OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE …

screenshot_27

(Door: Een gedupeerde gepensioneerde burger)

Wij gepensioneerden zijn nu echt helemaal nijdig; hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat de Eerste en Tweede kamer ermee instemmen dat als een gezin naar het land van herkomst wil gaan WIJ, NEDERLANDERS, de vliegreis, de verhuiskosten betalen en ze dan nog maandelijks € 750,– tot hun dood toesturen!!!! Wat ging er mis tijdens deze beslissing?? Over de kinderbijslag maar te zwijgen…..

Maar wij stel sukkels betalen de volle mep voor de zorgpremie, we betalen ook de € 385,– eigen risico, terwijl buitenlandse werknemers veel minder,– per maand betalen en niet eens eigen risico hebben!

Lees verder>>>
eu-unmask

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, Nederland, Overheid, PvdA, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

15 reacties op OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE …

 1. Steven zegt:

  Denk je nou echt dat ROTTE die brief ooit onder ogen krijgt? Verspilde moeite!

  Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Nijdig? Dat is nog een net woord.

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  dat eigen risico is mij al lang een doorn in het oog, dat ben ik al in 2 a 3 maanden kwijt, als je ziek bent wordt je gestraft, en dat iedereen hier maar geld komt halen ben ik ook schijtziek van, ik zou ook wel naar een ander land willen in deze onzekere tijden, maar een zak met geld mee krijgen dat kan ik en anderen die ook weg willen wel vergeten.
  Maar de heer Rutte heeft maling aan ons en er zal wel geen reactie op komen op uw open brief.
  Ze hebben maling aan de Nederlanders, we kunnen letterlijk in de stront zakken.

  Like

 4. Duchesne zegt:

  Ik heb even heel hard met mijn hoofd zitten schudden, mijn verstand is niet capabel de logica in te zien van een schadevergoediing voor een moordenaar, en voor 750 euro en medische zorg tot mijn dood in een land naar keuze ben ik vertrokken.

  De mensen die dit soort dingen faciliteren moeten als er een machtswisseling plaatsvind wordne vervolgd en de kosten van hun wanbeleid moeten op hun en hun famillie worden verhaald. Hebben ze hun geld zo goed verstopt dat het niet te vinden is dan gedwongen orgaan donaties laten doen. Trouwens nog zoiets: als ik mijn organen beschikbaar stel na mijn dood verdienen andere mensen daar geld aan en zullen daar luxe van leven. Ik mag net bestaan.

  Nederland: krijg maar de kolere, ik ga mijn deel van mijn erfgoed opeisen, met geweld als dat nodig is want anderen geven het weg waar ik bijsta. Verkiezingen? Wat heeft het voor een nut om te gaan stemmen als steeds dezelfde schoften elkaar erbij betrekken als ze hun machtsdeel binnen hebben. Ik wil gehoord worden als burger, als het niet kan via een eerlijk systeem, dan maar via de punt van mijn mes of hooivork.

  Mensen, kom in verzet, niet via de stembus want dat is juist deel van het systeem waarmee we machteloos worden gemaakt. Gebruik je fantasie, gebruik je hersens, vecht !

  Geliked door 1 persoon

  • Hardgrondig en schuimbekkend mee eens! Ik wens het hele zooitje dag en nacht de vinketering toe, op mijn blote knietjes smeek ik De Heere dat ie ze nu eindelijk een enge seksueel gerelateerde syfilis schenkt waardoor ze op termijn aan hersenverweking gaan lijden maar niets helpt verdomme. O wacht, een deel van mijn gebeden is al verhoord.

   Like

 5. wauso zegt:

  Ik verstuur geen Open Brieven. Ik verstuur ze naar zijn E-mail adres of twitter account.

