Na schandalig vonnis tegen groepsverkrachters van 14-jarig meisje: Openbaar Ministerie in Hamburg tekent beroep aan

screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

De mediale schok over het milde vonnis was groot: nu heeft het Openbaar Ministerie in Hamburg aangekondigd in beroep te gaan tegen het vonnis tegen de jeugdige groepsverkrachters, die een dronken 14-jarig meisje in februari ernstig misbruikten en haar daarna bewusteloos achterlieten in de vrieskou.

epoch-times

Het Openbaar Ministerie in Hamburg wil het omstreden vonnis tegen meerdere “jongeren” wegens verkrachting van een 14-jarig meisje aanvechten. De autoriteit zou beroep hebben aangetekend tegen de beslissing van de arrondissementsrechtbank, zei de woordvoerster van het Openbaar Ministerie volgens de Deutsche Presse-Agentur. De arrondissementsrechtbank Hamburg had donderdag vijf daders tot gevangenisstraffen veroordeeld, bijna allemaal voorwaardelijk. Ze hadden in februari een dronken 14-jarig meisje verkracht en in de vrieskou op een binnenplaats achtergelaten.

De 14, 16 en 17 jaar oude daders werden wegens “zwaar seksueel misbruik van een persoon zonder weerstandsvermogen” en “toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel” door de arrondissementsrechtbank Hamburg veroordeeld tot voorwaardelijke jeugdstraffen. Een 15-jarige kreeg een jaar voorwaardelijk, omdat hij de misdaad met zijn mobiele telefoon had opgenomen. Een 21-jarige werd als hoofddader gekwalificeerd en kreeg slechts vier jaar gevangenisstraf, omdat hij op het tijdstip van de misdaad onder invloed van alcohol was.

Bild” kopte na het vonnis: “Wat moet er nog gebeuren voordat men bij ons in de gevangenis komt?” Lezers reageerden woedend. De familieclan van de daders juichte bij het verkondigen van het oordeel.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Na schandalig vonnis tegen groepsverkrachters van 14-jarig meisje: Openbaar Ministerie in Hamburg tekent beroep aan

 1. drikuspidales zegt:

  there’s something rotten in the state of Germ0ney

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Alleen al het feit, dat dat uitschot telkens weer staat te juichen bij een uitspraak zou OM en Gerecht al lang tot bezinning moeten hebben doen komen. Evenwel……
  Wat betekent het slachtoffer eigenlijk voor hen?

  Geliked door 1 persoon

  • Karen zegt:

   Simpel helemaal N I E T S. Hoogstens zien ze haar misschien als een lastpak door wiens toedoen die aardige indringers in een kwaad daglicht komen te staan. Misschien verzinnen ze nog wel iets listigs zodat zebhet sslachtoffer ook kunnen straffen. Dan natuurlijk wel zwaarder dan die zielige vluchtelingen kinderen. Blank meisje en ongelovig= hoer. Ook nog alcohol gedronken? Heeft er om gevraagd natuurlijk, das duidelijk.

   Like

  • elisah zegt:

   Helemaal niks, het is voor hen gewoon een voorwerp dat ze gebruikt hebben omdat ze daar recht op menen te hebben.
   Een geweten hebben deze onmensen niet, zullen ze ook nooit krijgen, in dit geval is het een combinatie van psychopathie en religie.
   Deze gevaarlijke afwijking heeft een naam die begint met een i…..

   Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Een vraagje:
  Hoe zou het vonnis geweest zijn als het een 14-jarige moslima zou hebben betroffen?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Karen zegt:

   Je bedoelt een mohammedaanse door een groepje Nederlandse jongens? Die jongens waren gezien de ernst van het misdrijf echt niet berecht volgens kinderrecht. Waarschijnlijk was er ook politieke rel ontstaan er van uitgaande dat deze kopdoek 2 paspoorten heeft. Heeft ze die niet dan berechting niet alleen wegens verkrachting maar ook wegens wegens racistische motieven. Maar ja het is wel een heel theoretische vraag want welke Nederlandse jongens gaan in een groepje op pad om een mohammedaanse met kopvod te verkrachten?

   Like

  • volksrechter zegt:

   Wie kruipt op zoiets ?

   Like

 4. Zien die blinde moffen niet het verschil meer tussen slachtoffer en pleger?

  Like

  • Steven zegt:

   Net zo blind als in Nederland.
   Als asieleisers in zwembaden meisjes van 11 lastig vallen dan worden ze overgeplaatst. Als een nederlander dat had gedaan, dan was hij al veroordeeld geweest voor aanranding van een minderjarige en meteen een stempel als zedendelinquent gekregen.
   Ze hebben onderling gewoon afgesproken asieleisers alleen op te sluiten bij hoge uitzondering..dus kunnen die gasten min of meer gewoon hun gang gaan en doorgaan met verkrachten.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Laat me raden……………………………..naar de herkomst van de daders ..

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Laten we bij de nieuwe verkiezingen in Nederland vooral NIET op linkse partijen stemmen. Geert moet onze stem krijgen. Het is van de gekken wat links in de hele wereld heeft kapot gemaakt.

  Like

 7. Pingback: Rechter in Hamburg gaf geen opdracht tot voorarrest – Servische verkrachterfamilie ondergedoken | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s