RTL kiest voor “Schoorsteen Piet”

screenshot_31

HILVERSUM – RTL kiest voor de “Schoorsteen Piet” (foto). Deze Piet is vanaf nu de enige Piet die in de RTL-programma’s te zien is. Dat heeft de RTL-directie besloten, na veel gesprekken die zijn gevoerd met zowel voor- als tegenstanders van Zwarte Piet. „In onze visie past Zwarte Piet niet meer in het huidige tijdsbeeld.”

Minister Asscher van Sociale Zaken is blij met de beslissing. „Complimenten voor RTL. Tijd voor verandering”, aldus de vicepremier.

“Schoorsteen Piet”, die bij de zender vanaf nu gewoon Piet heet, heeft zwarte vegen op zijn gezicht omdat hij door de schoorsteen komt. De laatste jaren is door de discussie over Zwarte Piet vooral verdeeldheid en onduidelijkheid ontstaan, aldus een verklaring van RTL.

Lees verder>>>
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

49 reacties op RTL kiest voor “Schoorsteen Piet”

 1. Duchesne zegt:

  Klinkt logisch, het zijn altijd de autochtonen die het werk doen en hebben gedaan. En zeg nu zelf, wil je een roetmop door je schoorsteen in je huis? Wel als ie cadeaus brengt natuurlijk, maar gezien enkel de zon gratis opkomt is het woord cadeau ook een hoop kul. Maar goed, ere wie ere toekomt. Laten we de schoorsteenvergers eer bewijzen en ons blanke gezicht voortaan niet helemaal meer zwart maken maar gewoon met wat zwarte strepen beschilderen, als teken van hard werk en delen van cadeautjes door autochtonen. Blij dat we van die hele zwarte Piet af zijn eigenlijk, het leek wel alsof we graag bij de zwartjes wilden horen, een beetje zoals Michael Jackson blank wilde zijn. Laten we met trots weer onze huidskleur tonen.
  Weg met de poging om samen multiculti te willen zijn, wees gewoon trots op het blank zijn, compleet met smeer van het werken. Laat zwarte Piet weer gewoon smeerkees zijn. Nederland weer voor de Nederlanders, en alle valse zwartjes eruit. weg met zwarte Piet, lang leve smeerkees.

  Geweldig toch hoe die anti rasicme lui ons weer de weg lanten zien naar onze afkomst. Exit multi culti, welkom witte kracht.

  Geliked door 1 persoon

  • Charles Martel zegt:

   Zeer goed gezien. De hele hetze spruit voort uit het feit dat de vaderfiguur van Sinterklaas die het goede beloont en het kwade bestraft, niet past in de zoogkultuur van de gesluierde krijgsgodin, waar de zoontjes altijd gelijk krijgen.

   Like

  • elisah zegt:

   Dan wil ik nooit meer een zwarte Sinterklaas zien…..

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Dat stuk gemeen listig vals crapuul van ’n Ascher moet zijn verradersbek houden met zijn: “Goed zo Tijd voor verandering…”
    De gore schmiecht.
    Hij mag zich er als vicepremier helemaal niet mee bemoeien!
    Nee, gauw propaganda maken bij die misdeelde allochtoontjes zodat ze wenend in de armen van verrader Asscher zullen vliegen.
    Klootzak, landverrader!!!

    Het zal je niet helpen minkukel…!!!
    Jullie partij is helemaal uitgekleed en naar de vaantjes en jij zult binnenkort naar ’n baantje moeten zoeken.

    Gesjeesde vice-premier met je valse stopverfkop!!!

    Like

 2. Karen zegt:

  Bah zeg, Zwarte Piet is nu dus gewoon een vieze ongewassen blanke man. Sorry hoor maar dit is racistisch, ik voel me gediscrimineerd en niet zo’n beetje ook. Nu krijgen wij dus mooi even het etiket opgeplakt dat wij als blanken ons niet vaak en goed genoeg wassen, wij worden dus mooi gewoon weg gezet als viespeuken. Onvoorstelbaar dat dit mag en dat wij dat tolereren!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Zeg, dat is het!
   Laten we een aanklacht indienen tegen de roetpieten, omdat ze discriminerend zijn voor blanken; koekje van eigen deeg! LOL!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Kan trouwens iemand zich die cartoon van Gerrit de Jager nog herinneren, die hier vorig jaar voorbij kwam, ten tijde van de ‘kaas- en stroopwafelpieten’ van Gouda?
    Twee rennende ziekenbroeders met een brancard: “De schietpiet heeft gatenkaas van de kaaspiet gemaakt!” LOL!

