Trump kondigt ontmoeting met Poetin aan

screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat zullen de elites die per se de Derde Wereldoorlog willen niet leuk vinden. “Als ik win, zal ik nog voor 20 januari een ontmoeting hebben met Poetin”, aldus de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump, bericht “WorldNetDaily”.

schweiz-magazin

In een interview afgelopen maandag met de radiopresentator Michael Savage zei de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump dat, als hij wint in november, hij nog voor zijn installatie een ontmoeting zou kunnen hebben met de Russische leider Vladimir Poetin.

Trump zei dat de betrekkingen met Rusland veel slechter zouden zijn dan ooit tevoren sinds de Koude Oorlog, met spanningen over de bestrijding van ISIS in Syrië, de onafhankelijkheid van Oost-Europa, een toename van het aantal cyberaanvallen en beschuldigingen dat Moskou probeert de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden. “Het probleem is dat Poetin überhaupt geen respect heeft voor Obama”, zei Trump, een graag geziene gast bij “The Savage Nation”. “Als ik op 8 november win, dan zie ik nog voor het begin van de regeringsperiode een ontmoeting met Poetin in Rusland”, aldus Trump volgens “WorldNetDaily”.

Dat zouden de elites en veel regeringen wel eens helmaal niet zo leuk kunnen vinden, die per se nog een nieuwe wereldoorlog willen beginnen. Vooral Duitsland, dat al 2 keer in zijn historie Rusland overviel en miljoenen russen vermoordde en daarvoor vreselijk op zijn donder kreeg, lijkt met de propagandamachine van zijn desbetreffende haat- en ophits-media te schreeuwen naar de dood van 143 miljoen Russische burgers.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Poetin, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

25 reacties op Trump kondigt ontmoeting met Poetin aan

 1. In een woord FORMIDABEL Trump.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Niet eens met de laatste zin.
  Niet Duitsland maar een paar marionetten van Obama en Clinton zoals Merkel met wat aanhang willen misschien wel die confrontatie maar het duitse volk zeker niet.

  Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @louis
   Natuurlijk niet.
   De meeste Duitsers respecteren Rusland en velen hebben ontdekt dat zij veel meer gemeen hebben met de Russen dan met de Amerikanen.
   Bovendien heeft Duitsland tijdens WO2 verschrikkelijk op zijn donder gekregen van de Russen. En ook dat is nog niet vergeten.

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Perfect, en pure realiteit.

    Like

   • De Russen en Amerikanen kunnen elkaar een handje geven wat betreft oorlogsmisdaden tegen het Duitse Volk als ik alleen al denk aan Dresden, Keulen en de uithongering van miljoenen Duitse krijgsgevangenen alleen al in Nordrheinwestphalen. Ik denk trouwens zelf dat de Amerikanen gewonnen hebben van de Russen.

    Geliked door 1 persoon

   • Taljaard zegt:

    @breinbrouwsels
    In elke oorlog gebeuren van twee kanten dingen waar de honden nog geen brood van lusten. En WW2 maakt daarop zeker geen uitzondering.
    De Duitsers waren in de bezette delen van Rusland als beesten tekeer gegaan, de Amerikaanse troepen hadden ontdekt wat er in de concentratiekampen was gebeurd, en de Britten hadden nog een appeltje met hen te schillen vanwege de bombardementen in 1940-41, de U-boot oorlog ter zee en de V1-s en V2-s.
    Er bestonden dus bijzonder weinig warme gevoelens naar de Duitsers toe kort na de oorlog van geallieerde zijde. En dat was volkomen te begrijpen.
    Deze houding veranderde pas toen men ontdekte dat vrijwel de hele Duitse bevolking alleen maar opgelucht was dat de oorlog eindelijk was afgelopen, men zich slechts bezig hield met een moeilijke strijd om het naakte bestaan in een verwoest en geruineerd land en dat een voortzetting van de vijandelijkheden door guerilla, aanslagen en verzet wel het allerlaatste was waar zij aan dachten.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Breinbrouwsels.

