‘Eigenaar beddengoedwinkel betrokken bij fraude, opbrengst naar terreurorganisatie’

screenshot_25

TILBURG – De “Tilburgse” ondernemer Hijaj Saleem K. (foto) blijkt betrokken bij een internationaal btw-fraudenetwerk. Dat onthult het onderzoeksprogramma Zembla maandagavond. K. handelde op het adres van zijn beddengoedwinkel Bedcare Holland in CO2-emissiecertificaten. Een deel van die geldstromen kwam waarschijnlijk via een groot fraudenetwerk terecht bij terroristische groeperingen.

In 2008 start Saleem K. met zijn zaak op het Tilburgse industrieterrein Loven. Hij verkoopt er beddengoed en textiel. Maar de Brits-Pakistaanse ondernemer handelt in meer. Zijn naam en het adres van zijn bedrijf duiken op in een lijst met ondernemingen die handelen in CO2-certificaten, ontdekken journalisten van Zembla.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Westbank", corruptie, Criminaliteit, Duitsland, Groot-Brittannië, Islam, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Rotzakken, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

9 reacties op ‘Eigenaar beddengoedwinkel betrokken bij fraude, opbrengst naar terreurorganisatie’

 1. Als hij inmiddels in Engeland land is, kunnen ze hem neem ik aan toch wel opsporen? Of zijn ze nu vleugellam?

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De handel in CO2 certificaten is op zich al fraude. CO2 is een non probleem dat in het leven geroepen werd om een miljarden industrie op te zetten rondom klimaat propaganda en de bijbehorende kunstmatig gekweekte angst hysterie. Een angst hysterie zorgvuldig in stand gehouden door de meeheulende en meeverdienende mainstream media. Vooral oud communistisch partijen hebben op de klimaatleugen ingehaakt omdat hun boodschap voor het totale socialisme verbleekt was na de val van de muur en ze gedwongen werden naarstig op zoek te gaan naar een nieuw politiek issue dat voldoende hoog opgeblazen kon worden. Op de klimaat leugens werden en worden naast politieke winst ontelbare miljarden dollars en euro’s winst gemaakt betaald door banggemaakte en argeloze burgers. Dat er vele miljoenen in die sector naar terreur organisaties gaan lijkt me logisch. De ene misdaad dekt de andere. Het zijn handige jongens. Eerst een probleem creëren dat niet is en dan zeggen dat je dat probleem gaat oplossen en voor die oplossing vraag je dan miljarden. Gelukkig beginnen steeds meer burgers en ook oprechte politici in te zien welk een financieel drama de klimaat hype met zich meegebracht heeft.

  http://www.groeneleugen.nl

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +++ “Deplorables Unite” +++

  +++ Do you hear the people sing +++ 2m48s +++

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Vaak verrichten de VARA journalist onderzoekers goed werk!
  Nu nog in eigen nest zoeken.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Zo werk dat in Nederland…….en wat gaan ze er aan doen……….onze ‘helden van de rechtelijke’macht’ en het OM…….oppakken ???? voor de rechter brengen ????? veroordelen//// gevangen zeten ????? uitwijzen ??????? Ha ha ze zullen natuurlijk weer niets doen, zoals gewoonlijk………… deze islam hielenlikkers !!!
  Want het pas niet in het plan van de Haagse regenten en de Eurofascisten !

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Niemand staat te kijken als een nieuwe “Nederlander” fraudeert.
  Mensen die in dikke Porsches en Mercedessen rijden met een armetierig winkeltje in een gettobuurt waar je geen hond ziet vallen gewoon op.
  De vraag is… waarom doet de Nederlandse regering niets tegen deze fraudeurs?
  Oppakken, Ned paspoort afpakken en de grens over!

  Geliked door 1 persoon

  • Jan Chik zegt:

   Helemaal juist @Sabeltant ik zie dit ook in mijn prachtwijk, ze wonen in een sociale huurwoning, hebben een van alles en nog wat winkeltje, waar ze weer subsidie van de gemeente voor krijgen, want allochtoon,sielug, werkverschaffing. En inderdaad een dikke Mercedes, Audi, BMW voor de
   deur. Moet jij als NL”er proberen, krijg je gelijk een brief van “s Rijksbelastingen of je even wilt komen en laten zien hoe je die auto betaald c.q gefinancierd hebt. Is mij zelf overkomen.
   Maar die gasten komen er nog mee weg ook. De nieuwste rage = Turken die Poolse winkels exploiteren. Staan uiteraard zelf achter de kassa en hebben een paar Poolse meisjes in de winkel staan. Als ze ooit in de EU met cash geld stoppen en alleen nog maar pinnen toestaan, donderen er heel veel kaartenhuisjes in het zwarte geld circuit omver. Er zal een enkele NL’er tussenzitten, maar het merendeel van dat circuit is alloch. (Beverwijk etc.??).
   In den Haag weten ze dit heus wel, maar ze doen er geen donder aan.

   Like

   • Sabeltant zegt:

    Het kan maar zo zijn dat ze de Polen eruit werken en zelf de winkels gaan runnen inclusief de doodsbange Poolse meisjes..
    Dat zie je namelijk ook met Aziatische winkels in Antwerpen en Parijs.
    Daar worden de andere allochtonen de wijk uit gepest.
    Het is slechts een handjevol wat gewoon in loondienst is. De meesten hebben een of andere functie in het parallelle circuit, vrouwenhandel, drugs, belwinkel/witwaswinkel of reisbureau/bank.
    En allemaal zo zwart als het maar kan. Belasting betalen is voor de domme Hollander.
    En voor 11:00 uur zie je geen enkele beweging in die winkels.

    Like

 7. Pieter zegt:

  Overtuigende documentaire.
  Wat weer opvalt : In Nederland heeft het geen prioriteit bij de overheid en belastingdienst.
  Reden natuurlijk dat op alles is bezuinigd, het geld voor de multiculturele droom moet ergens vandaan komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s