Honderdduizenden hoog opgeleide Duitsers vluchten weg voor moslimmigranten

screenshot_56

(Door: “Xander”)

‘Het is hier vreselijk geworden’: Leden Turkse gemeenschap in Berlijn willen dat Merkel migranten deporteert.

Bondskanselier Angela Merkel heeft met haar open-grenzen beleid een ware volksverhuizing veroorzaakt. Miljoenen laag of niet opgeleide moslimmigranten worden zonder enige vorm van controle binnengehaald en vervolgens vertroeteld, terwijl honderdduizenden, meest hoog opgeleide, Duitsers zich totaal niet meer thuis voelen in hun land en naar veiliger oorden – zoals Hongarije – vertrekken. Ingezonden brieven in de media vertellen een bizar verhaal: Duitsers die afscheid nemen van hun vaderland, omdat de regering zich niets van hun belangen aantrekt en het land in snel tempo verandert en islamiseert; en moslim‘vluchtelingen’ die schrijven dat de autochtone Duitsers die dit niet leuk vinden maar moeten opkrassen, omdat ‘het nu ons land is’.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Honderdduizenden hoog opgeleide Duitsers vluchten weg voor moslimmigranten

 1. joopklepzeiker zegt:

  Heel aardig die islamitische superioriteit, ze lullen al of ze het land al in handen hebben .
  Ze krijgen dan ook wel veel hulp van “onze bestuurders ” !
  U zal en moet aan het islamitische gas , of u dat nu leuk of niet leuk vind .

  Syrische migrant: ‘Duitsers, wij zijn jullie spuugzat, ga naar ander land’

  Deze maand publiceerde de krant Der Freitag een ingezonden brief van de 18 jaar oude Syrische migrant Aras Bacho, die letterlijk schrijft de Duitsers die zich verzetten tegen de massale immigratie (‘Wutbürger’) ‘spuugzat’ te zijn. ‘Wij vluchtelingen willen niet in hetzelfde land wonen als jullie. Jullie kunnen en zouden Duitsland moeten verlaten. En neem Sachsen en Alternative für Deutschland dan met jullie mee. Duitsland past niet bij jullie, waarom leven jullie hier? Beste Wutbürger, ga naar een ander land. Ga naar Amerika, naar Donald Trump… Wij worden misselijk van jullie!’

  Al een jaar geleden waren dezelfde geluiden te horen. Bij een publieke bijeenkomst over de komst van nog meer asielzoekers vertelde CDU politicus en president van het district Kassel Walter Lübcke de bezorgde bewoners dat ‘het jullie vrij staat om op ieder moment Duitsland te verlaten’, wat hem op veel verontwaardigde reacties en afkeurend gefluit kwam te staan.

  Like

 2. Jan zegt:

  Gaat helemaal volgens plan, moet Merkel denken. Duitsers vluchten massaal het land uit, nu nog die ellendige Joden wegtreiteren of laten vermoorden als zij niet oplazeren en dus wordt met belastinggeld een Israël haatfestival georganiseerd:

  Gegen Israel – mit öffentlichen Geldern

  „Apartheid-Regime“, „kolonialistisches Gebilde“, „ethnische Säuberungen“: auf einem palästinensischem Kulturfestival in Berlin wurde offen gegen den jüdischen Staat gehetzt. Finanziert wurde die Veranstaltung mit Mitteln der Senatskanzlei.

  Nadija Samour, die Dozentin der Veranstaltung…:
  „Mir ist es egal, warum diese Menschen im Gefängnis sitzen, ich stelle diese Frage nicht“, sagte sie. Der palästinensische Widerstand sei eine „legitime Reaktion“ auf das israelische „Apartheid-Regime“, das die arabische Bevölkerungsminderheit seit Jahrzehnten unterdrücke: Bei der Gründung des Staates Israel seien die Palästinenser durch „ethnische Säuberungen“ ihres Landes beraubt worden und würden seither tagtäglich „in und durch Israel Rassismus“ erfahren.
  …..
  http://www.tagesspiegel.de/berlin/umstrittenes-kulturfestival-in-berlin-gegen-israel-mit-oeffentlichen-geldern/14711762.html

  Merkel moet letterlijk een kop kleiner gemaakt worden

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  een knul uit Syrie schrijft dat hij de Duitsers spuugzat is en ze weg moeten gaan, ja als zelfs de Turkse mensen in Berlijn zeggen dat ze geen vluchtelingen erbij willen dat zegt wel wat
  de Duitsers worden nu zelf vluchtelingen, nu loopt Hongarije vol, dit kan toch zo niet doorgaan?

