SCHREEUW MEE!

gogh-poster-2016-07

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: Peter Rissing)

“Doe het niet!”, schreeuwde Theo, maar toch werd de vrijheid van meningsuiting met hem vermoord. Natuurlijk ben ik nu nog steeds in staat ook dit kritische verhaal te schrijven, maar Theo is voor niets gestorven, want de ‘creeping-sharia’ schrijdt voort. Het wil maar niet tot de meeste van onze politieke leiders doordringen dat de totale islamisering van onze westerse cultuur een zeer traag en haast onomkeerbaar proces is. De islamisering is in feite een oorlog met onconventionele wapens, zoals de voor moslims verplichte Taqiyya, de baarmoeder, het misbruik van de verouderde Mensenrechten en met als geheime wapens de Raad van Europa en de naïviteit van het politiek linkse establishment.

Objectief en historisch gezien vormt de islam een culturele beweging met religieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire leefregels, waarbij de religieuze component de dekmantel vormt voor andere componenten. Islamisering vindt mondiaal plaats, begint pas echt wanneer er afdoende moslims in een land wonen om op te komen voor de religieuze rechten. De westerse politiek-correcte, tolerante, multiculturele cultuur die nu toegeeft aan de deze religieuze rechten laat daarmee sluipenderwijs ook de andere componenten van de islamitische cultuur toe.

Dat is wat Theo aantoonde. De invoering van ‘halal-voeding’, islamitische rechtspraak, vrijwillige islamitische gettovorming met een parallelle samenleving en sharia politie, verzet tegen islamkritiek en persvrijheid, haatpredikers die tegen integratie preken, FGM, eerwraak, de Marokkaanse vlag bij onze Dodenherdenking, moslima zwemuren in zwembaden, polygamie, inteelt, kindbruidjes, gedwongen huwelijken, ISIS enz, enz, zijn daar zoals wij nu merken enkele van de gevolgen van.

grafiek-03

En om op ISIS terug te komen, vergeet niet dat meer dan 70% van de jonge Neder-Turken in ons land met de ideeën van ISIS sympathiseren en dat bijna de helft van de moslims in Nederland islamitisch-fundamentalistische denkbeelden (bijv. sharia prevaleert boven grondwet ook in NL) koesteren. En vergeet ook niet dat als een Nederlands politicus (leider van de grootste politieke partij met miljoenen landgenoten die zijn ideeën delen) het probleem van de veelal criminele Marokkaanse 3e generatie aankaart en met reële oplossing komt om de last daarvan voor onze gemeenschap te verminderen, hij in zijn vrijheid van meningsuiting wordt beknot met rechtszaken. Hierbij ook nog aangetekend dat het overgrote deel van Turken en Marokkanen tot de islam behoren.

Dat zijn allemaal gevolgen van de ‘creeping-sharia’ en de islamisering van ons mooie land. Daartegen kwam Theo in verzet, hij werd vermoord voor zijn vrije woord. Vooral het islamitische ‘baarmoeder-wapen’ zal over een jaar of 20 zijn effectiviteit aantonen en daar zal de machtige NAVO niets tegenin kunnen brengen, tenzij we het gedachtegoed van Theo levend houden. Onze mooie cultuur, die mij – en velen in ons land die onze cultuur weten te respecteren – voorspoed en vrijheid heeft gebracht, is het waard om voor te vechten.

Kom daarom op 2 november naar de herdenking, laat daar ook uw schreeuw tegen de islamisering en dus voor de meningsvrijheid horen.

Zie eveneens:

www.herdenktheovangogh.nl
www.stichtingbeeldvanpim.nl

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Nederland, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

16 reacties op SCHREEUW MEE!

 1. YY zegt:

  Bijzonder goede samenvatting van de feiten!
  Oorlog is het, scheiding tussen vriend en vijand komt!

