DE BEZETTING VAN GRIEKENLAND

screenshot_52

(Vertaling: “delamontagne”)

 Wat doet een bezettingsleger zodra het zich in een land heeft genesteld ? Het neemt het in bezit en dwingt de bevolking om zijn manier van leven op te volgen. Het stelt regels op om de bevolking  te onderwerpen en verspreidt zijn geloof. Bovendien gebruikt het geweld om dit af te dwingen. Het is triest om dit te zeggen, maar dat is wat er momenteel in Griekenland gebeurt: de “migranten”, die blijkbaar vergeten zijn dat ZIJ het waren die onderdak kregen, zorgen ervoor dat de Grieken zich voelen alsof ze uitgenodigd zijn in eigen land.

Moet iemand die zijn land is ontvlucht aan oorlog of vervolging niet zijn dankbaarheid laten blijken voor het land dat hem heeft opgenomen? Zijn geschiedenis respecteren, zijn inwoners en waarden en hun wetten? En dit zou ook moeten gelden voor alle zgn. “migranten” die zich in het land willen vestigen waar zij een betere toekomst hopen te vinden.

Maar dan Griekenland, de illegale migranten die door de media op een huichelachtige manier vluchtelingen worden genoemd met als doel om het geweten van de burgers te dwingen dit te aanvaarden. Zij zijn zich de ruimte aan het toe-eigenen die hen niet toebehoort, gebruiken geweld,blokkeren wegen  en beschadigen openbare goederen. Ze zijn agressief naar de politie en burgers en zijn ook nog eens beledigd als zij de symbolen van christendom waarnemen. De [on]uitgenodigden schijnen bezit te willen nemen van het Griekse Huis en het hun wetten op te leggen.

Het is alweer enkele weken geleden dat op het eiland Mytilene 200 Noord-Afrikanen en Pakistani ´s nachts gingen rellen. Onder het schreeuwen van “Jihad,  Jihad!” vernielden zij de auto´s van inwoners in het centrum van het eiland en joegen hen de schrik om het hart. De oorzaak van de woede op de eilanders was het gerucht dat er 7 “migranten” dood waren gevonden op een boot. De politie en medewerkers van een NGO probeerden uit te leggen dat het gerucht vals was, maar zij wilden de waarheid niet horen. De rellen gingen de hele nacht door.

Enkele dagen later, ook op het eiland Mytilene, waren er opnieuw ongeregeldheden in het district Moria. Ditmaal omdat de migranten te horen hadden gekregen dat zij naar Turkije zouden worden teruggestuurd. Een gerucht dat opnieuw vals bleek te zijn. Maar ondertussen hadden zij al 16.5 hectare olijfboomgaarden in brand gestoken. De eilanders zagen hun boomgaarden in brand vliegen, maar ook een groot gedeelte van het “vluchtelingen”kamp dat er aan grensde. Een aantal “migranten” nam selfies onder het roepen van:”Allahu Akbar! Allahu Akbar!”

 

De spanningen  lopen op. Een week na deze incidenten  verzamelden duizenden Grieken zich rond de soldaten en de nationale vlag en zongen het Griekse volkslied. De mensen zijn bang. Zij verenigen zich rond de vlag en het leger, want zij voelen dat ze aan het begin staan om hun land en soevereiniteit te verliezen aan duizenden illegalen die hun eiland komen bezetten.

Indrukwekkende manifestatie van duizenden Grieken rondom het nationale symbool onder het roepen van “Hella -Hellados”, de Griekse naam voor Griekenland:

 

Bron:
http://eurocalifat.com/
Door: Rosaly

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, gezond realisme, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, socialisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op DE BEZETTING VAN GRIEKENLAND

 1. renato zegt:

  We zijn inmiddels in strijd met onze eigen beschaving. In gewetensnood zeg maar. Onderhuids weten we collectief wat ons te doen staat, maar we worden afgeremd door onze eigen normen en waarden. De kruik…….

  Like

 2. mahoog zegt:

  TUIG VAN DE RIGGEL KOMT EUROPA OVERNEMEN…..en bijna niemand wil het tegenhouden!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Als de Europese bevolking, niet massaal in verzet gaat komen, tegen deze invasie van de ISLAM, zijn we reddeloos verloren. Onze politici hebben ONS verraden, verwacht daar niets meer van. Met de RODEN voorop, laten ze ONS overlopen door deze horden moslims.

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Ach zn wat is er anders in andere landen dan.
  Overal dezelfde shitzooi met dat crapuul.
  Zolang er zogenaamde positieve discriminatie blijft bestaan zal die rotzooi nooit ophouden.
  Mensen zouden allemaal PVV moeten stemmen maar zolang de MSM zijn koers van het nieuws niet bij stelt zal er niet veel van komen en worden mensen die hun verstand willen gebruiken weggezet als Tokkies en A sociaal tuig terwijl deze mensen in principe bezig zijn om iedereen zijn eigen land terug te geven.

