Kandidaat-lijstrekker PvdA: max. 32 uur werken

screenshot_68

DEN HAAG – PvdA’er Gerard Bosman (foto), die wil meedoen aan de strijd om het lijsttrekkerschap binnen zijn partij, wil een werkweek van maximaal 32 uur. Ook moeten alle eigen bijdragen in het onderwijs worden afgeschaft. Het is een greep uit de plannen die Bosman vrijdag in Rotterdam heeft gepresenteerd. Zijn beweging Linksom! in de PvdA wil dat de partij een linksere koers gaat varen.

de-telegraaf

screenshot_69Bosman, leider van de PvdA in Ridderkerk, maakte woensdag bekend dat hij de strijd wil aangaan met vicepremier Lodewijk Asscher en PvdA-fractievoorzitter Diederik Samsom om het lijsttrekkerschap voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart. Verder mengden PvdA-Kamerlid Jacques Monasch en Pelle Oosting uit Deventer zich in de strijd.

Tot maandag 10.00 uur kunnen zich nog kandidaten melden. Op 9 december moet duidelijk zijn wie de PvdA-kar gaat trekken.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Krankzinnigheid, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

33 reacties op Kandidaat-lijstrekker PvdA: max. 32 uur werken

 1. joopklepzeiker zegt:

  Een eerste klas voorbeeld van een zweefteef !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Zo zien we maar weer dat er geen verschil bestaat tussen PVDA-klootzakken en
   SP-idioten.
   Gewoon communisten bij elkaar. Stel je voor dat die NL.COM zouden overnemen krijg je een massale emigratie.

   Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Als links iets voorstelt zorg er dan steeds voor dat de geldbeurs goed gesloten is en ze deze nooit kunnen vinden.

  Like

 3. Harry zegt:

  Het lijkt me maar het beste om ALLE plannen , ideetjes en visies van de PVDA , bij voorbaat maar af te wijzen en in de prullenbak te mieteren .
  We moeten een soort cordon sanitaire voor het linkse gepeupel optrekken .
  Laat dat gajes geen poot meer aan de grond krijgen !

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Ik had dit berichtje naar Bert gestuurd, omdat ik het zo’n goed idee vond van die man.

   Brand jij het weer af, Harry. 😀

   Like

   • Harry zegt:

    Tja , Wachteres ,

    bedenk wel dat het onkruid in je tuin per week harder aangroeit dan ik het in die 32 uren kan snoeien . Zo gaat trouwens de hele economie naar de bliksem .
    Een ieder met een beetje benul van economie snapt dat dat niet kan .
    Zoveel uren werk ik haast per dág !
    Dat wordt dus een bij voorbaat verloren strijd .
    Bovendien heb ik een auto die zo ongeveer een op vijf loopt dus alleen de reiskosten worden al onbetaalbaar voor een arme pensionada in die totale uithoek van ons land .
    Weet niet of Henk goed in de slappe was zit , anders wordt het nog lastig .

    Een heidense klus en dat ook nagenoeg zonder koffie .
    Kan Mooioogje je niet helpen , als goede vriendin ?

    Helaas voor jou heb ik ook nog een orderportefeuille voor negen maanden , dus dan is de volgende zomer haast ook alweer voorbij .
    Sorry .

    Bang dat je zelf aan de bak moet ………………
    Tismeallemaalwat !

    Like

   • Harry zegt:

    P.S. ,
    eigenlijk wel verontrustend , Wachteres , dacht dat je helemaal genezen was van die club ?
    Dat iemand die een oude vriend of vriendin tegenkomt daar nog wel eens opnieuw mee zou willen kroelen , kan ik me voorstellen , maar opnieuw vrijerijtjes met een vreselijke ideologie waarvan je zelf vindt dat je het overgroeid bent ???

    Ik ben al oud , maar dat snap ik nog steeds niet !

    Like

   • Wachteres zegt:

    Avch ja, zo’n lief PVDA kopje. Zelfs Theresa doet het wat! 😀

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Per slot van rekening hebben zij het Cordon Sanitaire uitgevonden.

   Like

 4. Marlies zegt:

  Die kop zegt ALLES. Zeer fel pleitbezorger VÓÓR Oekraïne, uiteraard. Jeez, het lijkt wel of al die softies een chip geïmplanteerd hebben gekregen.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Mij deed die (rot)kop denken aan die andere PvdA’er met z’n gore truien: Spekman!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Je moet niet vergeten dat zij de regelrechte afstammelingen zijn van de linkse inteelt die Nederland sedert de 60-tiger jaren in haar ban heeft.

