Met deze potsierlijke voorstellen zorgt de bondskanselier voor gelach

screenshot_20

(Door: Tatjana Festerling – Vertaling: E.J. Bron)

“Op het speciale partijcongres van de CDU in Mecklenburg-Vorpommern nam bondskanselier Angela Merkel een standpunt in over fundamentele waarden van haar partij – en had scherpe kritiek op de AfD”.

“Fundamentele waarden” – wiens waarden?  Die van jou, Merkel? Of de conservatieve waarden van een CDU, zoals zij die ooit vertegenwoordigde voordat ze door jouw transformatie in een linkse “partij van klootzakken” veranderde? En sowieso, jij bent toch wel echt de allerlaatste die het recht heeft om een democratisch gelegitimeerde partij “scherp te bekritiseren”!

“De CDU zou daarentegen een partij zijn die zou proberen oplossingen aan te bieden.”

Hahah, die was goed! Hartelijk dank, wij zijn jouw oplossing, of beter gezegd jouw “eindoplossing”voor Duitsland en Europa helemaal zat!

“Met het oog op de AfD, die in de islam grondwet-vijandige waarden ziet, gaf Merkel toe: ´Ik weet dat er zorgen over de islam bestaan´. Het zou echter aan de burgers liggen om deze zorgen tegen te gaan door de instandhouding van christelijke waarden.”

Ach nee, de omvolkster probeert de verantwoordelijkheid af te schuiven? Tot gisteren predikt ZIJ iets van “WIR schaffen das” en nu heet het ineens “IHR müsst schaffen”, JULLIE moeten de islam door middel van het onderhouden van tradities tegengaan? Zeg eens Merkel, is er een steekje aan je los?

Dan wordt het echt grotesk: Ze stelde voor om bladmuziek te kopiëren en iemand te regelen die blokfluit kan spelen. “Ik meen dat heel oprecht. Anders gaat er een stuk vaderland verloren.”

Precies, Merkel, we halen nu onze blokfluiten tevoorschijn en dan spelen we voor jouw uitgenodigde islamitische bezetters, verkrachters en terroristen een liedje! Mogen we daar Kässmann en haar liefdes-geritsel voor de jongens van ISIS ook nog bijhalen? En dan is het probleem opgelost? In jouw naïeve kinderwereld?

En welke kerken moeten Duitsers eigenlijk naartoe? Bijvoorbeeld naar die van socialisten zoals Bedford-Strohm en Margot Kässmann? Of naar die van de aartsbisschop van Keulen, Rainer Maria Woelki,  met de vluchtelingenboot?

Het is ongelooflijk op welke onnozele wijze deze bondskanselier haar totale faillietverklaring ten beste geeft! En je moet er al helemaal niet aan denken hoe deze naïeve oude in de nachtelijke vergaderingen over de redding van Griekenland bedonderd werd. De begunstigden van deze vergaderingen konden hun geluk over zoveel stommiteit en volksverraad vermoedelijk niet op.

Maar het gaat nog verder.

“Het bestuur (en Merkel!) had vlak voor het partijcongres zijn kandidaat voor de functie van minister van Justitie in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, de officier van justitie uit Stralsund Sascha Ott (CDU), ingetrokken. Deze had bijdragen van de AfD op Facebook “likes” gegeven. Ott verdedigde zijn gedrag en riep de CDU ertoe op terug te keren naar conservatieve inhouden. In zijn plaats moet nu Katy Hoffmeister uit Rostock minister van Justitie worden.”

Deze officier van justitie eist de terugkeer naar traditionele CDU-waarden en de domme, narcistische, door Soros aangestuurde matrone vervangt hem door een quota-trutje.

Hmm, waar kennen we dat van? Ach ja, machtsgeile lesbo´s omringen zich immers ook graag met eigen seksegenoten. Of met homoseksuelen. Of met gecastreerde mannetjes – zoals die minister van Gezondheid Wichtel, die zichzelf op het podium een Duitsland-vlaggetje door de bondskanselier uit handen liet graaien en er ook nog enthousiast bij staat te klappen?