  Goedendag Heer Rutte (twitter @MinPres)

  U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso.
  De rubriek waar Jan de Gewone man en Truus ga naar Huus centraal staan. De personen waar U dus NIET voor opkomt in al Uw redes, die blaken van Policolor Over-Correcte elite onzin. De Policolor elite, waar U ook Uw bijdrages aan mag leveren, zij gaan over de lijken van de medemens heen zonder om te kijken naar de gevolgen van hun desastreuze op moord met voorbedachte rade lijkende beslissingen.
  Policolor politici, stellen hun Eigen Bevolking bloot aan anarchie, moord en doodslag. En dat met een enorme geestdrift !

  Het W.C.-Eend Onderzoeksteam heeft Uw handelen en Uw uitspraken van de afgelopen tijd en Uw vermeende doelstellingen eens onder de loep genomen. En wij komen hierbij tot heftige conclusies, dat U zich mede schuldig gemaakt heeft aan welbewuste medewerking van moord en doodslag op Christenen, Koerden, Jezidi’s en Syriërs door Uw mond te sluiten en Uw Hoofd weg te draaien als zulks gebeurt.
  En dan al Uw leugens omtrent de MH17 en de onzin omtrent ‘de onderste steen’, de bekende Euro 1.000, de Teeven deal waarbij U door Hr. Wilders werd uitgemaakt als de Don Corleone van het VVD boeventuig. Het hangt allemaal met leugens aan elkaar die U vervolgens weg lacht. Vandaar de titel van dit artikel, Minister-President Rutte, de Lachende Leugenaar, De Pinokkio der Lage Landen !

  Het is inmiddels welbekend, dat President Obama van de USA, Al Nusra alsook ISIS geldelijk alswel met wapens steunde. Eerst via het leger en toen deze de onzin van Obama inzagen en hun medewerking tegenwerkten ging zulks via buitenlandse zaken. U kunt dit lezen in het bijgaande artikel: http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Pentagon-vs-Obama-Legerleiding-VS-probeert-Derde-Wereldoorlog-te-voorkomen

  Het ontstaan van de Jihadistische organisatie ISIS, die volgens vele ‘malloten’ niks met de Islam te maken heeft. Wij gaan U het ontstaan hiervan eenvoudig uitleggen, zodat U later niet kunt zeggen:”Ich habe es nicht gewusst”!

  De gangmakers achter ISIS waren Turkije (Lees: Erdogan), Saoedi Arabië en de USA (Lees: Obama).

  Hun doel was het ten val brengen van de wettig gekozen president Assad, die overigens in zijn land op handen gedragen wordt. Enkel niet door Jihadisten, in Nederland noemen wij Jihadisten ‘verwarde’ mannen en bij Assad kregen deze Jihadisten ‘loon naar werken’, de kogel! Alle leugens hieromtrent werden door de ‘overtik media’ overgeschreven, zodat de oorlogsmachine/-combinatie zonder te haperen zijn gang kon gaan. Of het nu om gasaanvallen gaat of de (zogenaamde) grote Amerikaanse bombardementen of de Turkse (zogenaamde) bombardementen op ISIS. Alles werd in scene gezet en ‘Jan de Gewone man’ werd hieromtrent voorgelogen en bedrog hieromtrent was zijn deel.

  Hier geven wij U een artikel over de oliesmokkel van de familie Erdogan met ISIS http://fenixx.org/2015/12/27/het-bewijs-hier-bombardeert-rusland-de-gigantische-karavaan-die-olie-van-de-is-naar-turkije-transporteert/

  Colonnes vrachtwagens vol met olie, dagelijks, kilometers lang. Zo financierde ISIS zijn oorlogsmachine. En de Amerikaan:”Er hat es nicht gesehen”! Of ‘er zaten burgers achter het stuur van de vrachtwagens’! Totale Achterlijkheid en Leugens. En onze Waarde Heer Rutte, hij weet er niks van en hij zwijgt ! Dat maakt van U, de Pinokkio der Lage Landen !