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Ik denk dat het heel goed is doorgedrongen tot alle politieke leiders in ons land, dat Wilders de enige is die het ook ventileert is zeker zo en de rest houd zich wijselijk van de domme om vooral het domme volk dom te houden.

  Geliked door 3 people

 3. Theresa Geissler zegt:

  Oh, ik kom! Tènzij zich iets even totaal onverwachts als totaal onoverkomelijks voordoet, zal ik er zijn!
  En niet alleen om mee te schreeuwen, want ik heb, als het gepermitteerd is, tevens iets te zèggen!

  Geliked door 3 people

 4. Hans zegt:

  Mensen die praten over “naieve politici” snappen er niks van.
  Die zijn niet naief maar superslim.
  Op de middelange termijn, dat wel.
  Kijk ze gokken op de ongeletterde debielen die ze hier binnen halen: stemvee.
  Dat die debielen wilde primitieve barbaren zijn komt prima uit.
  Dan hebben wij het druk met schrijven op deze fora, verliezen we steeds meer zekerheden omdat ze de wilden hun gang laten gaan, daar zijn we ook mee bezig, en bieden we uiteindelijk ALLE verworven vrijheden vrijwillig aan, aan de politieke ‘elite’ om ze af te laten nemen. Want die bieden straks een oplossing tegen het geweld wat ze zelf geimporteerd hebben: Europese geheime diensten, Europese Politie en een Europees leger.
  Intussen zie je al dat de infrastructuur aan het verslechteren is en de voedselprijzen keihard stijgen. Daarmee krijg je verdeel en heers. Zij die het nog redelijk goed hebben versus de echte armen. Terwijl de politici door kunnen gaan met regeren en negeren, Wacht maar.
  MAAR PRAAT NOOIT MEER OVER NAIVE POLITICI !!!!! Dit plan startte in 1955 al.

  Geliked door 9 people

  • Tistochwat zegt:

   Hans 23 oktober 2016 om 21:49

   Ja natuurlijk is het een vooropgezet plan! Wie gelooft er nu nog dat politici “van niets weten”? Zij beschikken toch ook over internet en lezen toch ook wel eens iets?
   Het is één groot kwaadaardig plan en de meeste stommelingen trappen er nog in ook.

   Geliked door 6 people

  • Aegolius cs zegt:

   Ik vraag me eigenlijk af wanneer we weer tot de middeleeuwse verzetspoppenkast zullen overgaan? Als internet is gestorven en wij elkaar op staat nog kunnen spreken, met enige voorzichtigheid. Zelfs de DDR kende deze fase niet.

   Mopje:
   De ene Rus met een weddenschap tegen de andere: in dit land mag je alles! Ik zou er geen probleem mee hebben om een drol te draaien op het Rode Plein. Andere Rus antwoordt: zo, dat is dapper! Dat wil ik wel eens zien.” Alzo geschiedde op het Rode Plein doch de tweede Rus tekende protest aan: “Je had wel je broek uit moeten doen.”

   Like

 5. Rapunzel zegt:

  De laatste woorden van Theo van Gogh waren: “we kunnen er toch over praten?”
  Niet dus.
  Vanaf de dag dat Theo vermoord werd wantrouw ik alle “dialoog” dwazen.
  Plus de “er zijn ook goede gematigde moslims” roepers.
  Gematigde moslims zijn irrelevant door hun zwijgen.

  Er is maar één islam en dat is de slechte.

  Hoe langer goedmensen dit ontkennen hoe meer bloed er zal vloeien.

  Geliked door 10 people

 6. Rutte op zijn facebook, praat alleen maar over koetjes en kalfjes. Af en toe lucht ik even mijn hart.Als het aan de felle kant is wordt het verwijderd. Maar dan hebben andere het al gelezen en heb ik al de reacties binnen.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, vertel: Wat zijn dat dan voor reacties?