En sorry, nog steeds niet klaar, want daar neemt ook nog de hete lucht föhn uit Beieren het woord:

“De aanwijzingen op een ondersteuning door de CSU voor een nieuw kanselierschap van Angela Merkel (CDU) nemen toe . . . blijkbaar beschouwt de CSU Merkel als alternatiefloos. De voorzitter Horst Seehofer . . . ´We zijn de afgelopen weken op veel punten dichter bij elkaar gekomen´.”

Ja natuurlijk, jullie proberen elkaar wederzijds bij het verzuipen bij de kraag te pakken en boven water te houden! Omdat jullie schijtlaarzen van de CSU de Lederhose vol stront hebben, want de AfD zal jullie in Beieren hopelijk echt roet in het eten gooien en de onderwerpen en vooral de kiezersstemmen van jullie afpakken.

Dan blijft er voor jullie om je te profileren alleen nog maar het Beierse lokale accent over en de rol van het af en toe een keer koppig met de voet stampende aanhangsel van Mutti´s omvolkingspartij, dat anders gewoon weer heel fatsoenlijk meezit aan de kabinetstafel. Opdat jullie mogen blijven meespelen, want in het land zijn jullie volkomen onbelangrijk.

Deze CSU met haar Clinton-fanboys is inmiddels overbodig. Franz Josef Strauß zou zich omkeren in zijn graf als hij wist wat voor armzalig hoopje Merkel-kontkruipers zo opportunistisch bezig is.

En zo zagen we vandaag een nieuw hoofdstuk uit de vervolgroman “CDU schafft sich ab” en wachten we met spanning het volgende hoofdstuk af.

Bron:
www.tatjanafesterling.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), christendemocraten, Duitsland, Islamisering, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Met deze potsierlijke voorstellen zorgt de bondskanselier voor gelach

 1. Perfide Albion zegt:

  Gestoord wijf doet gestoord. Een schande voor Duitsland.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Toch moet je de werking van de woorden van Merkel niet onderschatten.
   Hoelang heeft het Duitse volk niet in de woorden van de Führer geloofd…?

   Bovendien, de vertrouwenwekkende woorden van Angela vallen als hemelse balsem in de Duitse ziel.
   De familie is heilig. Zit in de Duitse genen vergroeit.
   Met Kerstfeest om het haardvuur, terwijl men op de blokfluit speelt…

   Ergens weet Merkel met dit beeld een bepaald deel van het volk, met haar hang naar ouderwetse discipline, in het gareel te houden.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Zet ‘m op Angela; blaas eens lekker op die fluit van je.

  *OMG*

  Like

 3. Mary zegt:

  Volgens het Duitse staatsrecht heeft ze een staatsgreep gepleegd en zich tot alleenheerser gemaakt zowel als de identiteit van het volk structureel veranderd en de dictator heeft het over fundamentele waarden, zij heeft het Duitse “vaderland” om zeep geholpen, maar goed het is aan het Duitse volk om zich niet door haar c.q. de VS te laten belazeren en hun fundamentele waarden af te laten nemen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pieter zegt:

  Uitstekend stuk !

  Like

 5. wauso zegt:

  Er Schafft Es !

  Like

  • Golden Girl zegt:

   zal ze het wel naar haar zin gehad hebben op haar 3 daags tripje naar Afrika, heeft ze deze als haar persoonlijk speeltje meegenomen ( ja ik weet dat deze foto niet echt is)

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ wauso 23 oktober 2016 om 22:28

   Een leerzame foto die ons het nut laat zien van plastische chirurgie.
   Ik adviseer Angela een borstlift, liposuctie, een buikwandcorrectie, en daarna eventueel een dijbeenlift om de overtollige vellen te verwijderen.
   Een transplantatie van het hoofd zou ook niet misstaan.

   Na bestudering van de anatomie van die “vluchteling”, is bij mij de vraag gerezen of zijn lid niet te hoog zit. Het kan zijn dat de fotoshopper dat orgaan iets te hoog in de foto heeft geplaatst.

   Ow wacht, nu zie ik het; het gaat om zijn onderarm/pols.

   Like

 6. 4sjun zegt:

  De dag nadert dat ook de Amerikaanse bezetter uit Duitsland verdwijnt. En met hen de collaborateurs.

