Geen politie voor Sint Maarten optochten in Olpe

screenshot_85(Vertaling: E.J. Bron)

In de Duitse districtsstad Olpe bezuinigt burgemeester Peter Weber (CDU, kleine foto) op diegenen die zich daartegen het minst kunnen verweren, namelijk op kinderen. Van hen wordt dit jaar namelijk praktisch de gebeurtenis van het jaar afgepakt, waaraan ze altijd met schitterende ogen deelnemen: het lopen met een lampion in de Sint Maarten optocht. Van christelijke of onverschillige ouders is bij zulke beslissingen zoals gewoonlijk ook niet veel verzet te verwachten. Zij ondergaan het in de regel geduldig dat men leuke dingen van hun kinderen afpakt en van hen als ouders het plezier aan de vreugde van de kinderen. Ook zulke ouders behoren tot de zwakken, of beter gezegd lijdzamen in de samenleving, tot de stillen, die niet in verzet komen.

De burgemeester heeft het plezier dus daar beperkt waar dit het eenvoudigst is en via de afdeling Burgerzaken het volgende aan de kleuterscholen laten weten:

Zeer geëerde dames en heren,

de maand november komt dichterbij en de tijd van de Sint Maarten optochten komt er aan. Een Sint Maarten optocht is een gebruik in het openbaar, waarvoor een aanvraag ingediend moet worden. Dan beslist de afdeling Burgerzaken of er extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn. Deze extra veiligheidsmaatregelen bleven tot nu toe binnen de perken, omdat de politie vaak de beveiliging ondersteund heeft. Voor deze taak staat de politie echter niet meer ter beschikking. […]

Om de gevaren van het gebruik van de straat in de avonduren tot een minimum te beperken, ben ik van plan om geen toestemming meer te geven voor het gebruik van de straten voor Sint Maarten optochten. De optochten moeten naar voetpaden of het eigen terrein verplaatst worden.

Als alternatief zou u ook de deelname van uw kleuterschool aan de gezamenlijke Sint Maarten optocht van de katholieke Sint Martinus gemeente […] in overweging moeten nemen.

Zover de burgemeester in zijn decreet van 20-09-2016 “aan de kleuterscholen in het stadsgebied Olpe”. En waarom is de politie niet meer beschikbaar? Is er sprake van het verdwijnen van banen of is er meer werk?

screenshot_84

Tegen alle bezweringen in is er natuurlijk ook in en bij Olpe sprake van een toename van delicten, waarvan geen sprake zou zijn zonder “vluchtelingen”crisis of een gepaste reactie van de Duitse staat. Alleen al de gevallen van seksueel misbruik in het Meggener zwembad (in juli) of in januari bij de Marinuskerk vergen vermoedelijk zoveel politiewerk dat men daarmee gemakkelijk alle Sint Maarten optochten zou hebben kunnen beveiligen, afgezien van de nutteloosheid van de inspanningen van de politie als de daders niet worden uitgezet, hoewel ze het gastrecht met voeten treden.

Wie verdient er meer aandacht van de politie, Duitse en buitenlandse kinderen tijdens een Sint Maarten optocht of criminelen, die überhaupt geen recht hebben om bij ons te verblijven?

Deze vraag zou ook burgemeester Weber zichzelf moeten stellen en beantwoorden. Bovendien, of hij uit overtuiging de grondwet, artikel 16a, alinea 2, overtreedt door zich niet tegen dit misbruik te keren, of uit domheid en naïviteit of uit absolute trouw en kadaverdiscipline tegenover zijn “Führerin” partijchef Merkel.

Hoe dan ook zou je meneer Weber moeten toewensen dat hij met de beperkingen die hij de kinderen aandoet in de toekomst ook zelf te maken krijgt. Mocht hij binnenkort bijvoorbeeld eens met zijn vrouw een theater of bioscoop willen bezoeken, dan zou hij, als hij consequent zou zijn, ook moeten afzien van de politiebeveiliging op openbare plaatsen. In het vervolg zou hij dan alsjeblieft in zijn eigen huis tussen de zolder en de keldertrap heen en weer moeten flaneren. Zijn advies aan de kleuterscholen om de kleintjes quasi in een kringetje op het eigen terrein te laten rondlopen, is niets anders.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Duitsland, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Geen politie voor Sint Maarten optochten in Olpe

 1. Dit noem ik DISCRIMINATIE tegen eigen volk. Het lijkt wel of de Duitse overheid aan de islam verslaafd is. Hoe gaat Kerstmis uitzien?

  Like

 2. BertG. zegt:

  Dit was vorig jaar toch ook al, of haal ik nou alles door elkaar heen.

  Like

 3. john zegt:

  Even de volgende uitslag van AfD afwachten aub.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Het gaat ook zonder politie ! En dat zal ook garandeerd gebeuren !

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Tja…….

  Familienferienstätte in Olpe wird Notunterkunft:Die ersten Flüchtlinge kommen schon Samstag
  Von Wolfgang Schneider

  Eigentlich sollte der Olper Stadtrat am Mittwoch (11.2.) darüber entscheiden, das seit kurzem leer stehende Gebäude der Familienferienstätte “Regenbogenland” als zentrale

  Unterbringungseinrichtung für Flüchtlinge herzurichten und an das Land zu vermieten. Doch dann kam alles anders.

  http://www1.wdr.de/studio/siegen/themadestages/fluechtlingsunterkunftolpe100.html
  Kolpingwerk Diözesanverband schließt Familienferienstätte in Olpe

  Das Kolpingwerk Diözesanverband (DV) Münster muss sich von einer seiner Ferienstätten trennen. Zum 31. Januar 2015 wird die Kolping-Familienferienstätte “Regenbogenland” im sauerländischen Olpe aufgegeben.

  http://www.bistum-muenster.de/index.php?myELEMENT=295874

  Zie ook:
  https://ejbron.wordpress.com/2015/09/19/het-wereldbeeld-van-merkel/

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Eenvoudig een en een tezamen tellen !
  De deze kinderoptocht met meestal moeders die mee
  lopen word doorgetrokken en dat zonder politie !
  En er gebeurt daadwerkelijk een aanslag veroorzaakt door deze geitenneukers !
  Dan begint eindelijk de vloerzuivering van deze geitenneukers van ongekende weerga !
  Want een ding is zeker, wanneer het om de eigene duitse kinderen gaat, dan
  breekt de hel los en Ik ga iedere weddenschap in, dat Duitsland dan het eerste
  land word dat in een maand tijd de moslim van de Duitse kaart veegt !
  De tekens staan op storm !

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s