Overeenstemming in Wenen: Illegalen moeten niet meer kunnen onderduiken, maar worden uitgezet

screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

Onopgeloste kwesties in verband met de uitzetting van “vluchtelingen” uit Oostenrijk zorgen in het land voor gespreksstof. Nu heeft minister van Defensie Hans Peter Doskozil (SPÖ) bevestigd dat er geen sprake zou zijn van meningsverschillen binnen de regering. Doskozil en minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Sobotka (ÖVP) hadden de afgelopen met verschillende aantallen uitzettingen het woord genomen. De minister van Defensie bekritiseerde nu veelmeer de EU: “Het is Brussel nog steeds niet gelukt dat we  uitzettingsakkoorden met bijvoorbeeld Noord-Afrikaanse landen hebben. Volgens schattingen bevinden zich tot 3,8 miljoen mensen illegaal in de EU.”

duits-zuerst

Daarom zou ook zijn uitspraak correct zijn dat 90% van de uit te zetten personen niet naar hun land van herkomst in Noord-Afrika, Irak of Afghanistan zou terugkeren. Verder zei Doskozil: “Daarom hebben we echt functionerende uitzettingsregels nodig. Het kan toch niet zo zijn dat asielzoekers in Oostenrijk kunnen onderduiken zodra ze een negatieve asielbeslissing krijgen.”

Nu zou een wetswijziging voor een daadwerkelijk functionerend asielrecht moeten zorgen: “Het moet mogelijk zijn dat diegenen die illegaal in Oostenrijk zijn en niet willen vertrekken in detentie worden geplaatst. We moeten een strikter detentiesysteem creëren.”

Tot nu toe zou het de praktijk zijn dat de “asielzoekers” na het krijgen van een negatieve asielbeslissing nog dagenlang de tijd zouden hebben om onder te duiken. Dat zou niet mogelijk moeten zijn. “Met de negatieve asielbeslissing moet ook onmiddellijk de detentie beginnen. Anders heeft het detentiesysteem geen enkele zin”, zei Doskozil.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, christendemocraten, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Overeenstemming in Wenen: Illegalen moeten niet meer kunnen onderduiken, maar worden uitgezet

 1. E.J. Bron zegt:

  Wat mij betreft pure propaganda van de sociaaldemocraten en christendemocraten om de FPÖ de wind uit de zeilen te nemen. Er zitten namelijk verkiezingen aan te komen in Oostenrijk!

  Geliked door 3 people

 2. YY zegt:

  Het wordt tijd dat dit op EU niveau met enorm strikte regels moet worden toegepast. Verbod op ontwikkelingshulp of welke financiën dan ook bij weigering. Handelsblokkade bij weigering. Overeenkomsten sluiten met gewillige landen die welke uitgeprocedeerde vluchteling dan ook wil aannemen en burgerschap geeft. Wat zij met hen doen daarna is hun feestje. Diplomatieke betrekkingen met weigerachtige landen beeindigen. Enz.

  Like

 3. Ja, dan worden ze weer braaf, je zou het er wel bij ze in willen rammen. Pleur ze eruit die er niet in horen Misschien gaan we er dan weer een beetje in geloven.

  Like

  • YY zegt:

   Op zich hoort natuurlijk geen één moslim hier. Alle beleid in Westerse landen moet dan op op 1 ding en 1 ding alleen gericht zijn tav deze groep: WEG!!!
   Gelukkig heb ik het idee dat dit steeds dichterbij komt 🙂

   Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. Jean zegt:

  En die 3,8 miljoen illegalen + alle vreemdelingen die hier geen bijdrage leveren, dus + 5 miljoen, moeten eruit en liefst nog voor 31 december 2016 met zachte hand maar als ze dat liever hebben zelfs met harde hand als ze maar snel verdreven worden richting Afrikaans grondgebied, ook vrouwen en kinderen want die kinderen zijn binnen 10 jaar de gevaarlijkste monsters op ons grondgebied, ze zijn nl. verziekt en verpest met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam en die zwijnerij willen wij nooit op ons grondgebied.
  Niet die huichelaars en lafaards van de EU zullen bepalen wat wij moeten dat bepalen wijzelf en wij EISEN dat die EU misdaadorganisatie idem dito verdreven wordt van ons grondgebied.

  Geliked door 1 persoon

 6. ieznogoedh zegt:

  Je raakt dat volk alleen kwijt als er concentratiekampen worden gebouwd en ze weten dat ze daar voor de rest van hun leven in zullen verblijven als ze niet vrijwillig uit Europa verdwijnen.
  Gewoon vrijwillig gaat er niet een en hun thuislanden willen ze niet hebben (dus gedwongen uitzetting wordt ook niks tenzij je ze voor hun kust overboord kiepert), want ook daar worden ze als volslagen nutteloos beschouwd.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Het is hoogst normaal
  om de kiezers in de verkiezingsperiode te beloven dat men de beloften die men de vorige maal heeft gedaan, na de komende verkiezingen zal uitvoeren.

  Geliked door 1 persoon

 8. Het is al veel te laat… Het is al lang 12:15 uur… De lapzwanzen die in de regeringen zitten kunnen zelf maar beter uitgezet worden. Naar Siberië of zo.. Het zijn de bekende volksverradende elite.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s