Voorwaardelijke straffen voor groepsverkrachting van een meisje van 14 jaar. Nee toch!?

screenshot_42

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De serie schandalige vonnissen houdt niet op. Er werd zelfs gejuicht in de rechtszaal toen de vonnissen uitgesproken werden – door de familieleden van de daders. Drie van de vier jonge mannen, die in het begin van het jaar in de Bornemannstraße in Hamburg-Harburg een 14-jarig meisje verkrachtten, haar halfnaakt naar een binnenplaats sleepten en daar achterlieten, zijn er volgens het jeugdstrafrecht met voorwaardelijke straffen vanaf gekomen.

De 14 tot 17 jaar oude daders werden veroordeeld tot voorwaardelijke gevangenisstraffen van een jaar en vier maanden tot twee jaar. Slechts de 21-jarige Bosko P. moet vier jaar de gevangenis in. Een 15-jarige die de verkrachting, waarbij ook een fles en een zaklantaarn bij het meisje naar binnen werden gebracht, gefilmd had, kreeg een gevangenisstraf van meer dan een jaar, die eveneens in voorwaardelijk werd veranderd.

Volgens de rechter hadden de daders de 14-jarige als een ding behandeld en als vuil achtergelaten. Desondanks zou het vonnis, dat volgens de woorden van de rechters “door delen van het publiek als te mild” zou worden beschouwd, gerechtvaardigd. De rechtbank zou zich er echter aan te houden hebben wat “opvoedkundig geboden” zou zijn.

Al in het begin van het proces waren de vier jonge mannen zeer zelfbewust opgetreden en hadden zich grijnzend door hun talrijke uit hun grote Servische familieclan afkomstige proceswaarnemers laten “bejubelen”. In ieder geval zullen twee van de tot voorwaardelijke straffen veroordeelde jonge mannen tijdelijk in jeugdinstellingen worden ondergebracht.

De CDU heeft na het vonnis het woord genomen. “Opnieuw laat Justitie van Hamburg een ongelooflijke mildheid heersen. De ondraaglijke uitgelaten stemming van de verkrachters voor de rechtbank rechtvaardigt niet tot de conclusie dat alleen de veroordeling voldoende waarschuwing is. Maar precies dit is de voorwaarde voor een vervanging van de straffen tot voorwaardelijke straffen”, zegt de woordvoerder Binnenlandse Zaken, Dennis Gladiator. “Net zoals in talrijke andere processen tegen gepakte inbrekers devalueert Justitie hier het goede werk van de politie en houdt op geen enkele wijze rekening met de ernst van de daad en zijn gevolgen voor het slachtoffer. De voorwaardelijke straffen zijn, gezien tegen de achtergrond van de ernst van de daad en het ondraaglijke gedrag van de daders voor de rechtbank, onbegrijpelijk.”

Of zo´n rechter nog in de spiegel kan kijken?

“Vier jonge mannen (14, 16, 16 en 21 jaar oud) besluiten naar eigen zeggen spontaan om de bewusteloze 14-jarige te verkrachten. Ze brengen o.a. flessen en een zaklantaarn bij haar naar binnen. Het meisje zou af en toe geschreeuwd en gekotst hebben. […]

Voor de rechtbank spelen zich ongelooflijke taferelen af: de aangeklaagden marcheren triomfantelijk de zaal binnen en laten zich bejubelen door hun familieleden en vrienden. Ze schijnen überhaupt niet begrepen te hennen wat ze gedaan hebben. […]

De 21-jarige hoofddader wordt als enige volgens het volwassenen strafrecht veroordeeld, hij krijgt vier jaar gevangenisstraf. De drie mededaders in de leeftijd tussen 14 en inmiddels 17 jaar krijgen voorwaardelijke jeugdstraffen. De 15-jarige komt weg met een jaar voorwaardelijk.

De vier jongeren zouden de misdaad hebben toegegeven, spijt hebben betuigd en een gunstige sociale prognose hebben, motiveert de rechter de voorwaardelijke straffen. Familieleden en vrienden van de aangeklaagden op de publieke tribune juichen als het vonnis bekendgemaakt wordt.”

De Duitse justitie maakt zich medeschuldig en nodigt criminelen letterlijk uit naar Duitsland. De duidelijke boodschap: hier kun je ongestraft plunderen en verkrachten. Met het vonnis werd het slachtoffer opnieuw verkracht, deze keer door Justitie. De 68´ers en hun gang door de instituties was succesvol.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thoma Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Voorwaardelijke straffen voor groepsverkrachting van een meisje van 14 jaar. Nee toch!?

