Moslims ongewenst: Zwitser zorgt met advertentie voor ophef

screenshot_103

(Vertaling: E.J. Bron)

Een Zwitserse verhuurder baart opzien met een politiek incorrecte woningadvertentie. In zijn advertentie deelt hij mee dat hij zijn tweekamerwoning alleen aan Zwitsers, Duitsers of EU-burgers zou verhuren en dat moslims nadrukkelijk ongewenst zouden zijn. “Moslims zingen meermaals per dag in de woning, net zoals in de moskee”, argumenteert de verhuurder.

duits-zuerst

Nu dreigt er echter aangifte tegen hem gedaan te worden wegens “discriminatie”. Tegenover de “Aargauer Zeitung” blijft de Zwitser echter bij zijn kijk op de zaken: “Ik sta achter mijn advertentie en ben me van geen schuld bewust. Ik heb zo al mijn ervaringen met moslims opgedaan, daarom mag ik dat ook zo schrijven.”

In Zwitserland bestaat echter de zogenaamde “racisme-strafnorm”, zodat waarnemers er van uitgaan dat het openbaar ministerie zich nog zal bezighouden met de omstreden woningadvertentie.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

34 reacties op Moslims ongewenst: Zwitser zorgt met advertentie voor ophef

 1. BertG. zegt:

  Wat een achterlijkheid daar, dat moet je toch helemaal zelf weten, aan wie je wel of niet een kamer verhuurt.
  Als de kamerhuurders daar net zo beschermt zijn zo als hier, dan krijg je ze ook nooit meer weg.

  Liked by 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  [quote] Moslims zingen meermaals per dag in de woning, net zoals in de moskee [/quote]

  ZINGEN?!!! Dat verwoordt die verhuurder dan uitermate keurig.
  Ik noem het ‘irritant jengel-janken’. De klanken die de mohammedaan uitstoot, zijn niet te verdragen.

  [quote] dat het openbaar ministerie zich nog zal bezighouden met de omstreden woningadvertentie. [/quote]

  Uiteraard; dat is immers van het grootste belang, het verdedigen van de mohammedaan?

  Liked by 2 people

  • mahoog zegt:

   Hij maakt ook veel kans dat de woning totaal vervuild word .inclusief ondergescheten en verstopte bad/wc ruimte.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Plus al het vaste meubilair in keuken en badkamer uitgebroken en verkocht.
    Wat heel gewoon is in die landen waar die zg “huurders” vandaan komen.
    Mensen zijn gekwetst als je ze daar later van beschuldigt.

    Like

 3. VarAway zegt:

  AG, mijn Kanton, verstandige mensen aldaar!

  Liked by 2 people

 4. Steven zegt:

  Nu zijn al die LINKSZE RUKKERS er snel bij om meteen de strafmaat op te meten.
  Maar bij een groepsverkrachting van jonge meisjes haalt het vaak het nieuws niet en verdwijnt het onder het tapijt!!

  Liked by 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  Het is deze man toch zijn goed recht, om te bepalen aan wie hij zijn woonruimte verhuurd. Met de dag wordt het gekker en onleefbaarder in Europa. Mede dankzij de linkse, en politiek-correcte rechters en politici.

  Liked by 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Schijnbaar mag tegenwoordig ging eigen mening meer hebben !!

  Liked by 2 people

 7. A.J. de Koning zegt:

  Die man heeft het grootste gelijk van de wereld, zou het niet eens tijd worden dat de moslims aan wie een huis wordt verhuurd er op gewezen worden dat burenoverlast niet getolereerd wordt hoewel ze zich daar niets van aan zullen trekken.

  Liked by 2 people

 8. Ik kan die schwitzer geen ongelijk geven, ik zou het ook niet doen!

  Liked by 1 persoon

 9. Jade zegt:

  Moet kunnen…

  Liked by 1 persoon

 10. Sjaak zegt:

  Moet iedereen doen !
  Zoveel gerechten geeft het nergens !

