Onderzoeksalarm: Zweedse vrouwen verliezen steeds meer hun geloof in een multiculturele samenleving

screenshot_23

(Door: “rommel”)

Nu politici en journalisten niet langer de overvloed van problemen die direct gekoppeld zijn aan de massa immigratie onder de mat kunnen vegen, in combinatie met de record hoge instroom van verleden jaar en de verwoestende gevolgen die dit meebrengt, lijkt het erop dat de houding van het Zweedse volk tegenover het multiculturalisme zich enigszins normaliseert.

Zweden was altijd al een extreme uitzondering. Hier heeft de propaganda voor de voortreffelijkheid van het multiculturalisme uitzonderlijk goed werk verricht. De stigmatisering van dissidenten en het voortdurende verduisteren en vervalsen van het nieuws door de media heeft ook zijn steentje bijgedragen. Maar uiteindelijk is het onmogelijk om de waarheid te verbergen – vooral omdat de alternatieve media de bevolking van ongefilterde informatie voorzien.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

25 reacties op Onderzoeksalarm: Zweedse vrouwen verliezen steeds meer hun geloof in een multiculturele samenleving

 1. Ongelovige zegt:

  Dat de vrouwen eindelijk wat conservatiever gaan stemmen is wsl de enige mogelijkheid om ooit een rechtse regering te krijgen. Nu de jeugd nog. Maar ja, die kleine kinderen (nooit tieners, wegens ongeschikt voor emotionele chantage) tussen de ‘vluchtelingen’, een perverse truuk door Brussel bedacht, doen nog veel kwaad.
  PS: video is al 9 jaar oud

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Het zal tijd worden dat de Zweden ontwaken. Maar helemaal bij zinnen komen zal nog erg lang duren, vrees ik.

  De Zweden zijn zo lang politiek-correct gehersenspoeld dat de nachtmerrie pas zal eindigen als het voor Zweden te laat is.

  En dan zal de rauwe werkelijkheid hen volledig uit de droom helpen.

  Geliked door 1 persoon

 3. fleckie zegt:

  Krijgen de Zweedse vrouwen eindelijk in de gaten dat ze eventueel door de ‘testosteron’-bommen’ …’opgejaagd’ zullen worden als seksuele prooi?

  Like

  • Golden Girl zegt:

   fleckie, ze hebben het al langer in de gaten, maar die witte boorden criminelen en de overheid die alles maar het land laat binnen komen veroorzaken dit soort dingen, moeten die meisjes dan binnen blijven, hun vrijheid zijn ze aan het verliezen, dit is op de hele bevolking van toepassing

   Like

 4. Dat heeft anders wel wat lang moeten duren.

  Like

 5. Jan zegt:

  Dat doen vluchtelingen ook:

  ‘MUSLIM MIGRANT IN SWEDEN says: “I hate Sweden, I’m just here to fuck Swedish girls and spend Swedish welfare money” ( And he speaks for most Muslim men in Sweden)


  http://www.breitbart.com/london/2016/07/28/migrant-sex-attacker-hate-sweden/

  Wat een mooi gezicht: haathut in Eskilstuna in de fik op Kerstdag

  Stefan Löfven, aanhanger en verdediger van de moordenaars- en terreur-ideologie genaamd socialisme

  (met dezelfde rotbloemen als Samsom)
  Handig van die rooien is namelijk wettelijk vast leggen dat iemand afkomst en religie mag worden geregistreerd, zo kun je dus ontkennen dat er een oorzakelijk verband is:
  https://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape

  Berichten als deze stemmen mij hoopvol. Weliswaar in India, Uttar Pradesh, maar te mooi om niet te vermelden:
  INDIA : 17- year old girl cuts PENIS of Muslim man during rape attempt; Rapist’s Condition Serious
  http://www.terrorscoop.com/india-17-year-old-girl-cuts-penis-muslim-man-rape-attempt-rapists-condition-serious/

  Like

 6. Karen zegt:

  Wat zijn dat voor vreemde mensen die Zweden? Na alles wat daar gebeurt is, is het percentage ‘voor’ gedaald naar 64. Ik vind dat echt onvoorstelbaar. Vooral onder de vrouwen. En de mannen dan, die vinden het wel best dat hun vrouwen en dochters zo’n (reëel) gevaar lopen door een asieleiser gepakt te worden? En dan hebben we alleen nog over veiligheid en niet over de kosten wat het met zich meebrengt hun cultuur en sociale zekerheid af te breken.

  Like

 7. Steven zegt:

  ALLE Zweedse vrouwen zijn straks alleen nog maar ZWANGER van een Allochtoon!!

