Leerlingen moeten “Allahu Akbar” voordragen

screenshot_102

Dit moesten de leerlingen uit het hoofd leren.

(Vertaling: E.J. Bron)

Op een basisschool in het Beierse Garmisch-Partenkirchen heeft een woedende vader zich tot het publiek gewend, omdat zijn dochter een soera uit de koran uit het hoofd moest leren.

Leerlingen van groep 6 in Garmisch-Partenkirchen zouden er door leraren toe “gedwongen” zijn de islamitische geloofsbekentenis uit het hoofd te leren en op te zeggen.

Dat heeft een boze vader van een dochter onthuld, die haar ouders hiervan vertelde. De basisschoolleerlingen zouden de soera afwisselend in het Arabisch en het Duits, zin voor zin, in de oecumenische gebedsdienst hebben moeten voorlezen.

Politici protesteren

Sinds er door de publieke opinie heftig over de inhoud van de lesstof wordt gediscussieerd, zijn nu ook de school en de verantwoordelijke leraren van zulke onderwijsmethodes het mikpunt van talrijke critici.

Politieke vertegenwoordigers van diverse partijen en verenigingen kondigden al aan om met alle beschikbare middelen te willen optreden tegen de verantwoordelijken.

De cheffin van de afdeling onderwijs in Garmisch-Partenkirchen, Gisela Ehrl, wilde op vragen van “UT24” het incident niet bevestigen en telefonisch ook niet verder ingaan op de kwestie. Volgens haar zal de school volgende week met een schriftelijke verklaring komen.

Bron:
www.unsertirol24.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Leerlingen moeten “Allahu Akbar” voordragen

 1. Tistochwat zegt:

  Wen er maar aan jongens, want de ‘elite’ die elke keer weer door de klootzakken (Gutmenschen) op het pluche gehesen wordt, wil de hele wereld met alle geweld islamiseren.
  De *kuch* hersenen van de ‘elite’ zitten kennelijk in hun kloten, want een geheel geïslamiseerde wereld kan zichzelf niet aan de vreet houden. Een mohammedaan presteert nl. niets; hij kan alleen maar de hele dag met z’n reet omhoog liggen en in z’n ‘vrije tijd’ neucqen.

  Bidden, moorden, verwoesten en neucqen; meer ‘vaardigheden’ bezit de mohammedaan niet.

  Liked by 5 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ook in Duitsland gaat de ISLAMISERING gewoon door. Wanneer wordt het Duitse volk nu eens wakker, en stemmen tegen de kliek van LINKS, te weten die Grünen, en die Linke, en de verraders van CDU/CSU en FDP, die VERANTWOORDELIJK zijn hiervoor. Alleen de AfD en Pegida ageren, en terecht, en de rest laat het gewoon gebeuren.

  Liked by 2 people

  • Steven zegt:

   Maar zo dom ze in Duisland zijn gaat het in nederland ook….
   Je zal zien dat de grootste kliek in Maart gewoon weer PVDA – VVD – GROEN LINKS gaan stemmen.
   En als Wilders de grootste wordt..dan gaan ze hem zo tegenwerken dat alles weer als een kaartenhuis in elkaar stort en de OUDE KLIEK de boel weer overneeemt.
   Het enige wat nog gaat helpen is als BURGERS het niet meer PIKKEN, eigen rechter gaan spelen (coolectief in grote getallen) en de boel overal kort en klein slaan na een verkraching..beroving enz…maar ja, dat zie ik niet zo snel gebeuren met al die SOFTIE NEDERLANDERS..cq. EU Burgers!!

   Liked by 3 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @Steven: 19.55. uur, op 22/10. Inderdaad, in Nederland is dezelfde ellende gaande. En hier zijn we – de mannelijke bevolking- totaal soft geworden, of aan het worden. Dankzij LINKS, en hypocrieten van CDA,VVD,D66!

    Liked by 2 people

 3. joopklepzeiker zegt:

  U moet toch echt aan het islamitische gas , linksom of rechtsom .

  Liked by 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Zo moet dat volgens de EU.
   Stapsgewijs de kinderen zo indoctrineren dat ze uiteindelijk de grote ” MO” gaan vereren!
   Ik heb vannacht nog eens ff De resolutie van Straatsburg zitten (nou , liggen)
   lezen.Dit komt nooit meer goed.Hier hebben de hielenlikkers in 1975 voor getekend!!
   Vluchten kan niet meer…ik zou niet weten waar naar toe(Jenny Aryan en Frans Halsema)

   Liked by 2 people

   • Steven zegt:

    ..er is ook nog een andere Halsema…maar die geef ik liever cadeau als neuq prooi aan een paar honderd GEILE asieleisers uit Africa!

    Liked by 3 people

 4. Jan zegt:

  Garmisch-Partenkirchen: Massive Probleme mit „Flüchtlingen“
  http://unser-mitteleuropa.com/2016/10/18/garmisch-partenkirchen-massive-probleme-mit-fluechtlingen/

  Stond een week terug ook hier ergens op het blog. Nu blijkt dat Duitsers er dus actief betrokken zijn of van Duitsland een ISIS vriendelijk land te maken.

