Voormalige EU-chef Barroso: nazi-onbeschoftheid tegen Hofer

screenshot_86

Barroso en Hofer

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige voorzitter van de Europese Commissie, Jose Manuel Barroso, en de Oostenrijkse presidentschapskandidaat van de FPÖ, Norbert Hofer, hebben donderdagavond tijdens een podiumdiscussie aan de Universiteit voor Internationale Studies in Genève (IHEID) een felle discussie gevoerd. Barroso zei daarbij dat Hofer´s voorstel voor “vluchtelingen”kampen in Afrika hem deden herinneren aan de concentratiekampen in de Tweede Wereldoorlog.

kronen-zeitung

“Ik houd van Oostenrijk. Maar bepaalde personen mag ik niet”, zei Barroso, die gastprofessor aan het gerenommeerde “Graduate Institute” in Genève is. Volgens de voormalige Portugese minister-president zou de EU probleemloos vier tot vijf miljoen “vluchtelingen” kunnen opnemen als de lidstaten solidair zouden zijn. Maar het door Hofer vertegenwoordigde idee van “veilige gebieden” in Noord-Afrika, waarin asielaanvragen onderzocht moeten worden, zou hem herinneren aan “concentratiekampen”.

Hofer tegen Barroso: “Hebt u vluchtelingen thuis?”

Hofer liet deze beschuldiging niet op zich zitten. “Het is altijd hetzelfde liedje”, zei hij en ging onmiddellijk over naar persoonlijk niveau. “Hoe zit het met u, hebt u vluchtelingen thuis? U bent een rijk man. Hebt u vluchtelingen thuis? Ja of nee?”, zei de FPÖ-politicus tegen de voormalige voorzitter van de Europese Commissie.

Toen Barroso in de daaropvolgende discussie steeds luider werd, zei Hofer: “Schreeuwt u niet zo. U hebt de oorlog (in Irak) ondersteund. Dat is de waarheid. Dat is waar, en daarom bent u zo nerveus.” Tijdens zijn tijd als minister-president van Portugal had Barroso tot het kamp van die EU-toppolitici behoord dat de Irak-oorlog ondersteunde.

Studentenprotest tegen Hofer

Tijdens de bijeenkomst kwam het ook een protest van enkele tientallen studenten tegen de aanwezigheid van de Oostenrijkse presidentschapskandidaat van de FPÖ. Telkens als hij aan het woord was, hielden ze borden met opschriften omhoog zoals “Geen grenzen” of “Zeg nee tegen racisme”. Een studente, wier ouders Bosnische oorlogsvluchtelingen zijn, las een petitie voor, waarin zij de FPÖ beschuldigde van de verbreiding van racisme, Islamofobie, homofobie en seksisme. Het geroep uit het publiek beantwoordde Hofer met de uitspraak dat dit “niet tolerant” zou zijn.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, gezond realisme, Linkse Kerk, Rotzakken. Bookmark de permalink .

29 reacties op Voormalige EU-chef Barroso: nazi-onbeschoftheid tegen Hofer

 1. Zo, dat was ! – 0 voor Hofer. Barroso heeft flink aan alles verdient in Brussel. Wordt tijd dat daar een bom op komt te vallen.

  Like

 2. YY zegt:

  Dit soort drogredeneringen zijn allang ontmaskert en alleen sLinks gestoorden trappen in die denkfout. Bovendien is het komisch omdat Barosso daarmee en passent ook nog bewijst dat hij een aarsworm is. Want aarswormen zijn levensvormen en Barosso is ook een levensvorm. Ziedaar een positieve correlatie. Na zo’n opmerking altijd nog even vragen of de persoon uitleg behoeft over correlatie en een paar seconden wachten. Dan uitleggen dat je het kwarje luid kan horen vallen en dat de reden waarschijnlijk is dat het in een holle ruimte valt.

  Like

 3. Jan zegt:

  Ach, de aanhanger van massamoordenaar Mao meent op het gemoed te kunnen spelen.

  De non valeur

  De leugenaar

  Liked by 2 people

 4. Drs.P. zegt:

  De smerige lulmetvingers-rat barosso speelt net als alle andere linkse socialistische kanker de nazi kaart voor een ieder die het niet met hem eens is. Waarom overkomt dit soort ratten nu nooit eens wat???