  Liked by 1 persoon

 11. Mary zegt:

  De man heeft zo gelijk, ik wil geen moslims nergens om mij heen.

  Liked by 2 people

 12. topsporter zegt:

  Voor het zingen de moskee uit, en snel.

  Like

 13. hslot4 zegt:

  Je kan m ook te huur aanbieden alleen voor moslims en er een paar varkens in loslaten

  Liked by 1 persoon

 14. Theresa Geissler zegt:

  We kennen dit verschijnsel: We weten inmiddels, dat dat risico ook bij óns zou dreigen.
  En dan maakt Zwitserland nog niet eens deel uit van de EU!
  Maar het is duidelijk: Overal, waar sprake is van immigratie/vluchtelingen-opvang dienen niet de moslims te integreren, maar de oorspronkelijke bevolking! Een raadsel, hoe die moslims dat overal zo vlot voor elkaar krijgen, maar het feit ligt er.
  Dat kán gewoon geen toeval meer zijn!

  Liked by 3 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 21.55. uur, op 22/10. Beste Theresa het is ook absoluut geen toeval. Dit gebeurt met opzet, door de Europese verraderlijke regeringen, omdat deze regeringen, – bevolkt door met name socialisten, liberalen, en christendemocraten- ingestemd hebben met: ” de Resolutie van Straatsburg”.

   Like

 15. Reint Meijer zegt:

  Die man moet er geen gewag van maken. Op het moment dat er een moslim bij de deur komt om de woning te huren, kan hij altijd zeggen dat die woning net is vergeven. Hij haalt dan een week even het bordje of plakaatje weg en plaatst deze vervolgens opnieuw om vervolging te ontlopen.

  Like

 16. Als je als Europeaan iets zegt of doet tegenover moslims heet het gelijk discriminatie, maar als moslims iets tegen ons zeggen of doen dan heet het in de war zijnde personen en wordt er niet ingegrepen en laten ze deze personen met rust. De Eorpese regeringen zijn tegenwoordig softies en hun land en hun landgenoten uitleveren aan de moslims net zoals dat ook gebeurde in de jaren 30 toen waren het de nazi,s die uit lafheid geen strobreed in de weg gelegd werden. Ook de Russen profiteerden eerst van de nazi praktijken die de vrijheid namen om ook andere landen te bezetten. Nederland gaf zich na een paar dagen al over en stuurde gevluchte joden uit Nazi Duitsland weer terug net zoals andere landen joden uitleveren. Nu herhaald de geschiedenis zich en worden wij uitgeleverd aan de moslims die ons Europeanen willen onderwerpen aan hun geloof.

  Like

 17. Ron zegt:

  Een leuke prent van een paar varkens op de deur plakken met een naam boven de deur zoals “Porky’s Home” zal vermoedelijk zorgen dat geen mossel dat ooit zal willen huren.
  Binnen christenkruizen op de muur en plafond geschilderd of gebeeldhouwd en in het huurregelement eisen dat de huurder dit onaangetast laat en toestaat dat de verhuurder dit iedere 3 maanden mag controleren middels huisbezoek. Beschadiging of verwijdering van deze kruizen is volgens het huurcontract geldige reden tot beëindiging van het contract wegens opzettelijke beschadiging van het originele uiterlijk.
  Heeft iemand nog een beter idee ?

