Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, beoordeelt immigratie negatief

screenshot_96

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije gaat, net zoals de andere Visegrád-landen, binnen de EU zijn eigen weg, die door de eurocratie in Brussel als onsolidair wordt beschouwd. Een vergrijzing van de samenleving zou niet met het opnemen van migranten zijn op te lossen. Hongarije zal zich wat betreft de afwijzing van de EU-immigratiepolitiek niet laten ompraten, maakte de Hongaarse minister duidelijk.

contra-magazine

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó (foto), wijst een Europese immigratiepolitiek af. Problemen zoals de vergrijzing van de samenleving of op de arbeidsmarkten zouden er niet mee bestreden kunnen worden dat de EU migranten zou opnemen, zei Szijjártó tegenover de “Rheinische Post”.

“We moeten deze problemen oplossen, geen nieuwe creëren door meer migranten”, zei de minister. Hongarije zou zich op dat punt niet laten ompraten: “Als Europese landen zeggen dat migratie goed is, dan zeggen wij: sorry, dat vinden wij niet”, zei Szijjártó.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, EU-critici, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, beoordeelt immigratie negatief

 1. joopklepzeiker zegt:

  Dan maar uit de eu stappen, of is dat een stap te ver ?

  Like

 2. O, wat zijn er gelukkig nog pracht mensen op de wereld, die gewoon tegen Brussel NEE zeggen. Dit klinkt weer als muziek in mijn oren. Die uitspraak van Peter Szijjartó, die heeft lef tenminste.

  Liked by 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik ben heel wat minder enthousiast over dit soort politieke zwijnen die het volk bespelen met uitspraken en tegelijkertijd wat anders voorstaan .

   On 4 July 2012 Orbán nominated Szijjártó as the chairman of eight economic committees to boost the Hungarian government’s policy of opening up trade with countries to the east as well as consolidating Hungary’s role in supporting the Western Balkan nations’ EU integration,

   Like

   • Karen zegt:

    Joopklepzeiker 15.18 uur. Ik had eigenlijk zelfde gevoel als Marian betreffende de uitspraak van deze minister. Misschien snap ik jouw stukje niet helemaal. Maar ik maak uit dit stukje op dat ze handelen met landen uit het Oosten. Dat is toch niet verkeerd, bv Rusland ligt ook oostelijk, mogen ze van mij mee handelen zoveel ze willen. En ze willen hun rol houden wat betreft hun en de houding van de andere Balkan naties v.w.b. EU integratie. De Visegard landen doen het toch niet zo slecht met immigratie en integratie?
    Misschien heb ik wel niet goed begrepen dan hoor ik heel erg graag van je wat er nu precies bedoeld wordt.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Karen

    Hungary’s role in supporting the Western Balkan nations’ EU integration,

    Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  BRUSSELS (AP) – Canada walked out of talks Friday meant to save a massive trade deal with the European Union, unable to break a deadlock with a small Belgian region that has been defying multinational efforts to have the pact signed next week.

  http://www.breitbart.com/london/2016/10/21/canada-walks-eu-trade-deal/

  En rutte kan ons nee niet waar maken ??

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het probleem is de hele communistische bende in Brussel, bekend onder de naam EU, maar feitelijk de EUSSR.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Prima statement van deze Hongaarse minister. Bravo.
  Wat ik echter mis is de ‘ANTI-ISLAM-paragraaf in dit voornemen. Het zich keren tegen migranten houdt uiteraard in het stoppen van moslims maar het is absoluut noodzakelijk dit expliciet te vermelden om misverstanden uit te sluiten.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s