    Like

   • Karen zegt:

    Theresa zij zijn behoorlijk gestoord en doorgeslagen v.w.b. het gezanik over rasicme en disciminatie. Dat zouden wij inderdaad ook kunnen doen! Zit er toch nog wat lolligs aan dat gezeur over onze Zwarte Piet. Alleen van het idee al een brief te schrijven over hoe ik me racistisch behandeld en gediscrimineerd voel krijg ik al lol. Ga er morgen erns serieus over denken.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 24 oktober 2016 om18:57

    Jazeker!

    Like

  • Hij lijkt sterk op een machinist van een stoomlocomotief van zo’n trein, van Damals, dus daar zal straks wel weer een hoop geouwehoer door komen.

   Like

 3. Steven zegt:

  …en volgend jaar is er helemaal geen piet & een meneer met een lange witte baard meer.
  Dan doen we alleen nog maar aan suikerfeesten en slachtpartijen van schapen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Dierkx Rob zegt:

  Sinterklaas en zwarte piet zijn een kinderfeest !!!!!!!!!!!!!!!.

  Wie wil onze kindjes dat ontzeggen ????

  Ga je ergens mee bezig houden of ga wat kijken naar iets anders. Kijk eens TV. dan zie je waar er degelijk kan geholpen/(maar niet mag).

  Piet ( zwarte ) moet blijven . !!!!!!!!!!1

  Rob uit Msk

  Like

 5. Bas zegt:

  Wat kinderachtig, RTL censureert zichzelf en daarmee alle kijkers !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach als je ’n neger als constant debiel grijnzende uitzichzelf-onzin-praatlul hebt aangesteld om in dat zeikprogamma “RTL-laat” te bewijzen dat de Nederlander een nog grotere lul is als hijzelf, omdat ze naar hem kijken, dan weet je toch dat die commerciële verradersbende daar echt niet mee zit!

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  Die Piet ziet er B E S P O T T E L IJ K uit!

  [quote] dat het in deze discussie niet zou moeten gaan over gelijk, maar over begrip hebben voor elkaar [/quote]

  Waarom zouden WIJ begrip moeten hebben voor de allochtone indringers die hier de dienst komen uitmaken? Ze zouden !#$%^&^%$#! dolblij en dankbaar moeten zijn omdat ze hier mogen wonen! Het ergste is nog dat WIJ hebben verloren; de landverraders hebben de indringers hun zin gegeven.

  Dit is Zwarte Piet en zo zal hij voor mij altijd blijven:

  Geliked door 2 people

  • Ja precies, !#$%^&^%$#!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Precies!
    Wij maken in dit land uit wat er wel en niet gebeurt en niet die lichtgetinte kleurlingen die niet kunnen kiezen tussen zwart en wit, dus er maar ergens tussenin zijn blijven hangen…
    OOk zo iets! Daaraan alléén al weet je al dat het allemaal droplullen zijn die ze vergeten zijn om behoorlijk zwart te verven.
    Ga terug en vermenigvuldig u eens behoorlijk zou ik zeggen als er al niet zoveel al reeds hier rond zouden lopen,.
    Maar goed, waar ging het alweer over… ?

    Precies, Zwarte Piet…? DIE MOET BLIJVEN!!!

    Geliked door 1 persoon

 7. Heer M zegt:

  Wordt Humberto Tan nu ook vervangen door een schoorsteen Piet?

  Geliked door 4 people

  • Duchesne zegt:

   Humberto zal vermoedelijk bij een van de toekomstige Islamitische feesten van een flat worden gedonderd…. Al afgevraagd hoe sylviania simmons er met burka uit gaat zien? Heeft ze zelf ook nog niet bij stilgestaan….

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Al afgevraagd hoe Sylvana Simons er met burka uit gaat zien?”