  Like

 8. Golden Girl zegt:

  22 % wil dat een zogenaamde vluchteling die een misdaad heeft begaan NIET gedwongen uitgezet hoeft te worden, wel nee laat ze lekker los op die leuke meiden op de foto

  Like

 9. elisah zegt:

  Aha, de Zweedse vrouwen zijn zeer vijandig tegenover immigranten die misdaden plegen, hoogste tijd dat ze naar deze vrouwen gaan luisteren, zeker ook omdat zij het grootste slachtoffer zijn van deze vijandige invasie.
  Het uitkiezen van de totaal verkeerde cultuur om multicultureel mee te zijn, is een zelfvernietigende flater geweest.

  Like

 10. Jean zegt:

  Nu zijn die huichelaars van die EU misdaadorganisatie al jaren bezig de Europeanen te belazeren en nog steeds gaan bij velen de ogen niet open…..?
  Het zijn geen vluchtelingen maar puur ordinaire geweldplegers die ook nog decadent mogen parasteren op onze kosten.
  Het percentage echte vluchtelingen is nog geen 0,5%.
  Nu starten met alle illegalen dadelijk Europa uit te flikkeren dan zakt die troep misdadigers heel snel met +/- 85% en dan de overige 15% serieus screenen, bij de kleinste vaststelling van fraude, corruptie of criminaliteit dan dadelijk op de bus ermee richting noord Afrika zodat enkel de echte vluchtelingen overblijven.
  Dat is wat WIJ eisen want wat die ordinaire laaghartige laffe EU zwijnen willen interesseert ons geen flikker. Opkrassen zakkenvullers.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Lagen zeker al een jaartje of dertig in coma of hebben ze is eindelijk de elandenstrot uit hun ogen gewassen ????

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Alle afgebeelde Zweedse en overwegende blonde jongedames (van het Arische ras wat Adolf Hitler graag zag) zouden eigenlijk beter eens wat judo- en karatelessen kunnen gaan volgen om het moslimuitschot in Zweden af te tuigen opdat dezen hen met rust laten! Zij zijn, wat uiterlijk betreft, wel te vergelijken met Agnetha Fältskog, de blonde zangeres van ABBA, wiens achterwerk met strakke broeken daaroverheen gretig werd begeerd door talloze mannen!
  Nou heb ik al zo vaak vermeld dat vrouwen en meisjes inderdaad de grootste moeite hebben om met jongens en mannen ruzie te maken en de zes meisjes uit ‘The New Adventures of Peter Pan’; Wendy, Cynthia, Meera, Tiger Lily, Maia en Tinkerbell (zij is een klein seksie elfje), waren fysiek niet opgewassen tegen de domme maar veel sterkere piraten van James Haak en onder hen bevind zich een blonde spierbundel van een piraat, Asbjorn (een Noorse of een Viking-naam). De zes jongedames boften tenslotte nog dat deze piraten niet van seks houden (daar zijn ze toch te dom, onhandig of te ijdel voor) en dat kapitein Haak hen alleen maar liet vastbinden.
  Helaas zou hij ongetwijfeld Wendy, Cynthia, Meera, Tiger Lily, Maia en Tinkerbell zeker van een plank in de zee laten springen waarna de meiden moesten oppassen dat er geen haaien of de monsterachtige krokodil rondzwommen om hen te verslinden!
  In de Disney-versie over Tinkerbell heeft dit blonde (!) elfje zelf een paar vriendinnetjes, eveneens elfjes, en dat zijn om te weten; Fawn, Rosetta, Vidia, Silvermist en Iridessa. Deze zes (nogal kleine!) jongedametjes krijgen het op een donkere dag aan de stok met een jongere James Haak die het elfenstof, via een jaloers collega-elfje van hen, Zarina, van hen buitmaakt om zo op plundertocht te kunnen gaan in de gewone mensenwereld!
  Zarina komt later gelukkig tot inkeer waarna de zeven mini-meisjes de strijd aangaan met de veel grotere piraten (iets wat de Zweedse vrouwen en meisjes met hun potentiële aanranders moeten gaan doen) en zelfs een onverwachte bondgenoot krijgen in de vorm van een baby-zeekrokodil (dit is dezelfde krokodil die jaren later de hand van kapitein Haak zal afbijten en verslinden!) en zij de plannen van Haak verijdelen.
  Als er zelfs al in Zweedse dierentuinen echte zeekrokodillen verblijven dan smacht ik er bijna na dat zij in de achterwerken van de allochtoonse ‘testosteron’-bommen’ gaan bijten maar ze hier niet ziek van worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s