    Like

 5. Bas zegt:

  Die Bosman is een gouden aanwinst voor de maatschappij. Kennelijk ook iemand met een enorm hoog inkomen. Modale mensen hebben nu al 70 uur arbeid aan inkomen nodig om een beetje knap rond te kunnen komen, en dan moeten ze evengoed nog de tering naar de nering zetten.. Deze PvdA ‘er wil linksom iedereen het bos insturen met nog minder inkomen. Wat een druif.

  Like

  • hendrikush zegt:

   In Saoudi-Arabië werken ambtenaren gemiddeld één uur per dag; de rest wordt gevuld met socializing en boodschappen doen.
   In het kader van de globalisatie heeft de pvda dus nog heel veel werk voor de boeg.

   Like

   • Marlies zegt:

    U vergeet: bidden! Sta je net vooraan in de rij om weer eens een aantal stempels op een willekeurig document te halen, gaat……hup het loket dicht, kleedje op de grond en kijk je naar een asshole – letterlijk en figuurlijk.

    Geliked door 1 persoon

 6. Deze dromen zijn alleen te realiseren als de hele zooi hier tot het communistme wordt gedwongen. Socialisten en sociaaldemocraten zijn slechts de wegbereiders en die lui die zich liberalen noemen trouwens ook. Zeg maar de bouwers en bewaarders van de concentratiekampen die ze participatiesamenleving noemen. Stelletje rukkers.

  Like

 7. communistme = communisme, anders denkt misschien iemand dat het met de communie te maken heeft.

  Like

 8. Laten ze maar op wc papier schrijven dan kunnen we onze kont ermee afvegen.

  Like

 9. Jade zegt:

  Te laat, praatjes vullen geen gaatjes…
  Neurenberg 2 voor deze landverraders.

  Geliked door 1 persoon

 10. Drs.P. zegt:

  De volgende geschifte lulmetvingers staat alweer in de startblokken om te proberen deze vrijmetselaar-NWO tyfus club weer op de been te brengen. Met al vele (36) jaren alle geloofwaardigheid verloren hebbende door het islamiseren van NL met marocs & toerken, het negeren van de gewone arbeider en het spelen van machtsgeile spelletjes van links lullen en rechts vullen nu ineens weer een slag naar links?? Meneer de slinkse rat denkt echt dat we hem en zijn tering-nsb-club nog met open armen ontvangen (NOT).
  Droom maar lekker veder met je natte droom!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Ben eigen he-le-maal niet geïnteresseerd in machtsgeile egotrippende kandidaten van de Partij van de Allochtonen, want zo was het toch tot voor kort, dankzij DENK?

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Hoeveel A4tjes heeft de P.v.d.A. nodig?

  Like

 13. delamontagne zegt:

  IN HET CAFÉ

  Geliked door 2 people

 14. leefbarbaar zegt:

  Alle allochtonen minimaal 32 uur per week aan het werk? Dan ben ik voor.
  Sinds Polen hier komen werken, zit de moslim thuis uit z’n neus te vreten of kindjes te krijgen.

  Like

 15. Jan zegt:

  Socialisten zijn harde werkers

  Geliked door 1 persoon

  • Socialisten zijn harde werkers op het gebied van de lulhoerderij en het van brood stront maken waarna ze trots in het potje kijken en schreeuwen: kijk, kijk ik heb gepoept. Socialisme is een besmettelijke ziekte en de slachtoffers zouden preventief geruimd moeten worden voor zover ze op te sporen zijn omdat ze zich al eeuwen verstoppen achter alle mogelijke termen, partijen en jehovariaanse deurbezoeken met rode rozen. Je kunt ze echter wel redelijk herkennen want ze buitelen altijd voor de fanfare uit en waarvan ze tijdens de pause het collectebusje met inhoud jatten. Tiefuslijers.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De Socialisten waren heel vroeger echt eerlijk en oprecht bezig hun idealen te verwezenlijken.
    Denk aan de vaak onmenselijke toestanden voor de oorlog in NL.
    De oorlog verschafte hun het klimaat om direct hierna hele goeie dingen door te kunnen zetten. Schoolvoorbeeld vader Drees.
    Drees had het helemaal door. Hij stapte uit de partij omdat hij wist en zag dat de PVDA zodanig was aangetast door profiteurs dat ze op oneigenlijke bestaansgronden verder zou parasiteren.

