Koekoeksnest. Opvangmoeder ontdekt dat haar 12-jarige “vluchteling”kindje een 21-jarige Taliban is

screenshot_24

(Door: “Fubar”)

Goedhartige Rosie werd pas achterdochtig toen bleek dat het Afghaanse knulletje erg ‘harig’ was en een vuurwapenexpert bleek te zijn.

De pleegmoeder vertelde haar horrorverhaal nadat ze ontdekte dat haar zielige asielparasietje in werkelijkheid een geharde jihadist was.

De goedbedoelende Rosie verwelkomde Jamal in haar familie nadat sociaal werkers haar verteld hadden dat de mosselman een 12-jarig weeskindje was, dat gevlucht was uit Afghanistan.

Jamal viel door de mand toen een tandarts hem een tiental jaren ouder schatte dan de lieglim beweerd had. Taliban materiaal en kindermisbruik beelden werden later aangetroffen op zijn mobiel.

De blunder komt aan het licht nu net nadat migranten die beweren kinderen te zijn met bussen naar het Verenigd Koninkrijk zijn gebracht vanuit het ‘Jungle’ kamp in Calais. Er wordt gevreesd dat terroristen dezelfde truc uit kunnen halen.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Overheid, political correctness, Rotzakken, Taliban, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Koekoeksnest. Opvangmoeder ontdekt dat haar 12-jarige “vluchteling”kindje een 21-jarige Taliban is

  1. hendrikush zegt:

    Simpel zat: behaard?, dan volwassen. Mohammed wist dat al.

    Like

  2. fleckie zegt:

    Dus eerst weer ‘het …timide…’- verhaal, en dan …..de ware aard. van het…(beest- (je)

    Geliked door 1 persoon

  3. Wachteres zegt:

    Dit verhaal geeft weer eens aan dat bij de politiek-correcten het gezonde verstand volledig op de loop is.

    Wie met een beetje common sense ziet nu een jongeman van over de twintig voor een 12-jarig jongetje aan?

    Ik ben trouwens benieuwd wat de rechter hiervan vindt. ‘t Zal wel een bizarre uitspraak worden. Misschien moet het gezin het jongetje voor straf weer in huis nemen.

    Of de moeder en de vader krijgen een gevangenisstraf omdat ze het arme kind hebben bedreigd.

    Niets is te bizar in deze door de multiculturalisten geregeerde wereld.

    Geliked door 2 people

  4. Dat was pas een verrassingspakket, wat een imbecielen.

    Like

  5. Jan zegt:

    Wat wederom laat zien dat de ideologie van de goedmens hen blind maakt voor de realiteit.

    Geliked door 1 persoon

  6. Elena zegt:

    hahahaaa…..die opvang moeder was zeker zelf geestelijk gehandicapt?
    Of een links overgesocialiseerd gedrocht?
    Tsja…dat die sociaalwerkers een paar steekjes missen in hun bovenkamer….is al vele jaren bekend.

    Geliked door 1 persoon

  7. Steven zegt:

    Zo DEBIEL zijn ze tegenwoordig dat ze niet eens meer het veschil zien tussen 12 en 22…
    Geheel BLIND door het MOSSEL-VIRUS!

    Geliked door 3 people

  8. Jean zegt:

    Er wordt gevreesd dat terroristen dezelfde truc uit kunnen halen.???
    Niet vrezen maar van overtuigd zijn dat dergelijk crapuul alle trucjes zal toepassen om onze westerse gemeenschap (die walgt van islam smeerlapperij) te vernietigen daarom mijn dringende oproep: “Stuur heel die troep heeeeel snel richting Afrikaans grondgebied”, daar is het lekker warm en kunnen de kinderen in het zand spelen, voor de rest interesseert het ons geen flikker wat ze er uitspoken zolang er maar geen geld ‘van ons’ aan verknoeid wordt.

    Geliked door 1 persoon

  9. Steven zegt:

    Was de EIS niet dat de opvangmoeder zelf ook een 8 jarige dochter in huis moest hebben?

