Letland niet goed genoeg? Alle “vluchtelingen” doorgereisd naar Duitsland

screenshot_101

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Letland heeft wel 23 “vluchtelingen” erkend of van een alternatieve beschermingsstatus voorzien, maar geen van hen wil in het veilige Baltische land blijven. Dus pakten de “vluchtelingen” hun koffers weer in en reisden verder richting Duitsland. Vermoedelijk is Letland te koud? Of wordt er niet voldaan aan de aanspraken, zoals blijkt uit de armetierige maandelijkse ondersteuning van € 139,-? Geen woning en geen baan gevonden? Zijn dat daadwerkelijk “vluchtelingen” en voor welke gevaren vluchten deze mensen naar Duitsland?

politikstube

Wie het begrip “vluchteling” hoort, denkt onvermijdelijk aan wanhopige mensen die bescherming en onderdak zoeken, dankbaar zijn en geen eisen stellen. Tegenwoordig bepalen de “vluchtelingen” gewoon alles zelf. Ze vertrekken naar dat asiel Luilekkerland dat hen royaal een volledige verzorging en een garantie om te blijven toestaat. Dat Duitsland met zijn weldaden werkt als een magneet, zou daarom niemand meer mogen verbazen. Uiteindelijk gaat het de “vluchtelingen” primair niet om veiligheid, maar alleen maar om het geld.

[…] Vanuit Letland zijn volgens een mediabericht ook de laatste twee van de in het begin 23 erkende “vluchtelingen” naar Duitsland vertrokken. Volgens een documentaire van de Letse televisie zou het echtpaar uit Eritrea zijn vertrokken naar familieleden die in Duitsland wonen.

Daarvoor hadden volgens mediaberichten vanaf september de andere 21 migranten, die als vluchteling erkend werden of een alternatieve beschermingsstatus gekregen hebben, Letland al verlaten in richting Duitsland. […] Lees verder op “n24”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Baltische landen, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Letland niet goed genoeg? Alle “vluchtelingen” doorgereisd naar Duitsland

 1. Zo is Letland weer mooi van dat vuilnis af .

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  moeten ze hier ook doen € 139,00 per maand, kijken hoe gauw ze weg gaan en anderen niet meer komen, maar dat zit er helaas niet in, en naast Hongarije kunnen we ook naar Letland toe, of nemen die geen mensen uit West Europa op?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dankzij madam Merkel, en de rode EUSSR, is potverdorie heel Europa “luilekkerland”, geworden. En nog blijven de bevolkingen in Europa doorsnurken, en heel dom stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hendrik zegt:

  In Estland hetzelfde verhaal, de pensioenen van bejaarden in Estland is aanmerkelijk lager als wat deze parasieten ontvangen. Probeer dat maar eens uit te leggen aan je eigen bevolking als president………..Deze parasieten zijn dan ook bijzonder welkom in de Baltische staten.

  Like

 5. In Duitsland wonen hun broeders en… zusters. Daar staan de moskeeën. Daar zijn de wapens en contacten met terroristische organisaties. Daar slapen de meesten (linksen) nog. Daar is die goedachtige mevrouw Merkel…

  Like

 6. Steven zegt:

  en voor welke gevaren vluchten deze mensen naar Duitsland?
  Men vlucht voor het GEVAAR “TE WEINIG” uitkering te krijgen!

  Geliked door 1 persoon

 7. Konden we dat hier ook maar, lekker doorsturen. Ach, er gaan nog wel bommen barsten hier en daar.

  Like

 8. Mary zegt:

  Ze moeten ze hier in Europa niets geven zijn ze morgen allemaal weg, makkelijker kan het niet.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Het lijkt Portugal wel.
  Hier zijn ook , de met grootvertoon ontvangen vluchtelingen, in middels weer vertrokken omdat de opvangcondities niet naar hun zin waren.

  Like

 10. Miachel2003 zegt:

  Ze gaan hier in Frankrijk Calais definitief afbreken, (natuurlijk ivm met de aanstaande verkiezingen) en de opvreters verspreiden over het gehele land. Ik snap dat de inwoners van Calais het meer dan zat zijn, maar ik hoop ze niet in mijn buurt en die van mijn naasten komen. Mijn vader zegt altijd, als er een goede bij zit dan zetten we die wel op een andere vlucht terug, want ze horen niet in onze Westerse cultuur, en ze haten ons. Ik zit het nog wel uit (alhoewel het gaat snel sinds de uitnodiging van Merkel) maar voor ons nageslacht ben ik sceptisch.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Die hebben het in Letland geweldig voor elkaar!
  Eerst het EU-geld incasseren en vervolgens wil geen vreemde hond daar wonen.
  Hoe doen ze dat daar toch?
  Zouden ze daar geen uitkeringen of zo betalen en ze misschien gewoon slaan als het nodig is?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s