 1. BertG. zegt:

  En wat moeten dat dan wel niet zijn, “gunstige sociale prognose hebben”.
  Is dat dat ze voortaan eerst vriendelijk vragen hoe het slachtoffer heet of zo, en of het beviel na afloop?
  In zulke “mensen ” zal nooit iets sociaal in terug te vinden zijn.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  helden, die lui moeten zo nodig in groepjes verkrachten, Servie, ook van die vrouw minachtende types, ze weten helaas niet wat ze een slachtoffer aan doen, woest wordt ik van deze berichten.
  hoeveel schade vergoeding krijgen deze griezels mee? ook € 15.000 ?

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat willen ze ook helemaal niet weten, het interesseert ze niet eens.
   Ze zien het als iets wat toevallig voorbij komt wandelen en nog gratis is ook voor hun doel.
   Zo als een roofdier een lammetje opvreet, daar zal dat beest geen moment meer verder over nadenken.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Jawel Bert G het roofdier gaat meteen rondkijken of er misschien nog zo´n lammetje rondloopt, want het smaakte best.

    Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Als het blanken waren geweest..hadden ze de HOOGSTE straf gekregen..gezien de ernst van het delict wordt er dan verteld!

   Like

  • Harm Potblok zegt:

   Golden Girl: Dit soort gedrag wordt in Servië absoluut niet getolereerd. Daar zou de leeftijd niet eens uitmaken, ze zouden allemaal levenslang krijgen. Natuurlijk heb je daar ook idioten. Gezien het feit van de grote familie opkomst bij de rechtszaak en het gedrag van de familie heb ik het vermoeden dat het hier om zigeuners gaat. Die worden in Servië sowieso al uitgekotst.

   Like

 3. 4sjun zegt:

  Er komt een moment dat vanuit de bevolking initiatieven genomen worden om zulke zich misdragende lieden die een cumulerende sociale, psychische, juridische, medische en financiële kostenpost voor hun omgeving vormen, te laten verdwijnen. De overheid die er over zou moeten gaan biedt immers geen daadwerkelijke bescherming meer.

  Like

 4. elisah zegt:

  Om te kotsen, hier zijn geen woorden voor, het is de totale verloedering en ondergang van deze onmenselijke rechtspraak.
  Het leven van dat arme meisje is verwoest door zulke psychopatische monsters, die je geen mens meer kan noemen.
  De enige oplossing is daardoor, om zelf te straffen en deze beesten op te wachten als ze weer los rondlopen. Van mij mogen ze die gewetenloze satansbeesten lynchen, opgeruimd staat netjes.

  Like

 5. Als het nou eens om een dochter van die rechter zelf zou zijn gegaan. Die rechter is nog erger dan de daders. Maar wat doen die Serviërs hier, laser ze na hun straf het land uit, er is daar toch geen sprake van oorlog.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En niet alleen de dader: Zo te lezen bestaat hun hele familie- en kennissenkring uit mentaal vuilnis, dat alleen al vanwege hun houding in de rechtszaal in volle omvang en met onmiddellijke ingang over de grens geflikkers zou moeten worden!
   Maar het Westen is eenvoudigweg te beschaafd; het heeft geen antwoord op dergelijke gruwelen in het verlengde van een levenshouding, dáár zit het ‘m in.

   Like

 6. N.E. Derlander zegt:

  Dag rechtsstaat, (en niet gaan janken als eigenrichting straks het stokje overneemt!).

  Als minderjarigen (van deze leeftijd) grote mensen misdrijven plegen, moeten zij ook maar berecht worden overeenkomstig het volwassenenrecht. Zeker nadat zij “het weerloze meisje hebben behandeld als een ding en oud vuil”. En steeds heel lafhartig in groepsverband, wat het slachtoffer op voorhand al weerloos maakt.

  De jeugd heeft de toekomst, maar welk toekomst dit moet worden met dergelijke jeugd. Laten de verantwoordelijken hierover eens verantwoording afleggen………

  Like

 7. Ron zegt:

  Laten die Duitsers de naam van die rechter maar goed onthouden zodat ze hem op de dag dat de hel daar los gaat kunnen vinden.

  Like

 8. Dit soort waardeloze rechtsspraak waardoor het slachtoffer terecht het gevoel krijgt ook door de rechtbank te zijn verkracht zal wellicht ook wel door Nederlandse rechters gekopieerd gaan worden.

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. Ria zegt:

  Het is in Duitsland net zo imbeciele rechtspraak als in Zweden en Nederland rechters moeten in de leer bij Amerikaanse collega’s

  Like

 11. Pingback: Na schandalig vonnis tegen groepsverkrachters van 14-jarig meisje: Openbaar Ministerie in Hamburg tekent beroep aan | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s