Zo ver zijn we: Noorse minister gevraagd af te treden omdat ze moslims vroeg te integreren

screenshot_81

Sylvi Listhaug, de Noorse minister van Immigratie en Integratie.

(Door: Sybren Frederico Porfirio)

Hoe erg is het tegenwoordig in Europa? Zo erg dus.

Heb je je wel eens afgevraagd wat een minister van Integratie zoal dient te doen? Het komt voor sommigen misschien als een verrassing, maar het is eigenlijk heel simpel: je hoort de integratie te bevorderen. Dat lijkt een no-brainer: ervoor zorgen dat nieuwkomers in Noorwegen, als ze dan het privilege krijgen zich daar te mogen vestigen, zich aanpassen aan hun nieuwe thuis. Elk land heeft wel enig integratiebeleid, maar het succes daarvan wisselt sterk. Vaak blijkt toch dat soort soort zoekt, en mensen van dezelfde achtergrond bij elkaar gaan wonen in buurten. Gezellig en wellicht handig voor ze, maar funest voor de integratie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Noorwegen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

35 reacties op Zo ver zijn we: Noorse minister gevraagd af te treden omdat ze moslims vroeg te integreren

 1. joopklepzeiker zegt:

  Typisch gevalletje islamitische superioriteit “denken”
  Wordt toch wel tijd om daar eens wat aan te gaan doen . .

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Vroeger werd je het advies meegegeven ( + f 100.- voor de eerste tijd ! ), zo snel mogelijk te integreren in je nwe vader/moederland.
  Maar dat advies geldt blijkbaar alleen voor Westerlingen…….

  Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Ja er zijn echt mensen die zo denken en volgens mij niet zo weinig ook, die gaan pas anders denken als ze zelf ergens last van krijgen en die tijd komt vroeg of laat, als het dan maar biet te laat is.

   Like

 3. N.E. Derlander zegt:

  Voorkomen is beter dan genezen………….

  15 maart 2017 (of als het even kan eerder).

  Like

 4. Wachteres zegt:

  “Een Duits-Pakistaanse journalist en terrorisme expert besloot om undercover te gaan en vier maanden lang enkele grote moskeeën te bezoeken, om eens te zien of de ‘gematigde’ moslims achter gesloten deuren net zo tolerant en vredelievend zijn als ze voor de TV-camera’s doen overkomen. Hij schrok zich een hoedje, want ook in deze moskeeën blijken moslims systematisch te worden geradicaliseerd en te worden aangezet om de jihad te voeren tegen de Westerse bevolking. ‘De wetten van dit land interesseren ons niet,’ was een uitspraak die goed samenvat hoe het leeuwendeel van de ‘gewone’ moslims in Europa tegen onze samenleving aankijken, namelijk als hun vijanden die desnoods met geweld aan de islam moeten worden onderworpen”. xander

  Hetzelfde verhaal kwam uit GB waar links juichte over de geweldige integratie die vanuit de moskeeën werd gepredikt. Ook daar gingen journalisten undercover, net als in Zweden.

  https://www.youtube.com/watch?v=oc7PqjD_S3s 5 delen.

  Haat tegen het Westen en haat tegen ‘ongelovigen’. En politiek-correct/links zag dat het goed was.

  Wouter Bos vond, net als Cohen en Ella Vogelaar, dat Milli Görüs best door de beugel kon, ook al werd er in Duitsland door de BVD tegen gewaarschuwd.

  Cohen gaf geld aan moslimfundamentalisten om de grootste moskee van Amsterdam [de Westermoskee] te bouwen. Nadien bleek dat geld te zijn verdwenen.

  Leren de linksen ooit van hun naïef gedrag t.a.v de islam? Nee, en dat willen zij ook niet, want daaruit putten zij hun superioriteitsgevoelens ten opzichte van autochtonen die wel vragen blijven stellen.

  En we weten het zo langzamerhand: ‘een fijn gevoel in je hoofd hebben’ – of dat nu realistisch is of niet – is het beste dat links kan overkomen.

  Daarvan zullen ze nooit afstand doen.

  Liked by 2 people

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Hoe triest is het als je dit leest. Linkse politici die denken dat er een gematigde islam komt. Hoe naïef kun je zijn? In ons land kun je naïef zijn en gewoon goed geld verdienen in de Tweede Kamer. Denk je dat 1 van die 150 flappies zich om zo’n onderzoek bekommert? Nee. hoor. we zijn bezig te integreren. Hoe naïef zijn onze leiders? Je kunt niet altijd janken maar soms moet je het wel doen.

   Like

  • mahoog zegt:

   Een fijn gevoel in het hoofd…….tot de minuut dat het er af gemept word,ook een manier om deze bol te verlaten.