    Je bedoeld waarschijnlijk het “nu doorstoten tot Vladivostok” van Patton, toen de Duitsers om een staakt het vuren vroegen.
    Inderdaad.
    Dat ben ik met je eens, de Russen zouden niet opgewassen zijn tegen de Amerikaanse overmacht en gevechtsbereidheid. De Amerikanen hadden trouwens tot dan “maar” ca. 495.000 manschappen verloren.
    De Russen waren doodgebloed en oorlogsmoe. Zelfs de besten gaan ten onder.

    Patton is daardoor om het leven gebracht met een zg. verkeersongeval.
    Eisenhower en de Clintons zijn kennelijk familie van elkaar…

    Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Wat zal Obama giftig zijn, ten eerste zijn “derde” termijn naar de knoppen, het plan om Europa vol te laten stromen met de Islam c.q de hele wereld samen met de EU, VN etc. en dan ook nog geen oorlogen in Syrië, Rusland etc, zouden de elite weer verloren hebben hihi. TRUMP MOET PRESIDENT WORDEN!!!!!!.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik vind het ook, hoor! Beslist! Maar ik herhaal het nog maar eens: Houd goed rekening met de totaal geschifte mentaliteit van een heleboel Amerikanen:
   Ik overdrijf waarschijnlijk niet, als ik zeg, dat je er types onder hebt, voor wie het vooruitzicht van een oorlog minder erg is als de geringste verwijzing naar s e x , hoe ongeloofwaardig dat ook klinken mag!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja, maar die heb je in heel de rest van de wereld ook.
    Nou moeten we niet direct in een kramp schieten.

    Ik trakteer op ’n ijsje als Trump wint… Hoe is dat?

    Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Van de andere kant komt Trump ook regelmatig voor den dag met nogal onrealistische kwats die zelfs de Amerikanen nog te gortig is.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    der Niederlander.

    Hoe weet je dat nu weer…?
    En trouwens wat Clinton uitbraakt is totale kwats, en je moet dat weten.
    En als wij dat weten, weten ze dat in Amerika ook.
    Daarbij, wat jij en ik weten is niet belangrijk. Belangrijk zijn alleen de Amerikaanse kiezers en die weten het wel.

    Weet je het nu?

    Geen ijsje!

    Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Zolang de Amerikanen geen oorlog voelen en ondergaan op eigen bodem interesseert het hun weinig en zul je hun gedachten er over ook niet kunnen veranderen. Pas als ze net zoals de Japanners deden op eigen bodem worden geconfronteerd met de echte gruwelen van een oorlog dan pas zal de publieke opinie zich wijzigen……

  Like

 6. Reint Meijer zegt:

  Dat Donald Trump President moet worden, staat buiten kijf. Sowieso. Maar hij kan beter wachten Poetin te ontmoeten tot na zijn installatie want de Amerikaanse politiek is door en door vergeven van smerige trucs en criminele wandaden.

  Like

 7. Steven zegt:

  Die LINKSZE RATTEN doen echt alles om te verkomen dat Trump wordt gekozen. Moorden is ze ook al niet vreemd.
  De ergste mensen op aarde zijn al die KUT SOCIALISTEN..die alleen oog hebben voor andere culturen, en er alles aan doen om dat van hunzelf te verwoesten!

  Like

 8. @Bron
  Kan ’t zijn dat ik in mijn kennelijk geweigerde reactie op @Taljaard over de Russen die best een wedstrijdje in oorlogsmisdaderij met de Yanken konden doen met verwijzingen naar Dresden en wat voedselloze soldaten weer op een teen heb getrapt?

  Geliked door 2 people

 9. Fred zegt:

  De grootste massamoordenaars zijn altijd socialisten geweest of aanverwant.
  Laten we hopen dat Trump wint.
  Met Killary loopt de hele mensheid gevaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s