  Liked by 1 persoon

 5. Jan zegt:

  ‘http://blogimages.seniorennet.be/herman1956/1050700-7894a5d428c23ae9ba7b1e86b123f1cb.jpg

  The Chinese Laogai
  The Chinese word laogai, meaning “reform through labor,” refers to the most extensive systeem of forced labor camps in the world — modeled after the Soviet gulag — which has spanned the territory of China since the early days of the communist regime. The Laogai Research Foundation has identified 1,045 laogai camps still in operation today, though it is likely that many more exist.
  ….

  http://victimsofcommunism.org/the-chinese-laogai/
  http://tinyurl.com/hppw28e

  Barroso, de Paul Rosenmöller van Portugal die massamoordenaar Pol Pot als persoonlijke vriend had

  Like

  • fleckie zegt:

   Men moet wel bedenken dat PORTUGAL een braaf r.k.land is,( met natuurlijk behoorlijk antisemitisme!). …..En de naijver wat DE JODEN gepresteerd hebben, in loop der jaren, ‘ ‘op HELEMAAL EIGEN KRACHT WOESTE NATUUR OVERWONNEN!.. hoogstandjes! In de technologie,…voorts nog gas-olie- en watervondsten.( dat doet natuurlijk ‘ even pijn’ bij het realiseren, in vergelijking met eigen landen-‘vooruitzichten!).

   Like

 6. ildiko zegt:

  de antifascisten= echte fascisten van EU, worden door hun verlengde arm vanuit de EU top gefinancierd.

  Liked by 1 persoon

 7. SaanDeKnikkker zegt:

  Toch raar ! ik zie nu in alles de 12 regels van Saul Alinsky, Hillary en Obama hun mentor ! Creepy

  Liked by 1 persoon

 8. ieznogoedh zegt:

  Ach, zolang die concentratiekampen niet van schoorstenen worden voorzien en de “vluchtelingen” niet worden vermoord, dan vallen ze bij de nazi-kampen in het niet.
  Overigens, Europa zou makkelijk 4 tot 5 miljoen Fürchterlingen kunnen opnemen? En die andere tientallen miljoenen die ook graag gratis bed, bad en brood willen? Horen die er dan niet bij soms? Of zijn die 4 tot 5 miljoen slechts als voorhoede bedoelt door Mao Barosso. De Chinezen zouden zich waarschijnlijk kapotschamen voor hem, zelfs de verstokte Mao aanhangers.
  Elke islamitische Fürchterling in Europa is er een teveel want de enige goede mislim is een mislim die in zijn eigen apenland woont.

  Like

 9. Bas zegt:

  Terug grijpen op bepaalde gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog, kennelijk doelende op de vermoordde Joden, en hun situatie van toentertijd met het nu van het heden vergelijken, is een gebruikelijke manipulatie tactiek van sommige Euro politici. Beseft Barroso wel dat hij hiermee in feite vele Joden te kort doet. Hij gebruikt ze als een reclame zuil. Kennelijk om zijn vooropgezette Europese politieke doelstellingen tegen Joden in het algemeen te kunnen legaliseren. Immers vele vluchtelingen die nu naar Europa komen hebben normaliter een anti Joodse /christelijke maatschappij houding / (lees attitude), Door het toestaan van dit soort vluchtelingen werkt Barroso en zijn Euro club mee aan de verjaging / ontruiming van mensen in Europa met een christelijk culturele achtergrond.

  Liked by 1 persoon

 10. janchik zegt:

  Wat niet lukte met het communisme/maoïsme, zal dus wel lukken met het islamisme.
  Er zit totaal geen verschil in deze ideologieën, zoals er ook geen verschil tussen de uitvoerders zit, het zijn en blijven massa moordenaars deze uitvoerders, dus ook hun aanhangers zoals Barroso hebben dus een moorddadige inslag.
  Hoe durft deze Portugese schoft en graaier zelfs maar het woord concentratiekamp in zijn mond te nemen. Kotsmisselijk word ik van die schijnheilige, graaiende zogenaamde politici, waar heel Brussel van vergeven is.

  Like

 11. YY zegt:

  Misbruik van het lijdenvan en de genocide op Joden is dubbel misselijkmakend! Niet alleen waren Joden onschuldige slachtoffers die notabene een waardevol deel van de maatschappij vormden, daar waar moslims daders zijn en uitblinken in criminaliteit, haat, (massa) verkrachtingen, (massa) terroristische aanslagen, precies zoals in hun haatboek en haatwetgeving staat omschreven, het is ook nog eens een mes in de rug van Joden om hun grootste vijanden op hetzelfde niveau te plaatsen en daarmee anti-semitisme aan te wakkeren!
  Moslims zijn DADERS en de vijand,
  Joden zijn SLACHTOFFERS en een verrijking van elke maatschappij!

  Like

 12. Deze mensen als mijnheer Barrosso dragen nog niet eens met hun pink hun eigen lasten ,terwijl de gemiddelde burger in Europa met veel pijn en moeite moeten zien te overleven ,deze mensen als Barosso en trawanten zouden ook eens uit eigen middelen echte vluchtelingen moeten onderhouden ,en het liefst christelijke vluchtelingen die zelfs hier in Europa niet veilig zijn!Shalom van Léon van Duren

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Léon van Duren: 15.12. uur. Dat ben ik geheel met U eens, Léon. LINKS is een van de krachten achter de massa-immigratie, de islamisering, Bilderberg en de NWO. Tenminste zo zie ik dat.

