Repatriëring van “vluchtelingen”: Oostenrijkse asielindustrie protesteert

screenshot_70

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Officieel vanwege inadequate verzorging, inofficieel echter waarschijnlijk veelmeer vanwege minder financiële schenkingen, protesteert de Oostenrijkse asielindustrie tegen de repatriëring van “migranten” naar Kroatië volgens de Dublin-regels. Per slot van rekening gaat het hier om een miljoenenbusiness met “de Ware Mens”.

contra-magazine

Honderdduizenden “migranten” staken in het kader van de migratiecrisis de Oostenrijkse grenzen over, waarbij een deel van hen in de Alpenrepubliek asiel aanvroeg. Nu, enkele maanden later, worden velen van hen volgens het in de Schengen-zone geldende Dublin-voorschrift naar Kroatië gerepatrieerd. Daartegen protesteren nu vertegenwoordigers van de “vluchtelingen”industrie. Om het even of het nu gaat om “Asyl in Not”, “Border Crossing Spielfeld” of “Shalom Alaikom” en andere profiteurs van de massamigratie door en naar Oostenrijk – ze vrezen nu verlies van hun invloed. Per slot van rekening betekenen meer “migranten”, die zij verzorgen, ook meer geld en personeel. Hoe meer mensen zich onder hun hoede bevinden, des te meer druk kunnen ze op de politiek uitoefenen.

Nu roept het NGO-platform “Voor een menselijke asielpolitiek” op tot een grote demonstratie op 26 november in Wenen. Daar dienen de eisen van de Oostenrijkse asielindustrie dan luidkeels verkondigd te worden. Hun handelswaren zijn die mensen, die om verschillende redenen naar Oostenrijk migreren en daar asiel aanvragen – gewoon menselijk materiaal dus. Een business, waar miljoenen aan verdiend worden. uiteindelijk wordt hier onder de dekmantel van naastenliefde en de multiculturele samenleving echter een miljoenenbusiness gemaakt.

Deze business kan echter alleen maar in leven worden gehouden wanneer er constant nieuwe “grondstof” – de “Ware Mens” aankomt. Gelukkig voor deze moderne mensenhandelaren wachter er nog miljoenen op de Noord-Afrikaanse stranden op een overtocht naar Europa. Aangedreven door de hoop op een beter leven in het noorden, aan de andere kant van de Middellandse Zee, komen ze in de klauwen van de asielindustrie terecht, die immers zogenaamd “alleen het beste” met deze mensen voorheeft. Maar in werkelijkheid gaat het ook hier alleen maar om geld, macht en deels om foute ideologieën.

Want hierbij gaat het absoluut niet om mensen die echt bescherming zoeken. In plaats daarvan geldt iedere immigrant als “iemand die bescherming zoekt”, ook als hij alleen maar uit economische of financiële redenen naar Europa komt. Daarvoor werkt men op het gemoed van de mensen in Europa en appelleert aan hun geweten, zodat de financiële schenkingen rollen en ook de politiek belastinggeld beschikbaar stelt.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Oostenrijk, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Repatriëring van “vluchtelingen”: Oostenrijkse asielindustrie protesteert

 1. joopklepzeiker zegt:

  De echte rot komt van binnen uit .

  Zo zijn hele empire,s naar de kloten gegaan .

  Geliked door 1 persoon

 2. joopklepzeiker zegt:

  NETHERLANDS: The TAKKIYA GAME Named Receiving Refugees

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  OHHHHHH, we wisten het niet, wat a fucking morons, !

  Only incident, en zo wordt het volk voorgelicht .

  HOERNALISTIEK !

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Ik wens de Oostenrijkse regering en de dienst Vreemdelingenzaken (of hoe dat in Oostenrijk heet) een rechte rug als ze volgens de internationale (Europese) regels te werk gaat. Je kunt je afvragen of Kroatië dan opgescheept wordt met hetzelfde probleem maar ergens moet er een halt toegeroepen worden aan de economische ‘vluchtelingen’.
  Die moeten in hun levensbehoefte voorzien in het land van herkomst in plaats van hier in Europa de profiteur uit te komen hangen…. en tevens de cultuur hier te komen islamiseren.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. In Oostenrijk maken ze er een mensenhandel van wat op werk levert en geld. Dit is echt de bedoeling niet. De economische vluchtelingen gaan naar het land van herkomst terug..

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd om eerst schoon schip te maken onder de landverraders.

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Een menselijke vluchtelingen politiek?
  Dat kan!
  Alle Fürchterlingen in een paar kampen concentreren, net zolang tot ze vrijwillig weer naar hun apenland teruggaan.
  Het menselijke aspect is dan dat ze er rustig op een natuurlijke dood mogen wachten als ze niet teruggaan.
  Wellicht kunnen alle medewerkers van die zo met het lot van de Fürchterling begane organisaties ook daarin worden vastgezet en die dan weer net zolang tot ze geleerd hebben dat ze gewoon echt moeten werken voor hun geld en dus niet mogen parasiteren op de belastingbetaler.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Ach, in Nederland is het ook zo. Wij ongeveer zo ’n 500 organisaties om de ‘vluchtelingen’ bij te staan met uiteraard, een subsidie…

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De “zieligheidsindustrie”, is geheel LINKS. LINKS lullen, RECHTS zakken vullen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s