  Like

 18. Bepaalde combinaties van trillingen corresponderen met je lichaamscellen en kunnen daar een gelukzalig gevoel bewerkstelligen zodat de celltjes weer helemaal opbloeien. Een goed voorbeeld is de trillingen die veroorzaakt worden bij de aanblik van een lekker wijf. Aan de andere kant kunnen trillingen ook de engste ziekten veroorzaken zoals zware impotentie bij de aanblik van een vuilniszak. Ook trillingen die veroorzaakt worden door een van weelde kreunende mevrouw zorgen voor een staande ovatie en dat van de kerkklokken bezorgen je een gecombineerd sinterklaas-kerstmis-carnavalsgevoel terwijl het gejammer vanaf de kantelen op dobberriddersburchten vanwege de onnatuurlijke frequenties het imuunsysteem van de westerse mens op Red Alert zet met als keuze vechten of vluchten. Het resultaat is niks doen want zelfverdediging is verboten, waardoor er in het lamgeslagen organisme zware tumoren voor een wat latere oplossing zullen zorgen. Ik ben er voor om het recht op zelfverdediging in de grondwet op te nemen waarbij elk wapen okee is en als er dan eens iemand door zelfverdediging is afgeknald niet nog eens met het strafrecht er overheen te jassen. Ik zeg u dat het dan snel met een heleboel geouwehoer afgelopen is. Heeft de PVV dit al in het verkiezingsprogramma staan? Nou, kom op dan Geert!

  Liked by 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Die Yank is niet gek en elke burger kan zich verdedigen en wapens genoeg verkrijgbaar.Obama de ondergeschoven moslimbroeder wil dit verbieden natuurlijk, en Killery ziet het òòk niet zitten.Hier in Brasil heeft men ook paal en perk gesteld en vergunningen zijn nu wat moeilijker te verkrijgen.Het volk heeft heel wat ingeleverd…maar mooi niet alles.

   Liked by 1 persoon

   • Mijn bovenstaande reactie hoort misschien ergens anders te staan. Bij iets over Schreeuwende Vingeroproepers die het 5 keer per dag doen of zo. Excuses voor de overlast.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Niet gelezen, want totaal beïndrukt door de inhoud. Kon het eenvoudig niet…

   Like

 19. Moslims zijn meestal meervoudig en viervoudig gehandicapt. Dat wil zeggen: zij kunnen niet of zeer onvoldoende lezen, schrijven, luisteren of praten. De bewuste verhuurder zou deze mensen ook kunnen doorverwijzen naar hierin gespecialiseerde opvang en dat hij niet is ingesteld op dergelijke meervoudig problematische huurders. Dan ontstaat er m.i. ook geen herrie met het Openbaar Ministerie. Ook kan een woning niet zomaar een bestemmingswijziging ondergaan naar een gebedshuis. Daar zal eerst een wijkreferendum over gehouden moeten worden.

  Liked by 1 persoon

 20. Ik lees hier en elders een heleboel over de gelijkwaardigheid der culturen en misschien druk ik mij niet geheel keurig discriminatievrij uit maar kan het zijn dat de ene cultuur de andere niet is en ook nooit zal worden zodat je elke poging om ze bij elkaar in de meltingpot te pleuren zou kunnen zien als discriminatie van de eigen cultuur en dat ze dat strafbaar zouden moeten stellen? Een cultuur die van een hoge toren af gaat staan janken dat ze de grootste hebben of eentje waarvan de leden met een reusachtige peniskoker om de lul bij de kinderdagverblijven een sigaretje staan te roken is voor een boerelullecultuur zoals die hier in de omstreken toch best wel raar en bedreigend. Maar misschien heb ik ’t mis want gek genoeg wordt het in sommige kringen heel gewoon gevonden. Mogelijk moeten we een voorbeeld nemen aan enkele andere, nu even niet met name genoemde, culturen waar het not done en dus strafbaar is om een kerkklok te luiden om ook al te laten weten dat je de grootste hebt want dat kan niet, die hebben hullie. Of dat je een Gay Parade zou houden in de buurt van een grote steen, anders dan rechtstreeks van de hoogste torenflat af.

  Liked by 1 persoon

 21. Ik heb naast mij in de flat een man wonen die Kees heet. Boven hem wonen een hele groep mannelijke moslims. Die praten en schreeuwen de hele dag door. Die man, Kees, wordt er gek van!!!