   Like

 5. Erik zegt:

  Integreren kent de islam niet, al in de roes van het overwinnen van de islam eisen deze binnenkort het uitroepen van de IS van Noorwegen.
  Wie nu nog niet ziet wat er achter het masker van de moslim zit is doof, blind en naïef.

  Liked by 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Ze horen gewoon in hun eigen zandbak en niet in een westerse ‘beschaving’.

  Like

 7. De moslims hebben hun eigen regels hoe zij willen leven. Zo gauw ze gezeteld zijn laten zij dat horen. Tijd om het land uit geflikkerd te worden.

  Like

 8. Jan zegt:

  Lilian Marjnissen heeft dezelfde mening. Die schreef in het verleden op haar website dat integratie van beide kanten dient te komen, maar er zijn genoeg linksen die die domme trut en haar prietpraat accepteren. De appel valt immers niet ver van de boom

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Pardon??? Integratie moet van twee kanten komen???
   Dat komt er dus zogezegd op neer, dat immigranten moeten integreren en dat wij gelijktijdig moeten ISLAMISEREN!
   Of laat die stomme trut uitleggen, wat ze er anders mee bedoelt, maar dát is, wat ik er uit lees!
   En dat is dan de SP? Oké, weten we dan ook weer: Definitief door de mand gevallen!
   Laat je niet langer afleiden door het feit dat ze af en toe EU-kritisch lijken; ze kunnen evengoed op de schroothoop als het eurofiele zooitje (wat ik trouwens altijd al gevonden heb.)

   Like

   • delamontagne zegt:

    Integratie moet van twee kanten komen??
    ///////////////
    Uiteraard moet dat, tenminste volgense de “NIEUWE” NEDERLANDERS.
    Ik hoorde dit n.l. al zeggen +- ( plus/minus) 20 – 25 jaar geleden, toen we nog in NL woonden. Het ging om een klacht van een “OUDE” NL-se mevrouw die klaagde dat haar omgeving zo snel veranderde = islamiseerde.
    Dat was de wijk Lombardijen, R,dam waar wij in randgemeente dichtbij woonden.
    Een intervieuw op Radio Rijnmond:
    “NIEUWE” NL-er als Gemeente-raads-lid in Rotterdam…………………….
    citeer:”Het wordt tijd dat de Rotterdammers eens gaan integreren”…………
    Dus integreren in je EIGEN land, hoe bestaat het.

    Like

 9. Bas zegt:

  Het is daar net als indertijd bij ons toen Fortuyn in conflict kwam met het links correcte establishment zonder visie.

  Like

 10. Golden Girl zegt:

  heer Fortuyn zou zich omdraaien in zijn graf als hij ziet wat er in Nederland en omliggende landen gaande is, hij zou zeggen ik heb het jullie (kamerleden dus) toch gezegd

  Like

 11. mahoog zegt:

  2 Optrekjes te huur .slaapkamer pantry douch/wc en wasruimte nu 150 euro inclusief elec en water kosten,prachtig voor pensionados of jeugdige beginners in dit prachtige braziliaanse land.Sitio aan de rand van Campinas in de staat Sao Paulo ,een universiteits stad met nu 1,2 millioen .inwoners.Voorlopig nog niet besmet met islam ideën.Dit aan familie leden ook aangeboden ….maar die slapen nog of zijn alreeds ge brainwashed dus geen interresse.

  Liked by 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Dat niet besmet zijn geldt voor heel Z.Amerika. ( nog niet ! ))

   Like

   • mahoog zegt:

    Behalve aan de zeekant zijn we begrenst door veelal socialistisch georienteerde landen,waar al veel gespuis hier probeerd binnen te komen.Hoop dat Brasil het ”goed in de peiling” houd.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik bedoelde islam. Het voornamelijk socialistische land Venezuela in het Noorden, staat economisch op instorten.
    Het ging om Islam. Als U al heel lang niet meer in EU bent geweest zal de schrik wel erg groot zijn bij [terug]komst.
    Mischien Argentina ,n beetje.Maar die zijn weer arrogant naar de Brazilianen.

    Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  LINKS is OVERAL de 5e colonne der islam. Landverraders pur sang!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Tom Hendrix, deze Sylvi Listhaug, de Noorse minister van Immigratie en Integratie, is een vrouw en dat zal misschien al de ware reden zijn geweest dat die stink-moslims daar haar graag willen weg hebben en haar misschien daarna aanranden en verkrachten! Dat uitschot zou zelfs niet eens vragen dat ze aftreed maar dat gewoon eisen en daarbij vraag ik me af of dit tuig op hun beurt ook niet worden bedreigd, aangevallen en afgetuigd, gelijk zoals dat in Duitsland gebeurd en wat mij betreft mogen de gefrustreerde autochtonen dat ook gewoon doen! Wie met woorden niet is af te brengen van pesterijen en geweld moet maar hetzelfde ondergaan en voelen en ik spreek zelf uit eigen persoonlijke ervaringen toen ik nog op school zat!

