Lesbos: Illegalen steken kantoor van EU-asielautoriteit in brand

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Op Lesbos explodeert de welkomstcultuur weer eens. De naar vrede zoekenden hebben al veel vaker gebouwen en containers in brand gestoken. “Normale” onlusten vinden sowieso bijna dagelijks op Lesbos plaats. In het desbetreffende kamp Moria wonen op dit moment ongeveer 6.000 bezetters, het is een van de geweld-hotspots op het Griekse eiland.

pi-news

De illegalen vinden dat de verwerking van hun asielaanvragen te lang duurt, daarom protesteerden meerdere tientallen voornamelijk Pakistaanse binnendringers voor het containercomplex van de EU-asielautoriteit EASO en gooiden met stenen. De medewerkers sloegen op de vlucht voor de gewelddadige hordes. Korte tijd later stonden er meerdere kantoren in brand. De illegalen in Moria dienen grotendeels in het kader van de Turkije-deal naar Turkije gerepatrieerd te worden, mogen daarvoor echter nog een asielaanvraag indienen. Nu moeten de verwoeste containers vervangen worden. De asielautoriteit zal waarschijnlijk nog meer tijd nodig zijn om de asielaanvragen te verwerken:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

18 reacties op Lesbos: Illegalen steken kantoor van EU-asielautoriteit in brand

 1. danny zegt:

  Gelijk een goeie reden voor Griekenland om deze pyromaan ‘vluchtelingen’ uit te zetten naar Turkije.

  Turkije is een veilig land.

  En is ook correct volgens de Dublinregeling uit het Europese asielrecht.

  Dus ze hebben niets op Lesbos te zoeken.

  Kost ons alleen maar belastinggeld.

  Ik hoort het Rutte nog zeggen ; ‘ geen euro naar Griekenland meer’

  Grapjas

  Intussen zijn er al weer miljoenen naar Griekenland gestuurd.

  Net sinterklaas die Rutte.

  Like

  • danny zegt:

   Wisten wij toch al dat het louter mannen zijn Witte raaf.
   Dat zijn mogelijk de soldaten van de ‘religie van de vrede’
   Zij komen vrede brengen.
   Hahaahhaha natuurlijk.
   Ik zal ze met open armen ontvangen.
   Daarna de gepaste maatregelen nemen uiteraard.

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Grieks leger inzetten en hele zooitje over de Turkse grens zetten; zo moeilijk is dat toch niet?

  Like

 3. Bas zegt:

  Toerisme ook ingestort ! Bovendien geen inkomenscompensatie voor de eiland bevolking.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Afknallen die hondsbrutale booslim ratten met hun grote bek

  Like

 5. Elena zegt:

  Geef ze een banaan….daarna verzuipen dat rattentuig.

  Like

 6. Lis zegt:

  Vorige week stond in de Metro (gratis krant) een artikel over iemand van de koninklijke reddingsmaatschappij of zoiets. Hij was vrijwillig naar Griekenland gegaan om ‘vluchtelingen’ die vanuit Turkije op een bootje waren gestapt te ‘redden’. Dat die mensen uit een veilig land kwamen, kwam in het hele stuk niet naar voren. O, wat voelde hij zich toch goed. Terwijl hij gewoon een mensensmokkelaar is door dit te doen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Nou en ???? van mij mogen ze alles van de EU in de brand steken !

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Heel kort door de bocht, kantoor EU-asielautoriteit in de brand; probleem opgelost. Die artsen en apothekers uit Aleppo weten echt wel waar de schoen wringt.

  (Geintje!)

  Nee, de artsen en apothekers uit Aleppo weten niet waar de schoen wringt, zij doen alleen keurig wat hen is opgedragen, namelijk de economie uit balans brengen en de samenleving beschadigen. Pionnen hebben niet veel kennis van het schaakspel, het zijn de spelers die het spel spelen en de lijdende voorwerpen zijn de stukken op het bord.

  Om meer dan een pion in het schaakspel te zijn moet men overzicht hebben, de huidige politici hebben die overzicht niet, zij zijn slechts omhooggevallen spelstukjes die denken dat zij alles kunnen overzien. Een vluchteling moet geholpen worden, maar iemand die zie voordoet als vluchteling om het gastland te destabiliseren die is niet zielig, dat is een stukje op een schaakbord dat op de verkeerde plaats wordt neergezet, niets meer en niets minder.

  Het probleem is niet zo makkelijk opgelost. Men kan niet eisen dat politici inzicht krijgen. Men kan niet verwachten dat een brugklasser het opneemt tegen een internationale grootmester. Zeggen dat ze het fout doen helpt ook niet, ze ontberen inzicht, dat is alles.

  Het probleem is wel dat we maar een schaakbord hebben en maar één step pionnetjes, de tegenpartij is nu aan zet en hij verplaatst 14 miljoen pionnetjes in een keer. Daar kan een brugklasser best wel van uit zijn doen raken.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Ik zou dat tuig op Lesbos in een grote sloep laden, de zee opslepen met een sleper, en buiten de territoriale wateren losmaken, vervolgens een noodoproep sturen naar de kustwacht van Libië, of van Turkije, en afscheid nemen van dat gajes.
  Als je als asieleiser je zó opstandig gedraagt, pleur dan op. Ga terug naar je zandbak!

  Like

 10. Reint Meijer zegt:

  Dat zou vaker moeten gebeuren. Chapeau……

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Dit is nu de dankbaarheid van deze zogenaamde vluchtelingen. Waar de linkse vollidioten liedjes voor zingen, samen met de verdwaasde zogenaamde goedmensen. Europa zal in chaos verzinken, tenzij de Europese bevolking in het geweer komt, tegen deze invasie, en de eigen verraderlijke politici.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s