    Like

  10. Golden Girl zegt:

    wie neemt er dan ook een zielig asielzoekertje in huis, er zijn toch opvangcentra , je ziet wat er van komt bedreigd worden door een rotaap, ze willen zo goed doen voor deze man, is je toekomstige moordenaar, die komt wel keer terug , want is kwaad dat zijn asielverzoek is afgewezen, domme domme mensen

    Like

    • BertG. zegt:

      Die komt zeker nog een keer terug.
      Die is in zijn “eer” aangetast en dus zwaar beledigt.

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Ik kan me dat van dat kind uit gezien helemaal voorstellen.
        Als je als familie niet eens de moeite neemt om zijn geslachtsorgaan te bekijken om te zien of er haren op groeien, ja wat moet je dan als klein Arabiertje.
        Wel aan je tanden morrelen…
        Woel nou toch eens lekker in dat schaamhaar en verbaas je er over dat wij, die zopas aan de moederborst ontrukt zijn, al zo’n lekkere bos meebrengen!

        Like

  11. elisah zegt:

    Dat mens is volgens mij knettergek, geen enkele normale ouder zou zoiets in huis halen en de kinderen in gevaar brengen.
    In één oogopslag kan je zien of iemand een kind is of niet, maar waarschijnlijk keek zij alleen naar haar bankrekening, want geloof maar dat er flink met geld gesmeten wordt voor deze koekoeksjongen…..

    Geliked door 3 people

  12. DonnaDolce zegt:

    Tja, dat krijg je als je voorop wilt lopen met je politiek correcte linkse kop…

    Like

  13. Henk der Niederlander zegt:

    Hier nog zo `n voorbeeld van het aanpassen aan de westerse samenleving .
    Noorse nieuwkomer verkracht op brute wijze zijn dochter. De reden? Ze integreerde

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/10/noorse-nieuwkomer-verkracht-op-brute-wijze-zijn-dochter-de-reden-ze-integreerde/

    Like

  14. Jules Vismale zegt:

    De linkse politici en moslimknuffelaars leiden al decennia’s aan het Koekoek Syndroom daar zij alleen maar de lusten van “asielzoekers, vluchtelingen en moslims” willen en zij de zorg daarvan steeds willen overdragen aan autochtoonse burgers wiens meningen totaal niet worden gevraagd. Laten al deze mislukte menselijke koekoeken maar, gelijk aan de desbetreffende parasietvogel, naar Afrika of Azië toe vliegen en het liefste naar gebieden waar ISIS, Boko Haram en de Taliban actief zijn! Deze “koekoeksjongen” zijn al in staat om hen meteen te executeren omdat zij in deze “koekoeken” NOOIT vrienden en bondgenoten zien!

    Like

  15. Tistochwat zegt:

    Ik heb ook een schattig mohammedaans kindje in huis genomen en ik weet zeker dat het een heel jong kindje is, want hij poept nog elke dag in zijn luier. Kijk toch eens hoe lief? Ik kan het iedereen aanbevelen hoor:

    Geliked door 1 persoon

  16. A.J. de Koning zegt:

    Eigen schuld, dikke bult, hoe dom kan iemand zijn, en dan nog halal gaan eten ook omdat het voor dat exemplaar goed zou zijn, de wereld wemelt van de idioten zonder verstand.

    Geliked door 1 persoon

  17. carthago zegt:

    Het zou mij ook niet verbazen als pas over 10 jaar na de inname van de bananenrepubliek jasses klaver, peppi samsom en kokki rutte, ook geïmporteerde kalifaatratten blijken te zijn.De diarree die ze uitkramen over de import van hun broeders geeft genoeg aanleiding.

    Geliked door 1 persoon

  18. koddebeier zegt:

    Het bleek dus gewoon dat deze net een luis was. Een wijze les is : Laat alle asielparasieten barsten !!!!! Pleur maar lekker naar je zandbak, stel uitvreters !

    Like

Plaats een reactie