkajhZF

  Like

 8. D.DAY zegt:

  Een zeer goed geschreven stuk van drs. Schilder. Helemaal mee eens!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s