  De gevolgen van deze wandaden van NATO lidstaten moge U toch inmiddels bekend zijn. Een Asielstroom naar Europa en honderdduizenden doden zijn de gevolgen van deze terreur waar naast Erdogan en de USA ook Nederland mede voor verantwoordelijk is. Toen een Russisch vliegtuig werd afgeschoten liep de gehele NAVO, waaronder ook Nederland achter de terreurzaaier en moordenaar Erdogan aan, Beschamend ! Alle leugens komen langzaam, maar gestaag naar boven en wat doet onze Waarde Heer Rutte. U zwijgt!

  Met al dat zwijgen geeft U aan, dat de dood van al deze honderdduizenden mensen U geen ene malle moer scheelt !

  Met al dat zwijgen geeft U aan, dat die Asielstroom, die al vele doden hebben teweeggebracht U geen ene malle moer scheelt !

  Met al dat zwijgen geeft U aan, dat het ‘ongerief’ voor de Eigen Bevolking m.b.t. de Asielstroom U geen ene malle moer scheelt !

  Met al dat zwijgen geeft U aan, dat de nakende oorlog, de Clash der Cultures, tussen de Autochtone Bevolking en de Islam aanhangende moslims, die ongewis vele doden zal kennen, aan dat gevaar stelt U Uw Eigen Bevolking bloot. En het scheelt U geen ene malle moer !

  Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Heer Rutte: Om een beter imago te krijgen moet U gewoon altijd open en eerlijk zijn. Niet liegen en zeker niets verzwijgen. Uw imago opkrikken via de Erdogan ‘De Reddende Engel’ methode, raden wij U ten sterkste af. En laat U vervangen door Heer Wilders hij is vanwege zijn Eerlijkheid en Oprechtheid zeer geliefd onder de Bevolking.

  Wauso

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlander zegt:

   Even ter verduidelijking; Ik geloof nooit dat je antwoord gaat krijgen Heer Wauso,
   Hehehehehehehe Overigens ben Ik het wel helemaal met je eens

   Like

   • wauso zegt:

    Ik heb op mijn mails wel vaker antwoord gekregen !
    Maar daar ging het mij niet om ! Het ging om mensen die (zoals hier) VVD stemmen. Om deze ‘wakker’ te maken. De betreffende personen die ik aanschreef zijn idioten waarbij ‘wakker’ maken zinloos is ! En dat Hehehe kan ik niet plaatsen.

    Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Wiegel, als jij een flinke vent was, zou jij nu tegen jouw maatje van de Vereniging Van Dieven, moeten zeggen: : Sinterklaas bestaat (voor uitvreters uit de hele wereld die naar Nederland komen), daar zit hij! Dat zei je toen wel- en terecht- tegen de rooie Joop den Uyl. Toe ben eens een flinke vent, hé!

  Geliked door 1 persoon

 7. Giny zegt:

  Tom Hendrix

  Helaas, waait Wiegel ook met alle winden mee!

  Like

 8. En deze gore klootzak van een Rutte wil zijn klus afmaken. Als er wat of iets afgemaakt moet worden dan is het die Pinokkio, die ongevoelige houten klaas.

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  Politici duiden amaibel,
  ouderen zijn onrendabel.

  De politiek gaat over lijken,
  om Nederland te ‘verrijken’.

  Dat kost een kapitaal,
  lezen wij allemaal.

  Iemand moet het gelag betalen,
  waar kun je het dan beter halen?

  Weerlozen en zwakken,
  daar valt het vanaf te pakken.

  Indien de Staat niet van u zal erft,
  is het beter dat u sterft.

  Dan is zij meteen verlost,
  van weer een grote kostenpost.

  Voor u het weet bent u zelf oud,
  onrendabel, een gruwelijke fout.

  Wie ouderen niet wenst te respecteren,
  zal nooit van het verleden leren.

  Like

 10. Tjawatnu zegt:

  Deze boomers moeten in de spiegel kijken. Kunnen ze zien wie dit land in deze waanzin gestort heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s