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dat kan niet ongebreideld blijven doorgaan. Zo geliefd zijn de Duitsers er bovendien niet. Ook veel linkse Nederlanders trekken naar de voormalige Oostbloklanden. Hun gedrag staat dan weer haaks op die van de zeer Nationalistisch autochtonen. Ooit komen daar conflicten van. Als wij Nederland opgeschoond hebben van al dat foute importspul is wat mij betreft de grens voorgoed gesloten voor deze landverraders.

   Like

 4. Bas zegt:

  Al heb je maar een paar diploma’s op zak, het is niet altijd beter om weg te gaan. Een keuze maken is niet gemakkelijk. Braziel- en Latijns Amerika dreigt ook vol te lopen met zwaar religieuze figuren (veel al) uit het Midden Oosten. http://latinarabia.com/

  Like

 5. Natuurlijk want de parasieten moeten gevoed en gekleed worden en daar hoort toch ook een riant huis bij. En daar moet toch ook voor gewerkt worden, alleen niet door de parasieten El door de Duitsers. Straks sluit Merkel nog de grenzen opdat de Duitsers er niet meer uit kunnen want die moeten werken om de parasieten te kunnen onderhouden..

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De zogenaamde moslimvluchtelingen vergeten wie hun uitkeringen betalen !!
  Geen Duitsers ging poen !!

  Like

 7. Pieter zegt:

  Dan te bedenken dat de hele moslim-invasie betaald kan worden door een goed lopende Duitse economie; er hoeft echter maar een economische of financiele crisis uit te breken of de hele rotzooi klapt in elkaar.
  Overigens geldt dat voor de meeste EU landen.

  Like

 8. Reint Meijer zegt:

  Die Syriers en Noord-Afrikanen komen straks voor grote problemen te staan want als de Duitsers allemaal emigeren, nemen ze ook allemaal hun opgebouwde tegoeden aan uitkeringen mee. En Die niksnutten hebben geen cent afgedragen. Wie betaalt dan hun onderhoud? Ik hoop dat ze dan bij de klippen op sterven.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Het emigreren van deze hoogopgeleide Duitsers doet me haast denken aan de tijd dat de nazi’s vanaf 1933, toen Adolf Hitler en de nazi’s aan de macht kwamen, talloze hoogopgeleide Duitse joden verjoegen! Duitsland telde toen 500.000 joden (1% van de toenmalige bevolking) en deze waren zo nationalistisch ingesteld en hielden zo van Duitsland dat ze totaal niet begrepen dat ze daar werden gediscrimineerd en weggejaagd! Zelfs miljoenen Poolse, Wit-Russische, Oekraïense en Russische joden zagen de Duitsers als een beschaafd volk dat hen in 1941 van het gehate communisme zou komen bevrijden. Hitler wilde echter alle Europese joden alleen maar haten (zelfs de hoogopgeleiden onder hen die bij een vriendelijkere benadering de nazi’s ongetwijfeld graag hadden gesteund) en door zijn wrede terreur kon hij WO II niet winnen hoewel een aantal Duitse anti-nazi’s er later eveneens een groot voorstander van waren om na de oorlog Europa in een eenheidsstaat te veranderen om zo een “herhaling” van oorlogen te voorkomen.
  Als er dadelijk alleen maar laagopgeleiden overblijven in Duitsland en Europa dan kan hier het hele systeem al instorten want met geweld en terreur kun je namelijk geen enkel land besturen, gelijk naar de Spartanen die fysiek oorlogen konden winnen maar geestelijk in gebreke bleven.
  Of willen de linkse moslimknuffelaars soms dat alle Duitsers en Europeanen in verstandelijke en lichamelijke gehandicapten veranderen (onder de nazi’s waren ze allang vermoord) die zich aan niemand meer kunnen vertonen? Zo ken ik een verhaal uit een oorlogsboek dat over Ieper ging, tijdens WO I, waarin stond te lezen dat op het terrein van het Frans Jozef-ziekenhuis in Wenen een stenen gebouw stond waar niemand in mocht, op een kleine groep verplegers en zusters na dan. In 1936 kwam toen aan het licht dat zich in dat gebouw ongeveer 80 doodgewaande soldaten uit WO I bevonden die niet meer in de maatschappij terug konden komen daar zij door gas, kogels en bommen een afgrijselijk uiterlijk hadden gekregen waar Frankenstein en de horror-clowns jaloers op konden zijn! Deze mannen waren zelfs helemaal blind, doof en stom geworden en zij moesten in aangepaste bedden slapen in de vorm van wasmanden en zij konden alleen nog maar ademhalen en eten!
  Een geïslamiseerd Duitsland is, net zoals het deze soldaten verging, totaal niet in staat om hier te blijven ademhalen, functioneren en zichzelf te besturen en wee zij die dit allemaal op hun geweten hebben! Hen wacht na hun dood geen gekochte plaats in het Paradijs maar zij mogen lekker buiten blijven staan en hierna gekweld worden door hun verziekte geesten zoals het twee rijke en dwaze rijkaards verging!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s