  Liked by 1 persoon

  • Daarom is ’t zo druk op de woningmarkt. Door het gejammer van de buren of de loeihard afgespeelde CD met die Krijsoproep gaan er een heleboel mensen op zoek naar een andere woning. En als ze die denken gevonden te hebben blijkt dat ze deelnemen aan een stoelendans omdat de vorige huurders om dezelfde reden op zoek gingen naar wat anders. En die vorige bewoners denken hetzelfde. Dus ja, dan wordt het dringen en probeer je de race te winnen van de dobberschreeuwers die nogal veel voorrang hebben en geen last van geluidshinder. Misschien dat het nog loeiharder zetten van onze Volendamse volksmuziek of de Zangeres die geen Naam mocht hebben iets kan helpen.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Oplossing is kelder uitgraven tot op minimaal 10 meter diepte.
    Daar geluidsdichte slaapkamer gieten. Goed laten afkoelen.
    Bestaande triplex-voordeur verwijderen en 20 Cm. dikke massieve RVS-stalen voordeur met elektronisch-bank-save-slot en horizontale èn verticale hydraulische
    RVS-slotschootbalken, met speciale verhaakvergrendeling tot 80 cm diep in muren. Plafond en vloerdelen uit gewapend beton.
    Dit tegen eventuele klachten van groepen omwonenden welke verhaal zouden kunnen komen halen.

    Zijmuren, plafond en vloer van zitkamer vervolgens ombouwen als klankbord voor totale wandbedekkende luidsprekers.
    Geluidsvolume automatisch om 0.06 uur AM laten losbarsten als Negro-families zich ter ruste begeven. Vooral bassen goed doorzetten.
    Muziek mag gevarieerd zijn. Aardig zijn altijd strijdliederen van de partij:
    “Alleen for die Blanke!” of “Dood an die Swarte!”

    In geval men last heeft van arabieren of lichtgetinten kunt u het beste het eerste uur toespraken van Poetin laten horen.
    Nadat ze daardoor ’n uurtje hebben liggen woelen kunt u overgaan tot elk kwartier de “Oproep tot het Gebed”, wel met bijbehorende opruiende liederen.
    Succes verzekerd.

    Nooit vergeten muren, vloer en plafond aan binnenzijde te versterken met minimaal extra 40 cm gewapend beton voor gevaar dat beide muren bij overmatige
    geluidsvolumetrillingen-belasting naar buiten, boven of beneden kunnen klappen.
    Wat op zich natuurlijk een bijzonder aardig effect geeft maar wel aanleiding kan geven tot discussies in de kamer.
    Nadat men dit programma gedurende een maand heeft afgewerkt is het mogelijk na een tijdsspanne van enkele weken weer voet buitenshuis te zetten.
    U zult verrast zijn om te zien welke veranderingen zich aan de buurt hebben voltrokken.

    Liked by 1 persoon

   • @paulzwueste
    Werkelijk verfrissend om te zien met welk gemak jij een bouwkundig bestek schrijft dat zefs het gestelde in het Bouwbesluit 2013 met gemak nog overtroeft. Vooral de schil om de woontract uitvoeren als klankbord boeide mij bijzonder. In dit verband zou het te overwegen zijn om gebruik te maken van de noise canceling techniek maar dan zo dat het door de buren afgegeven geluid niet door een tegengesteld signaal wordt weggefilterd maar dat dit door een flink vette versterker terug naar hun scheppers wordt gestuurd. Tegen meerprijs natuurlijk maar dat boeken we weg onder Extra Werk.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwuestep zegt:

    Als Kees toch gek is kan hij met zijn raketwerper ’n paar keer door het plafond schieten?
    Lijkt mij een redelijk argument om ze stil te krijgen

    Liked by 1 persoon

  • mahoog zegt:

   En jij Jack,doe je watjes in je oren??

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s