   Like

 13. paulzwueste zegt:

  Wat mij opnieuw opvalt is dat ook deze minister er uit ziet als een meid die net van de universiteit is gekomen en nu al minister is.
  Wat kan dat kind nu echt weten? De vraag stellen is haar beantwoorden.
  Bovendien is het een vrouw, wat bij mij in dit verband al verdacht is, in verband met de verplichte quota die in die Scandinavische landen gelden.
  Niks tegen vrouwen, maar ze moeten minstens wel gelijk aan mannen zijn.
  Ach ja, die Scandinavische landen kun je als voorlopig verloren beschouwen.
  Later, kan er misschien verandering komen… maar voorlopig gaan ze vastberaden verder op weg naar de totale ondergang!

  Like

 14. Republikein zegt:

  Der Grünen-Politiker Volker Beck hat vorgeschlagen, dass Deutsche die Sprache von Zuwanderern lernen sollten, wenn sie sie besser verstehen wollten. Doch selbst seine eigene Partei hält das nicht für eine gute Idee.
  De omgekeerde wereld.
  http://www.stern.de/politik/deutschland/vorschlag-von-gruenen-politiker-volker-beck-sorgt-fuer-wirbel-7105322.html

  Like

  • BertG. zegt:

   Hoezo omgekeerde wereld.
   Van mij wordt ook verwacht dat ik er een aantal LOI cursussen op na hou om het hier nog enigszins te kunnen volgen waar het nou eigenlijk over gaat of wat er geschreven wordt.

   Liked by 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Ja, sorry hoor Bert, was het vergeten.

    Like

   • Republikein zegt:

    Volker Beck is een van de meest prominente politici van de Groenen. In het begin van maart, was het binnenlandse factie woordvoerder in de Bondsdag. Na de drug schandaal was hij, nadat hij eerst ontslag genomen uit alle kantoren, woordvoerder van het migratiebeleid.

    In deze hoedanigheid heeft Beck nu een voorstel gedaan, die het hoofd schudden bij politieke tegenstanders in plaats veroorzaken als in zijn eigen partij. In een interview met de nieuwszender “N-TV”, stelde hij voor dat de Duitse taal van immigranten moeten leren, als ze zich ongemakkelijk voelden omdat ze geen mensen uit andere landen die naar ons land komen te begrijpen. “Dat is een beetje ongemak, omdat je voelt dat je niet doet wat met te krijgen, maar als men echt belangrijk is, dan moeten we gewoon de taal leren, dan krijg je ook wat er aan de hand”, zegt Beck.
    Green verwerpen voorstel

    Strikt genomen, betekent dit dat de Duitse moeten leren bijvoorbeeld Arabische of Turkse, naar de integratie. Zijn voorstel kwam in zijn eigen partij, echter niet goed ontvangen. “Het doel van het beleid moet nog meer kans om te overwegen hoe de nieuwkomers snel leert Duits zijn”, zei hij in de partijleiding van de Groene Partij, meldde de “Bild” krant.

    En Christina Black, CDU MP van Berlin-Neukölln zei hardop “image”: “Dan kunnen we allemaal integratie-inspanningen ook gelijk aan af te zien van de Duitse taal te leren is de eerste en belangrijkste component voor de integratie ..”
    Beck pleit voor meer rust

    Beck stelde in het interview voor meer kalmte in de omgang met immigranten: “Andere landen om meer ontspannen dat in sommige wijken tijden een andere taal wordt gesproken door een migratie naar de VS te gaan, bezoek dan hun Chinatown zoals u het gebied te vinden. waar de Mexicanen wonen, of welke gemeenschap in de stad op slechts sterk, “zei hij.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik kon dit overigens zeer redelijk lezen.
    Inmiddels blijft er wel wat hangen wat betreft Duitse woorden.
    Voorheen zou ik gedacht hebben bij, vorgeschlagen, dat er iemand vast een mep had gehad.

    Liked by 1 persoon

 15. Republikein zegt:

  Asjeblieft, google translate.
  Ik zou het geschreven kunnen hebben, ben zeer goed in broddelwerk
  Maar het schijnt dat het lijkt dat het goed blijkt.
  Bob, de vriendin van Trees zei altijd:Ik schrijf zoals ik lul, vond het een goeie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s