Zijn de “kindmigranten” van Calais wel echt kinderen?

screenshot_88

(Door: Elif Isitman)

De eerste groep ‘kindmigranten’ uit het beruchte kamp de Jungle bij Calais is in Groot-Brittannië aangekomen. Het gaat om een groep van ongeveer 21 migranten, die vrijdagmiddag per bus arriveerden in Croydon in het zuiden van Londen.

Eerder werd aangekondigd dat ruime een kwart van de minderjarige migranten in Calais toestemming zou krijgen om de oversteek naar Groot-Brittannië te maken. De aankondiging ging gepaard met nogal wat ophef.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Zijn de “kindmigranten” van Calais wel echt kinderen?

 1. Er zullen natuurlijk wel weer jongen volwassenen bij zijn boven de 18 jaar. Ach ze kijken niet zo nou.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  als dit de originele foto van de kinderen is, belachelijk, hebben ze bij aankomst een lolly en speelgoed gehad? nee stom van mij, een mooi huis met een speeltuin voor de deur

  Like

 3. Jan zegt:

  Nee:

  ‘The first thing they do is ask for a razor’: Couple who have fostered child refugees warn the UK is being exploited by GROWN MEN masquerading as youngsters
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3860790/The-thing-ask-razor-s-dead-giveaway-Couple-fostered-child-refugees-warn-UK-exploited-grown-men-masquerading-youngsters.html

  Like

 4. Als homo’s voorrang krijgen bij het uitdelen van gevulde bankrekeningen, huizen met ingebouwde geitenkooien en vrouwen met gouden kudten hebben ze opeens allemaal homo; als christenen voorrang krijgen bij het vingeren op stationspleinen zijn ze allemaal christenen; als rolstoelers voorrang krijgen hebben ze allemaal een dwarslaesie en als kinderen voorrang krijgen gaan ze opeens allemaal een raar taaltje brabbelen. Dussuh!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Heiligen van de laatste dagen en Melaatsen van elke dag zijn ook heel gewilde groepen.
   De eerste groep is al opgeruimd en de laatste onderscheiden zich door bomontploffingen en het spoor van lichaamsdelen wat zij achterlaten.

   Liked by 1 persoon

   • Te hopen dat ze straks eindelijk de vrouwen gaan voortrekken zodat alle dobbermannen zich genoodzaakt voelen om hun zaakje te laten verwijderen, de baard af te scheren en tieten te kweken benevens kilometers zwart fairtrade tentdoek te kopen. Wel goed voor de textielindustrie in Bangladesh hoop ik.

    Liked by 1 persoon

 5. Breget zegt:

  Kinderen is een groot begrip ,al ben je 80 en je moeder 103 jaar word je aangesproken als kind .Dat zal voor het gemak tussen Frankrijk en Engeland nu ook aan de orde zijn ,welk land bekijkt de vluchtelingen niemand,alleen de burgers zien wie ze zijn moslims.

  Like

 6. Steven zegt:

  Het maakt de EU niet uit of het kinderen zijn of niet…als er maar ZOVEEL mogelijk hierheen komen om héél Europa om ZEEP te helpen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Steven: 13.08. uur. Dat zie ik ook zo. Want uiteindelijk voeren de linkse- en politiek-correcte partijen de agenda uit, die te maken heeft met: ” Het Coudenhoven-Kalergiplan”, en ” de Resolutie van Straatsburg”.

   Like

 7. Claudia M. zegt:

  Wat ik niet begrijp, is dat met genoeg wetenschap uit het verleden en in het heden, inzake alle frauduleuze zaken, onze bestuurders zich niet compleet in de zak gescheten voelen?

  Like

 8. ildiko zegt:

  kinderen???? dan ben ik zelf zeker net vanmiddag geboren.

  Like

 9. Jean zegt:

  Dat zijn de ‘toekomstige’ geweldplegers, dus, asap afvoeren richting grote zandbak in Afrika en….geef ze dat matje mee want wij houden van propere straten.

  Like

 10. Maaaaaar wat doen ze nou met de liegers en bedriegers, mogen die vleesetetende bacteriën dan toch ook maar weer blijven. En zo blijven ze maar de magnetische kracht uitvoeren.

  Like

 11. Jade zegt:

  “Afgeschermd door gigantische plastic schermen”,
  en ook “dekens over hun gezicht”, dat zegt toch al genoeg…
  Het zijn dus gewoon volwassenen.
  Engeland kan beter per direct de grenzen sluiten
  voor moslims, anders heeft de Brexit ook geen zin.
  Off topic: Zullen we de kerst nog halen???

  Like

  • Jean zegt:

   Jade, die van 2016 zullen we nog net halen maar die van 2017 m.i. niet indien we die gigantische EU misdaadorganisatie niet uitschakelen en de lafaards opsluiten voor de rest van hun leven, ook de reeds gepensioneerden want daar lopen helaas ook nog veel ratten vrij.

   Like

 12. Moniek MP zegt:

  Maar waarom gebruiken ze toch gewoon niet dezelfde criteria die hun profeet gebruikte om te zien welke jongens reeds “man” waren en onthoofd kon worden en welke nog “kind” en mee met moeder verkocht als slaaf? Gewoon zien of ze schaamhaar hebben en klaar is kees.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Stomme Engelsen, kiezen voor een Brexit maar nemen nog steeds de rommel van het Vierde Rijk over. Jullie zitten op een eiland. Jullie stappen uit de EU en nog halen jullie moslims naar binnen.
  Dom.
  Je moet trouwens geen enkel moslim toelaten. Ook geen kinderen. Of begin met ruilen; neem een kind op en geef 10 moslims met een strafblad terug.

  Like

 14. Reint Meijer zegt:

  Die kinderen zijn allemaal verkrachters van een jaartje of 25……

  Like

 15. Republikein zegt:

  Spell orange.
  What, the fruit or the colour?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s