    Nee, nog niet afgevraagd. Maar nu je het zegt, het kan alleen maar een verbetering zijn, als ik die arrogante, stomme, zwarte rotkop niet meer hoef te zien. Zou zo’n burka trouwens groot genoeg zijn om Humberto Tan er ook onder te stoppen?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Wordt Humberto Tan nu ook vervangen door een schoorsteen, Piet? 🙂

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwuestep zegt:

    Dat zou logischerwijze nu moeten want het gezicht van die mulat doet toch weer denken aan de vrolijke tijden van de slavernij kwetsend, pijnlijk, schrijnend en gelachen dat we hebben!!!
    We moeten dit een plaats geven in de samenleving, en denken aan onze medemens zodat wij met gezamenlijke krachten samen vooruit dus, het kunnen!
    Tan z’n kop kunnen we niet achterstevoren zetten want de achterkant is ook bloot.
    Broek laten zakken en ondersteboven zou gaan. Niemand zou het merken.

    Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Als schoorsteen Piet kan hij niet.. Dan zie je de zwarte vegen niet.
   Over 10 jaar is er weer ruzie, omdat er dan weer te veel eer naar de witte Piet toe gaat, omdat hij alleen was uitverkoren om voortaan de cadeautjes rond te brengen. Zo blijven ze bezig m.a.w. zwarte pieten.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Boycot die laffe hielenlikkers van RTL !!!

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad , kijk steeds minder tv , maar RTL ga ik consequent overslaan , bovendien mis je dan eigenlijk niks .

   Like

  • BertG. zegt:

   Als het om een winkel gaat die zwarte piet heeft verbannen, dan roepen we allemaal dat we daar niet meer komen.
   Waarvan ik trouwens maar zeer weinig van geloof, het gaat tenslotte om de aanbiedingen en de boodschapjes.
   Maar GTST niet meer volgen, of al die andere rotzooi die ze daar uitzenden, dat gaat voor de meeste toch echt wel even te ver.

   Let maar op alle reacties overal en het verschil wanneer het om een winkel zou gaan.

   Like

 9. delamontagne zegt:

  Wat een flauwekul, maar ik hoor zojuist dat hr Asscher VOOR is.
  De kleintjes met ,n kleurtje hoeven zich nu niet langer gekwetst te voelen.
  Het eerste wat ik bij die Nep-Piet zag waren de zwarte strepen op gezicht, maar hoe komt het dan dat zijn 16e Eeuwse kraag “hagelwit” is”
  Een ECHTE schoorsteen[veger] Piet draagt trouwens een hoed, niet zo,n brlachelijke muts….

  Like

 10. danny zegt:

  Ik boycot die pisvlekken van Rtl.

  Verraderlijk addergebroed is het.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Rtl !
   Ratten-tyfus-lijers !
   Sins wanneer bepaalt Rtl wat door de strot moet ?
   Sucsesvolle Insolvenz klotezender !
   Mooi dat we alles optekenen kunnen en jullie addergebroed
   later aan de kraag gaan ! GARANDEERD !

   Geliked door 1 persoon

 11. Allochtonen krijgen hier in dit land altijd hun zin. Sinterklaas, zonder zwarte Piet, Kerstmis is nu winter feest en Pasen, het lente feest. Ik vind dit een discriminatie van onze eigen Nederlanders. ER WORDT GEWOON OVER ONS GELOPEN EN NOG NAGETRAPT OOK !!!!!
  DENK wil het liefst alle namen uit ONZE geschiedenis veranderen die met de slavenhandel te maken hebben. Zoals de Coen tunnel enz. enz., nou dat zijn er toch heel wat. Op de site Zwarte Piet is Racisme is het nog erger blanke vla, Waar de blanken top der duinen. Plus dat ze je nog bedreigen. Fijn land is Nederland geworden. Nog bedankt Mark Rutten dat je je eigen burgers laat vertrappen. Ik ga hoe langer hoe meer WOII begrijpen stelletje faccisten.

  Like

 12. Bas zegt:

  Ach, het maakt toch niks uit, je kunt, binnen het gezin, net als vorig jaar gewoon een zwarte Piet inhuren ter opluistering van het Sinterklaas feest . Uiteraard tot dat de overheid beslist dit wettelijk te verbieden.. Maar dan nog , dit volks feest (vermaak) zal dan stiekem evengoed thuis worden gevierd met familie acteurs. Dat wordt lachen.

  Like

 13. José zegt:

  Kom massaal naar de Pegida demonstratie op 13 november in Den Haag als Zwarte Piet!!!!!!!!!!

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Geen RTL meer in mijn huis!

  Like

 15. Rapunzel zegt:

  Zij hebben nooit katoen geplukt, wij hebben nooit slaven gehad, einde discussie. Dat zou RTL moeten zeggen.