   Like

   • Van alles en nog wat Thesesa; of het nog niet weer eens tijd wordt voor de Bilderberg groep Mark. Ze vinden dat ze voorgelogen worden. Ons nee tegen Oekraïne blijft nee, de tijd gaat dringen Mark. En ik heb ze ook verwezen naar E.J. Bron. Er zijn er al een paar mee bezig. Af en toe het vuurtje even opwarmen. Maar de RVD leest ook mee.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, prima toch zeker -die reacties, bedoel ik dus.
    En maak je nou niet te vee te sappel om de RVD: Je doet niets verbodens, dus als ze echt rottig gaan doen, wordt het tijd om de RVD aan te klagen! Ha ha!

    Like

 7. Sjaak zegt:

  Teo, was het schlachtoffer omdat er niet een mens er in de buurt was die
  de er op was voorbereid met een houten paal of een staaf ijzer, deze
  geitenneuker zijn kop van zijn romp te slaan .
  Honderden van mensen midden in het beroepsverkeer waren in de buurt !
  En we weten inmiddels dat hij volkomen gelijk heeft gehad !
  Deze moslim geitenneukers moeten wij het land uit trappen, of zij trappen
  met hun fokprogramma ons eruit !

  Geliked door 1 persoon

 8. Guardiacivil zegt:

  Brainstormen: hoe kan je het kabinet in de klem krijgen?

  Like

 9. slobodan radojev mitric zegt:

  SCHREEUW MEE!

  ***

  SCHREEUW MEE!
  https://ejbron.wordpress.com/2016/10/23/schreeuw-mee/

  ***

  PUBLIC TRIBUTE TO THE PRINCE OF DEATH – Dead End Street – Chapter 13 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  ASSASSINATION – Dead End Street – Chapter 15 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***

  SCHREEUW MEE!
  Geplaatst op 23 oktober 2016door E.J. Bron

  (Klik op de afbeelding voor groter beeld)
  (Door: Peter Rissing)
  “Doe het niet!”, schreeuwde Theo, maar toch werd de vrijheid van meningsuiting met hem vermoord. Natuurlijk ben ik nu nog steeds in staat ook dit kritische verhaal te schrijven, maar Theo is voor niets gestorven, want de ‘creeping-sharia’ schrijdt voort. Het wil maar niet tot de meeste van onze politieke leiders doordringen dat de totale islamisering van onze westerse cultuur een zeer traag en haast onomkeerbaar proces is. De islamisering is in feite een oorlog met onconventionele wapens, zoals de voor moslims verplichte Taqiyya, de baarmoeder, het misbruik van de verouderdeMensenrechten en met als geheime wapens de Raad van Europa en de naïviteit van het politiek linkse establishment.
  Objectief en historisch gezien vormt de islam een culturele beweging met religieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire leefregels, waarbij de religieuze component de dekmantel vormt voor andere componenten. Islamisering vindt mondiaal plaats, begint pas echt wanneer er afdoende moslims in een land wonen om op te komen voor de religieuze rechten. De westerse politiek-correcte, tolerante, multiculturele cultuur die nu toegeeft aan de deze religieuze rechten laat daarmee sluipenderwijs ook de andere componenten van de islamitische cultuur toe.
  Dat is wat Theo aantoonde. De invoering van ‘halal-voeding’, islamitische rechtspraak, vrijwillige islamitische gettovorming met een parallelle samenleving en sharia politie, verzet tegen islamkritiek en persvrijheid, haatpredikers die tegen integratie preken, FGM, eerwraak, de Marokkaanse vlag bij onze Dodenherdenking, moslima zwemuren in zwembaden, polygamie, inteelt, kindbruidjes, gedwongen huwelijken, ISIS enz, enz, zijn daar zoals wij nu merken enkele van de gevolgen van.

