Integratiepogingen bij halsafsnijders zinloos

screenshot_60

(Door: Richard Schmitt – Vertaling: E.J. Bron)

Over zinloze integratiepogingen bij overtuigde halsafsnijders – en onvermoeibare seksisme-deskundigen.

kronen-zeitung

Het nu opgedoken jongerenonderzoek, dat een jaar lang “wetenschappelijk bewerkt” werd (of in de la van de wethouders verstopt was?), zou eigenlijk moeten volstaan voor een middelzware aardbeving in het bestuur van de stad Wenen. Per slot van rekening wordt daarin niets minder beweerd dan dat één op de vier in Wenen wonende jonge moslims ons christenen in een “heilige oorlog” heel graag het hoofd zou afslaan.

Uiteraard wordt er weer “direct actie ondernomen”: dus werkgroepen gevormd, deskundigen betaald enz., enz. Dat is schattig, maar absoluut zinloos: alle integratiepogingen zullen bij radicale islamieten mislukken.

Want wie gelooft nu echt dat de vele in Wenen ondergedoken ISIS-slachters, die in Syrië homoseksuelen van flatgebouwen afgooiden, vrouwen stenigden en gevangenen levend in brand staken, na twee afspraken bij de psycholoog of een drie maanden durende integratiecursus zullen veranderen in vreedzame medeburgers? Alleen een eindelijk serieus te nemen praktijk van uitzetting kan ons nu nog voor erger behoeden. Dat beseffen overigens ook steeds meer realisten in de SPÖ.

Nog een smakelijk hapje van de raadhuisfundamentalisten

 À propos realisten & fundamentalisten: ondanks de voortdurende financiële crisis veroorlooft de Weense wethouder voor vrouwenzaken en personeel Sandra Frauenberger (SPÖ) zich nog steeds haar “reclamewachtchgroup”. Op de website van de groep is opnieuw een smakelijk hapje te vinden: onlangs werd er een onderzoek ingesteld naar de het leuke reclamespot-gezin (met papa, mama, vier kinderen en een hond, zie afbeelding hieronder) van de firma “Rama”, omdat deze “te clichématig” zou zijn.

screenshot_61

Vier niet buitenlandse kinderen? En ook nog met (slechts) één echtgenote? In Wenen? Mijn hemel! Omdat de deskundigen echter over weinig expertise betreffende YouTube beschikken, konden ze het reclamespotje niet vinden – en kwam “Rama” er zonder veroordeling vanaf.

(PS: ook de eveneens “clichématig” in Wenen wonende schrijver van dit stuk vreest nu een onderzoek door Sandra Frauenberger´s kantooramazones, waarbij hij uiteindelijk zijn scheiding moet indienen, zijn vier kinderen moet verlaten, met een man moet trouwen en/of zijn hond naar het dierenasiel moet brengen).

Bron:
www.krone.at
Door: Richard Schmitt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Satire, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Integratiepogingen bij halsafsnijders zinloos

 1. ieznogoedh zegt:

  Overal in heel Europa zijn de gutmenschen precies even gek.
  Volkomen losgezongen van de realiteit.
  Nee, pas als hun kop afgeslagen gaat worden zullen ze gaan nadenken en zelfs dan zal bij velen het idee post vatten dat er te weinig integratiecurssusen zijn aangeboden.

  Like

 2. Een moslim kun je niet omturnen, die is verrot tot in de kern.

  Like

 3. Pieter zegt:

  Ga er maar vanuit dat het erger is dan uit het onderzoek blijkt, want een moslim laat nooit het achterste van zijn tong zien.
  De dreiging die van hen uit gaat naar ongelovigen is permanent aanwezig en gaat heus niet vanzelf weg.
  Ik denk dat minstens 90% de sharia wil, immers dat is het woord van allah. Zonder de sharia is hun geloof niet compleet en leidt de muzzelman een halfbakken leven.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jade zegt:

  Ik denk ook dat eerder drie op de vier bereid is
  tot zware misdaad, en dat is precies de reden dat
  ze hier (binnen gehaald) zijn.
  Rutte zal wel de eed van de Jezuïeten hebben afgelegd,
  anders doe je zulke dingen je eigen volk niet aan.

  Like

 5. Hendrik zegt:

  Halsafsnijders moet je executeren voordat jij aan de beurt bent………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s