    Maar het volk, dat de PVDA als de sprookjes-machine zag, die haar wensen naar meer en nog meer zou verwezenlijken, wilde persé een tweede caravan, nephorloges, meer Paul de Leeuw, het recht om niet meer te werken en elke dag 2 kratten bier om in alle rust voetbal te kijken, in afwachting van de envelop met de uitkering die op de mat zou ploffen.

    Nu later zien wij wat er inmiddels allemaal voor giftige dampen uit het rottend en gistend PVDA-moeras zijn opgestegen. Pim Fortuyn’s kogel kwam van links en ook Theo van Gogh werd door een door links mogelijk gemaakte gezinshereniging afgeslacht.
    Uiteindelijk kon Marcel van Dam een landhuis kopen en begonnen de allochtonen zich te realiseren dat ze alleen maar gebruikt waren.
    Toen er ook nog strafbladen aan alle PVDA-troetelallochtonen en de helft van alle blanke bestuurders werden uitgedeeld moesten alle zeilen worden bijgezet.
    Vandaar dat de leus: “voortaan nooit meer werken!” werd bedacht.
    Maar men had zich niet gerealiseerd dat de ene helft van haar kiezers, de allochtonen al nooit werkte, en de andere helft, de blanken was uitgeweken naar het buitenland omdat werken alléén maar nog méér belastingaanslagen opleverde..

    Daardoor hebben we nu zelfs een mocro-burgemeester in ’s werelds grootste containerhavenstad.
    En geen Zwarte Piet meer.
    Maar wel 2000 moskeeën.
    En “DENK” niet te vergeten.

    En geen PVDA meer, binnenkort.

    Geliked door 3 people

   • De socialisten, de sociaaldemocraten, de liberalen en mogelijk zelfs de nazi’s en de fascisten werden allemaal na enige tijd als ze te veel voor Het Vold deden geïnfiltreerd en werd hun hele toko overgenomen. Na een tijdje, als er voldoende misdrijven op naam van de overgenomen toko’s waren gepleegd werden de zaken opgeheven, kwamen er wat Neurenbergjes en vervolgens trekken ze er bij wat verse bewegingen bij in om de geschiedenis zich te doen herhalen. Wie zijn dan die Overnemers die al eeuwen jagen op leuke over te nemen toko’s en menslievende bewegingen, die ze overnemen, er een tijdje op draaien en als de zaak net zo vol zit als een lege BV het zooitje laten klappen?

    Geliked door 2 people

 16. Jan zegt:

  ‘Samsoms ‘sorry’ geloof ik niet’

  ….

  De Partij van de Arbeid presenteert maandag het verkiezingsprogramma, maar Jacques Monasch heeft geen idee wat er in staat. Dat is vreemd, want misschien wordt hij wel de lijsttrekker van de partij. De leden stemmen daar pas volgende maand over. Nog gekker: zijn belangrijkste tegenstrevers Diederik Samsom en Lodewijk Asscher hebben wél invloed op het programma gehad.

  Het is voor PvdA-Kamerlid Monasch het zoveelste voorbeeld van ‘matchfixing’ bij de lijsttrekkersverkiezing. Het partijbestuur heeft de procedure in zijn ogen ontworpen voor partijleider Samsom en vicepremier Asscher. ,,Als ik win, zal het verkiezingsprogramma zo nodig herschreven moeten worden. Het programma moet passen bij de lijsttrekker, net als de kandidatenlijst”, dreigt de oud-ondernemer uit Sneek.

  http://www.ad.nl/nieuws/samsoms-sorry-geloof-ik-niet~aa989fee/

  Dat iemand nog lid kan zijn van die haatsekte.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja, zelfs de VARA, propagandazender van de PVDA, laat via Monasch zien en horen dat de PVDA zo niet meer verder kan.
   Dat zegt m.i. alles.
   Persoonlijk denk ik dat Monasch hele goeie kansen heeft om partijmenner te worden maar dan wel met ’n partij die niet meer dan 6 zeteltjes mag halen…

   Geliked door 1 persoon

 17. Tom Hendrix zegt:

  Socialisme werkt niet. Dat heeft zich dubbel en dwars bewezen. De Partij van de Achterlijkheid, heeft de houdbaarheidsdatum ver overschreden. Wat mij betreft, allez 2 zeteltjes bij de volgende verkiezingen. Ik ben de kwaaiste niet.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Socialisme alléén in combinatie met democratie werkt niet.
   Socialisme in coalitieverband werkt niet.
   Socialisme zonder democratie is Stalinisme.
   Democratie zonder socialisme werkt wel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s