  En om op ISIS terug te komen, vergeet niet dat meer dan 70% van de jonge Neder-Turkenin ons land met de ideeën van ISIS sympathiseren en dat bijna de helft van de moslims in Nederland islamitisch-fundamentalistische denkbeelden (bijv. sharia prevaleert boven grondwet ook in NL) koesteren. En vergeet ook niet dat als een Nederlands politicus (leider van de grootste politieke partij met miljoenen landgenoten die zijn ideeën delen) het probleem van de veelal criminele Marokkaanse 3e generatie aankaart en met reële oplossing komt om de last daarvan voor onze gemeenschap te verminderen, hij in zijn vrijheid van meningsuiting wordt beknot met rechtszaken. Hierbij ook nog aangetekend dat het overgrote deel van Turken en Marokkanen tot de islam behoren.
  Dat zijn allemaal gevolgen van de ‘creeping-sharia’ en de islamisering van ons mooie land. Daartegen kwam Theo in verzet, hij werd vermoord voor zijn vrije woord. Vooral het islamitische ‘baarmoeder-wapen’ zal over een jaar of 20 zijn effectiviteit aantonen en daar zal de machtige NAVO niets tegenin kunnen brengen, tenzij we het gedachtegoed van Theo levend houden. Onze mooie cultuur, die mij – en velen in ons land die onze cultuur weten te respecteren – voorspoed en vrijheid heeft gebracht, is het waard om voor te vechten.
  Kom daarom op 2 november naar de herdenking, laat daar ook uw schreeuw tegen de islamisering en dus voor de meningsvrijheid horen.
  Zie eveneens:
  http://www.herdenktheovangogh.nl
  http://www.stichtingbeeldvanpim.nl
  Door:
  Peter Rissing
  (voor http://www.ejbron.wordpress.com)

  ***
  PROLOGUE – Dead End Street – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  SUBMISSION – Dead End Street – Chapter 1 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  OPEN DISCUSSIONS OF MOROCCAN YOUTH WITH THE AMSTERDAM POLICE – Dead End Street – Chapter 2 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  FOX – Dead End Street – Chapter 3 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  ISLAM – Dead End Street – Chapter 4 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  Dead End Street – SHADOW COMMANDO OF THE PRINCE – Chapter 5 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  THREAT – Dead End Street – Chapter 6 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  THE UNMASKED – Dead End Street – Chapter 7 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  “I Call My Pig Allah” – Dead End Street – Chapter 8 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  MUSLIM BUTCHERY- Dead End Street – Chapter 9 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  DNA – Dead End Street – Chapter 10 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  BODY WRAPPED IN A CARPET – Dead End Street – Chapter 11 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  JEWISH BACON CUNT – Dead End Street – Chapter 12 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  PUBLIC TRIBUTE TO THE PRINCE OF DEATH – Dead End Street – Chapter 13 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  ARMS DEALER – Dead End Street – Chapter 14 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  ASSASSINATION – Dead End Street – Chapter 15 – By Slobodan Radojev Mitrich

  ***
  DEAD END STREET – ЋОРАВИ СОКАК – DOODLOPENDE WEG – ЋОРАВИ СОКАК
  https://www.facebook.com/slobodan.r.mitric/media_set?set=a.4108032654284.2146849.1087091937&type=3
  ***
  “Reading in Commemoration of Theo van Gogh 2013”

  ***
  THEO VAN GOGH – In Memoriam Theo van Gogh 2012 – Het AT-5 interview

  ***
  IN MEMORIAM THEO VAN GOGH 2012 – INTERVIEW MET ROBERT JAN KELDER

  ***
  “Een zeer opmerkelijk boek” — Interview met Uitgever Robert Jan

  ****
  “Herdenking Theo van Gogh 2013

  ***
  “A Very Noteworthy Book”

  ***
  DOODLOPENDE WEG BY SLOBODAN RADOJEV MITRIĆ
  http://www.boekenroute.nl/gasten/gtn1Boek.aspx?BoekID=29143
  ***
  Dead End Street – Why the Dutch Secret Service Murdered Their Top Secret Agent Theo van Gogh
  http://dead-end-str.blogspot.nl/2012_10_01_archive.html
  ***

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s