  Je vraagt je af waarom die pa niet het recht in eigen hand neemt zorgt voor een extra aflevering ‘Aktenzeichen XY… ungelöst’

  Liked by 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  De ‘ linkse’ partijen in DLD zullen wel in overvloedige mate gedomineerd worden ‘ allah-mo’hs-aanhangers, ( Bandaranaike),en zeker bij ‘ die LINKE’!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ze zouden het schoolhoofd met z’n oren aan de schooldeur moeten spijkeren !

  Liked by 2 people

 7. En nog steeds gekker wordt het. Toch denk ik niet dat ze dat hier gaat lukken.

  Like

 8. Pingback: Moslims ongewenst: Zwitser zorgt met advertentie voor ophef → Leerlingen moeten “Allahu Akbar” voordragen – Fenixx.org

 9. Sjaak zegt:

  Aan de openlijkheid gewend ?
  Ik hat deze chefin Gisela Ehrl dit papiertje door haar strot geduwt !
  Dan zou aan de openlijkheid het berichtje Chefin aan Islamvers gestickt staan !

  Like

 10. Jade zegt:

  Steeds een stapje verder, tot er geen weg meer terug is…
  Wanneer stopt deze waanzin???

  Liked by 1 persoon

 11. Claudia M. zegt:

  Ik ben zeer benieuwd naar de schriftelijke verklaring van de school, maar hoe dan ook, mijn kind ging hier niet naartoe terug!

  Liked by 1 persoon

 12. BertG. zegt:

  Nog even, en ze staan daar daar met ze alle de mossel eed af te leggen, zonder dat ze er erg in hebben, afgenomen door een paar mossel.
  Zijn ze zo maar, zonder dat ze er erg in hebben in eens mossel waar ze dan nog aan gehouden gaan worden ook door middel van terreur.
  Weten die kinderen veel wat ze allemaal opdreunen.

  Like

 13. elisah zegt:

  Hebben de moslim kinderen ook het Onze Vader op moeten zeggen en uit het hoofd moeten leren, of was het wees gegroet Maria? Wat vonden die ouders daarvan?

  Liked by 2 people

 14. tinekevanschagen zegt:

  @ Steven
  Ja das er ook zo een!!
  Het is allemaal goed betaald tuig van de richel!

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Toch is dit, wat er uit te lezen valt, weer zo’n particulier initiatief van de één of andere school.
  Iemand, of een paar, uit de ‘zachte’ sector, die dit opeens een goed idee vond/vonden en er vervolgens zomaar aan begonnen, nog voordat de overheid, de ouders of waarschijnlijk zelfs de moslim-ouders er om verzocht hadden; iemand, of enkelen, die zó vervuld zijn van het idee van de ‘multikul,’ dat ze letterlijk hun eigen kop volgen!
  Wat ik bedoel te zeggen, het ligt voor de hand om de schuld van de islamisering bij de EU, de regering of de overheid te leggen, maar hoeveel linksen willen er niet Roomser dan de Paus zijn en geheel op eigen houtje het voortouw nemen, nog vóór één van die drie het initiatief neemt?
  Je kunt alleen maar hopen, dat de ouders adequaat met dit soort hoogmoedswaanzin afrekenen!

  Liked by 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   En toch Theresa, als je, zoals ik in mijn bovenstaande comments schreef over de resolutie
   van Straatsburg, getekend in 1975 dan hebben ze gewoon een keiharde afspraak
   gemaakt met Saoedi-Arabie.
   Mosketen in het Westen,islamitische scholen, islamitische lessen, open grenzen
   en vooral de mossels niet tegen de haren in strijken,kan ik niet anders dan concluderen
   dat dit nu precies IS waar wij nu midden in zitten.
   En dat wat jij beschrijft, dat zijn in mijn optiek de marionetten die dit in opdracht van de schaduwregering(lees;Bilderberg en c.s) uitvoeren/vorm geven.

   Liked by 2 people

  • Annette/Gerald zegt:

   Theresa, ik denk dat je gelijk hebt wat betreft dat eigen initiatief. Maar het zou zomaar kunnen dat er meer achter zit. Al jaren zijn ze bezig met proefballonnetjes op te laten en dan kijken hoe er op gereageerd wordt. Als het rustig blijft kunnen ze gewoon doorgaan en anders doen wij een stapje terug. Natuurlijk is het de bedoeling om juist kinderen en studenten zoveel mogelijk te beinvloeden. Met de ouderen zal dit niet of in ieder geval niet gemakkelijk lukken. Denk eens aan de nazi-tijd, waarin kinderen zo opgehitst werden om zelfs hun eigen ouders te verraden. Ik zie deze lijn weer terug. L:histoire se repete. All over again. Wat jammer dat de huidige generaties zoveel verschillen met de onze. Wij gingen met 400.000 mensen de straat op in Den Haag tegen de neutronenbom. Dat mis ik al jaren. Het lijkt wel of die jongeren allemaal zombies zijn. Zolang ze nog een dak boven hun hoofd hebben, een baan, vooral naar dansfeesten kunnen (heel belangrijk) dan is het allemaal zo slecht nog niet. Ze begrijpen niet dat de wereld zoals ze die nu kennen, straks definitief afgelopen is, tenzij……

