CITAAT

islam-peace

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op CITAAT

 1. C.A.Barstow zegt:

  Klopt, de islam is een ideologie die je naast de nazi ideologie uit WWII kunt leggen en je zult praktisch geen verschillen zien.

  Geliked door 2 people

 2. Voorbeelden volgens OIC van Islamofobia

  2008: Qatar opende zijn eerste Christelijke Kerk. Moslims protesteerden en een in het Arabisch geschreven artikel deed daar verslag van. Een Engelse krant publiceerde een vertaling van het Arabische artikel en kopte dat Moslims protesteerden bij de opening van de eerste Kerk. Die vertaling werd beoordeeld als Islamofobisch

  Ook werd de weigering van de Engelstalige website van Wikipedia om afbeeldingen van de Profeet Mohammed te verwijderen veroordeeld

  Het voerzoek van de Europese Unie aan Iran om de doodstraf op afvalligheid af te schaffen werd ook als Islamofobisch veroordeeld.

  Het OIC beweerd dat Islamofobia één van de grootste dreigingen is voor wereldvrede en wereld veiligheid in plaats van te concluderen dat Islamofobie de consequentie is van acties gepleegd door geweldadige en heimelijke islamitische bewegingen over de hele wereld. In 2008 was de eerste keer dat de smaad van religieuze resoluties in gevaar kwam niet aangenomen te worden. Echter als gevolg van de campagne van OIC’s Islamofobische slachtofferrol, werd de resolutie wederom aangenomen, alhoewel er dit keer minder ondersteuning voor was.

  De (HRC human rights Council) Mensenrechten organisatie neemt een regel aan.

  De HRC implementeerde een regel waarin staat dat niemand boven de HRC staat en welke religie dan ook mag beoordelen en evalueren.

  De (IHEU International Humanist Ethical Union) Internationaal Humanistische Etische Unie riep op om vrouwenrechten in Moslimlanden te overwegen. Zij gaven specieke voorbeelden aan als vrowenbesnijdenis, eerwraak, het stenigen voor overspel en gedwongenhuwlijken van minderjarigen.

  Er werd gezegd tegen het IHEU dat deze praktijken geoorloofd zijn onder Sharia en dat het HRC deze niet kon aanpakken omdat wanneer ze dat zouden doen ze een religie zouden beoordelen en evalueren.

  het is interessant om te melden dat het IHEU islam en sharia nooit genoemd heeft. Desalniettemin verklaarde de Egyptische vertegenwoordigers; “Dat de Islam niet afgeslacht mag worden”.

  Gevolg was dat het er op leek dat de toegestane mensenrechtenschendingen onder Sharia niet langer bediscuseert konden worden in de HRC , de toezichthouder ogenschijnlijk bedoeld om de mensenrechten aan te pakken.

  https://jowitteroosblog.wordpress.com/2016/10/23/islamofobia-en-mensenrechten/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hieruit spreekt weer héél duidelijk de angst die MEN heeft voor die vervloekte islam.
   Ze (OIC) beweren dat Islamofobia eigenlijk DE grootste dreiging is voor de wereldvrede.
   Oh wat kruipen we toch voor die islam.

   In plaats van eindelijk eens gewoon orde op zaken te stellen door ze overal uit te donderen, grenzen te sluiten, ze massaal op te pakken en te deporteren naar hun rattenholen!
   Olieproducerende landen duidelijk te maken dat wij als consumenten de belangrijkste partij zijn en niet zij als producerende landen.
   Gewoon een nog lagere olieprijs bedingen zodat zij eindelijk beseffen dat zij afhankelijk van ons zijn en wij niet van hen!

   Alle politici die aan dat afbraakproces hebben meegewerkt vanaf de 50-tiger jaren, Opgraven en alsnog executeren!!!

   Wat zullen wij rijk worden…!!!

   Like

 3. Inderdaad de islam is geen religie, maar een ideologie en de koran een handvest voor oorlog.

  Geliked door 2 people

 4. exmarineman zegt:

  de koran lijkt veel meer op een handboek of richtlijn hoe gelovige en ongelovigen te doden enz enz. En dan heeft het helemaal niets meer met religie te maken, want naar het schijnt is allah niet zo goed en lief zeg maar als onze God. Dus zoy dat boek ook niet van Hem afkomstig kunnen zijn. En dan islamofobie, tja naar het schijnt mag alles en iedereen christenen, het katholieke geloof en andere geloven beledigen en aanvallen, bedreigen enz, ja zelfs vermoorden, maar als je als niet moslim dan iets terug zegt dan is het opeens islamofobie…….. wat is dan wat al die imams en moslims roepen over niet-moslims??????? Is dat niet opruiend, voeden van geweld enz enz???
  Wat is er toch aan de hand op de wereld? Hoe kan die invloed van dat OIC en de moslimbroederschap, de salafisten enz toch plotseling zo groot zijn???? Waar ligt de grondslag daarvan zo op eens? Is het een gevolg uiteindelijk ter uitvoering van de Resolutie van Straatsburg 1975?????? Wie zijn er toch op de achtergrond zo actief dat ze het zover hebben weten te krijgen dat 99,5% van de westerse politici van Europa tot USA, Canada, praktisch met dezelfde monden praten over islamisering en “godsdienst van de vtede”????? Dat kan niet anders dan georkestreerd en geregistreerd zijn, daar zijn krachten op de achtergrond en achter gesloten deuren (zoals de Bilderberggroep) bezig…… Waarom kan Erdogan toch zo maar zijn gang gaan met volkerenmoord (ook wel genocide genoemd) op het Koerdische volk????? Niemand die hem 1 steen in de weg durft te leggen, sterker nog men gaat gewoon door met praten en “overleggen”…..

  Geliked door 4 people

  • tinekevanschagen zegt:

   U heeft het antwoord zelf al gegeven!
   Resolutie van Straatsburg 1975!
   In ruil voor olie moesten wij kort samengevat de islamisering geen strobreed in de weg leggen! Zie ook de motie Halsema.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s