  Doku – Geheime Militärbasen-Strategie der USA [Aus ZDF-Mediathek entfernt]

  Ook interessant: https://www.youtube.com/user/ReconquistaGermany

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ik weet dat er zorgen over de islam bestaan´. Het zou echter aan de burgers liggen om deze zorgen tegen te gaan door de instandhouding van christelijke waarden.”

  even verderop:

  “JULLIE moeten de islam door middel van het onderhouden van tradities tegengaan? Zeg eens Merkel, is er een steekje aan je los?”

  Het lijkt erop dat hier iets is “lost in translation”. Het is volgens Merkel niet de islam die tegegegaan moet worden, maar de zorgen erover. Een steekje is er echter wel aan haar los. Misschien wel twee.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. fleckie zegt:

  Uit.. ALG.Dagblad van 11.1.1992 ‘ ECONOMIE ex-DDR binnen vier jaar op peil van het Westen’.
  ROTTERDAM: -Binnen drie tot vier jaar zal de economie in het voormalige Oost-Duitsland op hetzelfde peil staan als in West-Duitsland. Deze voorspelling deed geisterten mr. P.G.Meyer Viol, lid v.d.directie van..de..TREUHANDANSTALT die de verkoop van de staatsbedrijven van de voormalige..DDR..begeleidt. …..Hij sprak op een bijeenkomst van het Rotterdams Koffietafel Kollegium in Rotterdam. ………..Volgens Meyer Viol zijn de lonen Tegen die tyd met 40 tot 50% gestegen , de productiviteit zal vergelijkbaar zijn en in sommjge gevallen zelfs hoger.Kortom, de economicshe kracht liegt dan op hetzelfde peil als bij de Westduitsers. ……….Meyer Viol rekende voor dat nässt de particuliere investeringen, die nu rond de DM 100 Miljard liggen, TREUHAND de Staat DM 250 tot 300 MILJARD zal kosten. Daar komt nog eens DM120 MILJARD aan investeringen in de infrastructuur by. Hij zei er van uit te gaan dat de Treuhand over vier Jaar in elk geval niet meer in de huldige vorm zal bestaan…………Hij bespeurde een groeiende belangstelling vanuit Nederland om in het Oosten van Duitsland te investieren. Aanvankelijk was de belangstelling minimaal .Volgens Meyer Viol komt de belangstelling vooral vanuit de Handel., de tuinbouw..en..de..agrarische sector. Bij de Nederlandse Industrie is de Interesse Stücken minder. Hij wees erop dat het belangrijk is de vinger aan de pols te Houden, Alleen al omdat er ..16 miljoen..potentiele consumenten wonen. …..Bovendien , zei Meyer Viol …zijn de Poolse en Tsjechische Märkten factoren die in de toekomst een Brote rol gaan spielen. De lonen in deze gebieden zijn voorlig nog aanzienlijk lager dan in het Westen. ………..Voor Nederland, dat zich vooral op de uitvoer toelegt en in het algemeen niet viel investeert in Duitsland, rijst de vraag of er Juist nu niet MEER Moët worden geinvesteerd om te voorkomen dat andere landen ons de kaas van het brood eten, vindt Meyer Viol………..De Treuhandanstalt heeft inmiddels 5.000 van de 10.500 voormalige staatsbedrijven…verkocht. Slechts 23 daar van kwamen in Nederlandse Händen.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 9. fleckie zegt:

  Voor de vierde keer probeer ik het protest- Artikel uit het Duitse blad Quick, van 16.6.1991, te ‘brengen’: . het gegeven gaat over bepaalde betalingen die moesten gebeuren , I.v.m. het Verlaten van de Russen, vanuit Oost-Dld. etc.