   Like

   • YY zegt:

    Helaas Tom. De primaire migratiestroom kwam onder Werkgevers en VVD/CDA tot stand vanwege de goedkope arbeid. Toen dachten zij nog dat die sprinkhanen vanzelf weer zouden terugvliegen, maar dat doen zij pas als de vlakte kaal is, waar zij nu mee bezig zijn.
    Na de migratie hadden de sLinkse gutmenschen een collectief orgasme vanwege het hoge knuffelgehalte dat zij konden loslaten op die barbaren, nadat de ‘verheffing’ van de arbeidersklasse als voltooid werd beschouwd. Helaas voor hen ‘verheffen’ de terroristen juist gutmenschen, tot dat haatgeloof ;-p
    In feite kan je stellen dat de tientallen jaren vrede en enorme welvaartsgroei Europa enorm naief heeft gemaakt. Ik heb letterlijk honden gezien die bij het zien van moslims wegrenden en bij het zien van Westerlingen kwispelend aan kwamen lopen. Zelfs als je van Mars komt hoef je maar een korte tijd met zo’n barbaar te communiceren om te constateren dat zij niet helemaal lekker in hun kop zijn en levensgevaarlijk!

    Liked by 1 persoon

 13. Franco zegt:

  iznogoedh: ik vraag me af wat Fürchterlingen zijn (niet bestaand woord in de Duitse taal). Zouden natuurlijk vluchtelingen kunnen zijn maar dan heten ze in het Duits Asylanten of Flüchtlingen!! Misschien ”angsthazen”? Furcht = angst in het Duits.

  Like

   • E.J. Bron zegt:

    “Fürchterlingen” is geen bestaand Duits woord! Maar heeft te maken met:

    “furchtbar” = vreselijk, vrees verwekkend, verschrikkelijk

    “fürchterlich” = vreselijk, vrees verwekkend, ontzettend, verschrikkelijk, vreselijk onaangenaam

    Webmaster

    Like

   • BertG. zegt:

    Daar had dus helemaal niemand naar kunnen raden als het ook nog eens een half verzonnen Duits woord is.
    Maar bedankt voor de omschrijving en wat er mee bedoeld wordt.
    Maar google zat behoorlijk in de buurt dan.

    Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Vreemd toch eigenlijk, dat je op een Nederlandse site moet gaan raden wat mensen nou eigenlijk bedoelen.
   En als je het niet weet, dan zoek je het maar lekker zelf uit.
   Mensen die wat minder goed zijn in een andere taal die hebben dan maar pech gehad.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik vind dat je helemaal gelijk hebt.
    Vaak worden hier hele verhalen in de Engelse taal en/of Duits geplaatst die veel lezers, denk ik, niet goed of nauwelijks kunnen lezen.
    Jammer, want dat zij bevatten vaak de meest interessante informatie.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Tja, ik kan niet alles vertalen. En trouwens . . . enige talenkennis mag/kan ik toch verwachten van de reaguurder sop de site?!

    Webmaster

    Like

   • BertG. zegt:

    Meer dan 3-4 zinnetjes in een andere taal lees ik dan ook niet omdat het erg vervelend is met de hele tijd google translate op een ander tabblad open te hebben staan.
    Dat kost zo erg veel tijd en snappen doe ik het vaak dan nog niet.

    Like

   • BertG. zegt:

    Bert, je kan ook aan je reageerders verzoeken om het in de Nederlandse taal te houden, dat doen wel meer site.
    En om zodoende rekening te houden met reageerders die nou eenmaal niet zo vaardig zijn in andere talen.
    Ik verwacht ook niet van jou dat jij op een behoorlijk niveau gitaar kan spelen of een ander instrument beheerst of op z’n minst enige kennis hierover heb.
    Je kan je tijd maar 1x verdelen om ergens kennis over op te nemen.

    Like

 14. fleckie zegt:

  Waarschijnlijk bedoelt hij’ ‘angstaanjagenden’, ‘heel erge engerds'( wat ze in feite ook zijn)

  Like

 15. Reint Meijer zegt:

  Het zijn toch echt de communisten en de socialisten die de Tweede Wereldoorlog zijn begonnen. De geestverwanten van Barroso dus. Dezelfde slager die ook verantwoordelijk was voor de bombardementen op Belgrado en andere Servische steden, en in het bijzonder op burgerdoelen, om het Servische moreel te breken tijdens de Balkan-oorlog.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @YY: 16.50. uur, op 22/10. Daar heeft U terecht een punt. In het boek: ” De schijn-élite van de valsemunters”, auteur: Martin Bosma, wordt daar ook naar verwezen als ik het goed heb. Daarom noem ik het CDA en de VVD, al even verraderlijk en smerig als LINKS! Ik blijf ze benoemen, de grootste schuldigen sinds 1972: PvdA,CDA,VVD en D66. En de linkmiegel van Wientjes van het werkgeverszooitje.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s