  Maar toegeven RTL, aan 30/40 Amsterdamse dreig- en dramnegers en hun stokslobberende mudsharks. Gatverdamme.

  En natuurlijk maakt het uit. Je kunt erop wachten dat een paar Zwarte Pieten in elkaar getremd worden, met goedkeuring van Lodewijk Asscher die tweette: “Complimenten voor RTL. Tijd voor verandering”

  Nou die verandering komt er hoor. Zwarte Pieten die nog de straat op durven zullen wat meer bij zich moeten hebben dan een bosje takken.
  Studenten die miljoenmiljard jaar op een leuke manier wat centjes verdienden in November en December door als Sint en Piet op te draven zullen snel genezen zijn als uitdossen als Zwarte Piet je op een pak rammel komt te staan. Met de complimenten van Asscher.

  Ik voorzie Hells Angels Zwarte Pieten met breekijzers en boksbeugels, bedankt RTL.
  Ik zou jullie graag boycotten maar ik keek al nooit.

  Like

 16. BigLJohn zegt:

  Eerst de witte Piet, en vervolgens de zwarte Sinterklaas die een halve maan sikkeltje om zijn nek heeft hangen, het symbool van de Islam. De witte pieten worden zijn slaafjes. Dat kunnen we gaan verwachten. Geheel naar wens door bijvoorbeeld zo’n stuk vuil nageboorte als Sylvana Simons ! Zij kakelt maar door over het slavernij-verleden van Nederland, maar zou het prachtig vinden dat blanke mensen slaven gaan worden van zwarte mensen !

  Like

 17. willz zegt:

  Walgelijke keuze. Geen rtl meer is mijn anwoord.
  Ze onderscheiden zich al een tijdje niet meer van de nos.
  Gekochte msm.

  Like

 18. elisah zegt:

  Als alle zwarte Pieten nu vervangen worden door zo’n knappe blanke jongeman als op de foto boven, dan is Piet wel een lekker ding geworden. 😉
  Hoorde zojuist dat men nog wil doorgaan met deze absurde doorgedraaide gekte en de banketbakkers en fabrikanten die nog een echte zwarte zwarte Piet hebben, die wil men nu dus gaan aanklagen.

  Like

 19. Karen zegt:

  Wat eigenlijk wel bijzonder is, is dat in dit land, waar de Zwarten echt nog niet in de meerderheid zijn, Zwarten (over) vertegenwoordigd zijn: advertenties, televisie etc. Eigenlijk is het dus zo dat wij een Zwarte op willekeurig welke plek en welke functie als gewenst en normaal moeten beschouwen. Er is maar een plaats en functie waar het zwart zijn als rascistisch en ongewenst beschouwd wordt een Zwarte Piet op ons kinderfeestje. Kortom iedereen mag Zwart zijn behalve Zwarte Piet. Krom is een vriendelijke omschrijving……..!

  Like

 20. Henk der Niederlander zegt:

  Nou ben Ik net terug uit Belgie en heb bij kennissen een paar maal naar RTL zitten kijken en eerlijk gezegd denk Ik dat iemand die regelmatig naar dit soort zenders kijkt tech wel in en in veel last moet hebben van hersenverweking.
  Mischien dat Ik met deze opmerking een aantal mensen voor het hoofd stoot, maar so be it.

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Ik heb al een paar jaar geen tv abonnement meer en ik begin er ook NOOIT meer aan.
  Ik kan al die walgelijke, linkse, vet betaalde koppen niet meer luchten of zien.
  Toen ik nog wél tv had, keek ik alleen maar naar films en die vielen ook vaak nog tegen.

  Ik weet niet eens welke programma’s er tegenwoordig uitgezonden worden.

  Like

  • Karen zegt:

   Tistochwat ik snap helemaal wat je bedoelt! Ik kijk ook zelden of nooit naar tv, soms naar detictives of films. Maar vaak vallen ze inderdaad tegen en haak ik voortijdig af, val er ook vaak bij in slaap en dan weet ik genoeg :-). Feit is wel dat ik dus regelmatig niet kan meepraten omdat ik geen idee heb over wie of wat het gaat.

   Like

  • elisah zegt:

   Heel veel rotzooi, u mist niet zo veel. Ik zoek me vaak rot in de tv gids om iets te vinden wat het aanzien waard is en veel van de films zijn al veel te vaak uitgezonden of goedkoop.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s