  Like

 10. fleckie zegt:

  ‘WIR ..SIND…NICHT…DIE…ZAHLMEISTER…DER…WELT’, uit het Duitse blad QUICK 26.6.1991!
  Deutschland zahlt…Die Deutsche Einheit ist teuer….Mindestens 140 Milliarden Mark werden im diesem Jahr in den Wiederaufbau der ..ex-DDR gesteckt. ……….Bonn hilft weltweit bei Katastrophen, wenn Hunger oder Fluchtlingselend ..an Herz..und Geldbeutel rühren. Das ist doch selbstverständlich. ……….Deutschland..zahlt aber auch noch dafür,dass es überhaupt helfen darf. Ein Skandal!……….Der IRAN hat doch die Frechheit, von…Bundeswehrsoldaten …im Hilfseinsatz …..für…..Kurdische ..Flüchtlinge Eine Art ..Wegezoll zu verlangen : dreifache ..Landegebuhren…für…Flugzeuge…und… Hubschrauber, ..Stundenlohn..für..die..bewaffneten ..Aufpasser..der. AYATOLLAHS….7,2 Millionen ‘Bussgeld’.. für seine Hilfsbereitschaft soll Bonn bezahlen . UNFASSBAR! …..Deutschland zahlt auch an die SOEJETS….Dafür, ..dass sie ihre Truppen endlich abziehen. Und jetzt verlangen die Betonkopfe in der Roten Armee..sogar noch 22milliarden..Mark..für..ihre..Hinterlassenschaft. Für verrottete ..und..baufällige..Kasernen, ..für..Übungsplätze, …..die…Altöl-verseucht sind und wo Tausende von Blindgängern herumliegen. ……….Der Gipfel: jetzt sollen wir auch noch unseren Steuergeldern ..die..Sonder-Renten für frühere …SED-Bonzen…und…DDR-Schergen ..finanzieren. Wie kommen wir eigentlich dazu,diesen Leuten noch die Renten..aufzubessern. Das sind doch dieselben, die ihre Mitmenschen ..bespitzelt,..unterdrückt..und..verraten haben. ………..Und sogar Gorbatschow..erpresst..neuerdings..den..Westen: Wenn nicht ..hundert Milliarden DOLLAR..WIrtschafshilfe ..bezahlt werden, so droht er, brechen Perestroika ..und..Entspannungspolitik zusammen. ..Lässt sich der Westen darauf ein, heißt es wieder Deutschland zahlt.!………..Damit nicht genug. Die Länder des früheren Ostblocks, von Polen bis Rumänien , wollen Geld für ihren wirtschaftlichen Aufbau von uns. Sieben Milliarden Mark werden jährlich…an…Entwicklungshilfe..gezahlt. …..Außenminister Genscher reist großzügig mit dem Scheckbuch durch den Nahen-Osten. ………..Wir sind nicht die ZAHLMEISTER der Welt. ..Die Bundesregierung muss eines offenbar noch lernen: NEIN..zu sagen. ……………………………………….
  Wie denken Sie darüber? Schreiben Sie an QUICK-Leserforum,…Stichwort..”ZAHLMEISTER”, Postfach 20.17.28, 8000 München 2.

  Like

 11. fleckie zegt:

  Het is nu wel zo: de TEGENWOORDIGE GENERATIES moeten ‘ ophoesten’ wat vorige generates ‘veroorzaakt ‘ hebben!( eerlijk is eerlijk) en kunnen zich helemaal niet verweren met betrekking tot oorlogsschulden-betalingen ..Wel is het misdadig dat er…ORGANISATIES!!..zijn/waren, die net de grootste ..MISDADIGERS , met BEHOORLIJK gestolen /geconfiskeerde … KAPITALEN …hebben geholpen met vluchten , zodat deze misdadigers zo rüstig verder konden leven , zonder verder ergens last van te hebben. ( DEZE 4 a..5 ORGANISATIES!!!… zijn inmiddels wel bekend)

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Deze CDU/CSU is een laffe linkse kliek geworden. SPD light. Ongelooflijk dat de eens conservatieve CDU en zusterpartij CSU, volkomen door rode infiltranten zijn overgenomen.

  Like

 13. Flo zegt:

  De domme kut voor de kerstboom begrijpt nog steeds niet dat zij als eerste onthoofd zal worden als “de” trend zich voort zet….

  Like

 14. Pingback: CARTOON | E.J. Bron

 15. fleckie zegt:

  Voor de kerstboom, kerstliedjes zingen, ……’Und sie werden wie die Kindlein ‘ werd nog al eens als spreekwoord gebruikt,, ( bij constatering van…..( geestelijke achteruitgang.

  Like

 16. Treintrien zegt:

  Misschien is dit iets om te spelen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s