   Liked by 2 people

   • elisah zegt:

    Tegen die neutronenbom heb ik destijds als tiener in Maastricht geprotesteerd, volgens mijn vader was dit protest door de Russen in scene gezet.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Annette Gerald: 06.13. uur. En ik was een van die 400.000, die demonstreerden tegen de neutronenbom, in het begin, van de jaren ’80 van de vorige eeuw. Was helaas een linkse jongen toen, maar ben nu genezen van het rode virus. Thank God. En inderdaad, onze jongeren zijn volledig verworden tot verwijfde zombies, de enkele die het niet zijn, zijn dan de uitzonderingen. Zo gaan we dus gewoon naar de donder, een grote slappe massa, dat zijn vele Nederlanders geworden. Dan heb ik respect voor de mensen van Pegida, en allen die wél hun stem verheffen tegen de RODEN en de politiek-correcte elite. Maar het zijn er veel te weinig!!

    Liked by 1 persoon

 16. Reint Meijer zegt:

  Ik had die leraar met zijn kop op tafel geslagen met de mededeling dat de islam een varkensideologie is en dat hij met zijn leven speelt nog een keer weer tijd te besteden hieraan.

  Liked by 1 persoon

 17. boorzalf zegt:

  Heb er maar 1 antwoordt op,

  Liked by 3 people

 18. Moeten we de Russen niet waarschuwen dat de Yanken Europa gebruiken om Afrikaanse huurlingen te verzamelen die straks zwaar bewapend de Wolga over trekken? Misschien dat er dan eindelijk eens op diverse stranden en in uitgestrekte middelbare wateren geschoffeld gaat worden.

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Daar hebben we nog niet eens aan gedacht, dat het ook een leger is om rechtstreeks Rusland aan te vallen met steun van de VS.
   Ze zijn er nou toch al, zet ze dan maar in ook.

   Liked by 1 persoon

   • Dat is ook de reden dat er flink vaart achter de import gezet wordt, dat de controles niet nodig zijn bij de grenzen want toch maar kanonnenvoer dat door zelfontbranding de soldaten van het grootste leger ter wereld op zouden moeten blazen want goed geschoold in hun herkomstlanden. Lekker als je Rus bent. In Turkije en Europa staan er een paar miljoen te wachten om je straks in vernietigingskampen te stoppen want al gaandeweg afknallen gaat te snel en is onthoofdingstechnisch echt niet leuk. Net als in de voorgaande oorlogen zullen daarna de kopstukken van de Dobberhelden een Wasbakje Neurenberg krijgen en is iedereen weer blij want zij zelf waren onschuldig.

    Liked by 1 persoon

 19. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 13 sec13 seconden geleden
  Dit helpt me dr mijn HEIMWEEgolven komen vr eigen land Leerlingen mtn #AllahuAkbar voordragen https://ejbron.wordpress.com/2016/10/22/leerlingen-moeten-allahu-akbar-voordragen/ … via @wordpressdotcom

  Like

  • Republikein zegt:

   Mijn reactie is geheel overbodig want dit is al reeds geplaatst.
   Als een mens 2 dagen verlof neemt is er een week nodig om de berichten te lezen.
   Nou ja, om het niet als los zand te laten verdwijnen dan iets anders.

   Bij het lezen van dit bericht dacht ik eins zwei Polizie, in het kader van de politie is je beste kameraad.
   Sorry dat ik besta.

   Würde man das Straf- bzw. Ordnungswidrigkeitenrecht auch dann gegen Eltern in Stellung bringen, wenn ein muslimisches Kind ein christliches Gotteshaus nicht betreten wollte? Schulbehörden hatten zum Teil kein Problem damit, wenn muslimische Schüler während des Ramadans schulfrei bekommen oder junge Muslime im religiösen Gewissenskonflikt den nicht nach Geschlechtern getrennten Schwimmunterricht verweigern. Es gibt sogar Schulen, die aus Rücksichtnahme gegenüber Muslimen das Schweinefleisch aus Schulkantinen verbannt haben.

   Ungeachtet dessen erhielten die besorgten Eltern Bußgeldbescheide über zweimal 178,50 Euro. Nach fristgerechtem Einspruch hiergegen, wird sich nun RA Alexander Heumann von der Bürgerbewegung Pax Europa e.V. der Angelegenheit annehmen.“

   http://familien-u-erbrecht.de/2016/10/23/rendsburger-schulschwaenzer-fallverteidigerschrift/

   Like

  • E.J. Bron zegt:

   Die staat hier al op de site! (vertaald door ondergetekende!)

   Webmaster

   Liked by 2 people

 20. Republikein zegt:

  Webmaster, we weten hoeveel energie je erin stopt.
  Mijn reactie was voorbarig, k denk dat je het me vergeeft.
  Zal binnenkort weer aan je denken, als bedankje.

  Like

 21. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Exact zoals voorspeld: De islamisatie van Europa is (ongemerkt) al vergevorderd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s