EU-veerdienst brengt nog eens 5.900 bezetters

screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij 44 acties in de Middellandse Zee werden vrijdag 5.900 “migranten” “gered”. Daarbij werden ook 21 lijken geborgen, deelde de Italiaanse kustwacht, die de reddingsacties coördineerde, mee. De “migranten” bevonden zich merendeels aan boord van rubberboten. Donderdag waren er voor de Libische kust al 1.400 mensen “gered”. Sinds het begin van het jaar werden er ongeveer 145.000 “migranten” in de Middellandse Zee “gered” en naar Italië gebracht.

pi-news

Volgens informatie van de VN kwamen er in die periode meer dan 3.600 mensen tijdens de gevaarlijke overtocht om het leven. Op dit moment worden er 165.000 “vluchtelingen” in Italië verzorgd. In het hele jaar 2015 waren dit er 103.792.

De “reddingsacties” van de EU-schepen voor de Libische kust zijn niets anders dan een ingestelde veerdienst richting Italië. En daar willen de “vluchtelingen” onder het motto “Ik reis de halve wereld rond, door tig veilige landen doelgericht naar het land met het beste sociale stelsel” niet blijven. In het ARD-Europamagazin van 11-09-2016 komen “vluchtelingen” uit de vakantielanden Senegal en Gambia aan het woord, die aangetroffen werden in het Noord-Italiaanse Como. Ze gaven voor draaiende camera openlijk toe alleen maar in Duitsland “asiel” te willen aanvragen, omdat ze daar € 350,- krijgen.

 

Deze invasie zal nooit stoppen. Tot het jaar 2100 zal de bevolking van Afrika op grond van een volledig onverantwoordelijke en aan zichzelf te wijten bevolkingsexplosie verviervoudigen naar bijna 4,4 miljard mensen. Uit peilingen blijkt dat 38% van de Afrikanen zich in Europa wil vestigen, zodat de Europeanen zich mogen verheugen op een miljard nieuwe medeburgers alleen al uit Afrika.

Europeanen vormen wereldwijd nu al een etnische minderheid. Ze worden op de korte of lange termijn ook minderheden in hun eigen landen en daarna als volkeren uit de geschiedenis uitgeroeid. In dit verband verwijzen we zoals altijd naar het PI-artikel “Wat is volkerenmoord volgens de VN-definitie?

screenshot_33

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Europa, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op EU-veerdienst brengt nog eens 5.900 bezetters

 1. koddebeier zegt:

  Ze zouden de Eurofielen en de regeringen moeten ophangen voor landverraad, en de bemanningen van deze veerdiensten de kogel .

  Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  Als die gasten nu niet naar Nederland komen. want wij hebben er al véél te véél. Maar goed, ik hoop dat bij de volgende verkiezing een kabinet komt die de zgn. “vluchtelingen-organisaties”, zoals de COA, Vluchtelinghulp, etc. die we nu hebben, zo’n 500 stuks, eindelijk eens opdoekt. Laat die gasten maar eens in het echte leven iets gaan verdienen. Wij moeten ook voor hen betalen…

  Like

 3. Steven zegt:

  Weer 165.000 uitkeringen, en na vrouw en kids overhalen zijn dat er zomaar 660.000 parasieten erbij.

  Like

  • Thom zegt:

   De vluchteling gaat zo lang te water tot hij verzuipt.

   Like

  • Ongelovige zegt:

   En die 660.000 worden er na één generatie, dank zij gezinsvorming met een partner uit het herkomstland, gevolgd door eigen productie, 3 miljoen. Tenminste als het van Rutte en consoorten afhangt, want niets is saaier dan al die roomblanke gezichten, die eeuwige vrede in het land, die verveling tout court.

   Like

 4. bokito zegt:

  ik stel voor om al die zwarten en noord afrikanen als slaven in te zetten in de eu eens kijken hoe snel ze weer vertrokken zijn

  Like

 5. Helemaal eens met bokito. Dan hebben tenminste wat te zeiken over dat ze als slaven zijn behandeld. Hier wordt je toch langzamerhand schijt ziek van.

  Geliked door 1 persoon

 6. Golden Girl zegt:

  ze blijven maar komen, ze moeten eens een paar jaar ophouden met meer mensen op de wereld te zetten, dat is het enige dat ze kunnen en tijd voor hebben, ik woon klein wijkje hoofdzakelijk gereformeerden, ik niet hoor, en zie daar elke vrijkomend woning komen mensen zoals op de foto te wonen, gisteren reed ik langs een huis en ja hoor stonden stuk of 15 nieuwkomers in de huiskamer, Europa moet en zal gekleurd worden

  Like

 7. Republikein zegt:

  Sprinkhanen vreten het achterland leeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s