  Like

 5. terex zegt:

  En zo ver is het dus al. Het gaat schrikbarend hard en we laten het allemaal gebeuren. Man man man wat erg.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Griekenland, een mooi land dat kapot is gemaakt door de nwo-cabal van dijsselkut en consorten.
  Waarschijnlijk ons voorland, qua armoede en smerige asielparasieten.
  Als we niet snel afrekenen met de gore overheidsratten in den Haag dan overkomt ons dit ook over een jaar of 5!!!
  Straks een basis inkomen voor iedere smerige tering asielrat die over onze NL-grens weet te geraken, dus dan zal de bevolking in NL wel snel gaan toenemen richting de 100 miljoen!!!
  Beetje opschuiven mensen, verder niets aan de hand!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26882107/__Basisinkomen_op_agenda_Kamer__.html

  Like

 7. elisah zegt:

  Onbeschaafd, onontwikkeld, onbeschoft, onguur, onmens……dus ongewenst!

  Like

 8. Jade zegt:

  Nu in Griekenland en straks ook hier onleefbaar…

  Like

 9. Jan zegt:

  Hoe normale Amerikanen over de parasieten denken die binnengeloodst worden door de huidige Amerikaanse junta en haar maffialeden, verwoord door SUZANNE SHATTUCK
  Wij hebben geestesgenoten

  Geliked door 1 persoon

 10. Guardiacivil zegt:

  EUROPA TOON UW MOED !!!

  Like

 11. Thom zegt:

  En maar op de linkse Tsipras stemmen beste Grieken, dan kom je er wel.

  Like

 12. Elena zegt:

  Zojuist gezien een korte docu op TV van een chirurg in Aleppo.
  Het ziekenhuis is al eerder gebombardeerd door het leger van Assad…volgens die arts.
  Ook werd het tijdens de opname met de smartfoon weer gebombardeerd.
  Een meisje van ongeveer 5 jaar had een scherf in haar buikje, een deel van de ingewanden lagen er uit.
  Totaal werken er 2 chirurgen.
  Zijn vrouw en kinderen zijn in veiligheid.
  Dan moest ik denken aan het asieleisende tuig die wel hun familie achterlaten en zelf naar Europa reizen.
  Die achterblijvers zijn helden !

  Like

 13. Petra DeBoer zegt:

  De geruchten worden ingefluisterd door de extreem linkse activisten die de migranten opjutten.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Ik weet dit wel zeker , net zoals Frontex zich opwerpt als Europese Reddingsbrigade zo zijn die talrijke organisaties als Rechten voor de mens, Amnesty, en weet ik nog voor clubs, bezig het grote plan van Brussel te ondersteunen om Europa eronder te krijgen.

   Like

 14. Dat geloof ik ook Petra, dat kan niet anders.

  Like

 15. Andre zegt:

  Het enige voordeel voor Nederland is nog dat we ver van de Turkse grens verwijdert zijn, anders had het hier ook zwart gezien, van gelukzoekers die niet eens uit oorlogs gebieden komen.

  Like

 16. Horatius zegt:

  Ieder weldenkend mens weet dat wij hier niet te maken hebben met zielige vluchtelingen, maar met de stoottroepen van de radicale islam. Uiterst militante jonge moslims met maar één doel; het islamiseren van West-Europa. En als ‘bonus’ voor de argeloze autochtoon: verkrachten, plunderen, brandstichting, roven, moorden en intimideren.

  Het zijn in feite ook deserteurs die hun naaste familie in de steek laten i.p.v. de strijd aan te binden met de IS, dat laten ze liever over aan o.a. de Koerden, tot groot ongenoegen van dictator Erdogan.

  De Grieken zijn totaal de weg kwijt met hun open grens (humanitaire overwegingen?) met Turkije wat betreft deze z.g. vluchtelingen. Hun vele eilanden blijken een open deur voor de mensensmokkelaars en Linkse activisten. De Italianen zijn – voor zover mogelijk – nog gekker; die onderhouden een pendeldienst om economische vluchtelingen massaal over te zetten vanuit Noord-Afrika onder het mom van een ‘alerte Kustwacht’ die de buitengrenzen van Europa ‘uiterst effectief’ in de gaten houdt.

  Wat levert deze slappe houding ons op?

  Een totale ontwrichting van onze vrije en open Westerse samenleving door honderdduizenden werkloze jonge mannen, die zelfs als ze uitgeprocedeerd zijn Europa niet zullen verlaten.
  Om dan in hun levensonderhoud te voorzien zal men de criminaliteit in gaan of radicaliseren met alle rampzalige gevolgen van dien.

  Wat blijft er over voor de ongeruste autochtoon die zijn woonwijk ziet verloederen en deze charitas ook nog mag bekostigen?

  Een stem van protest op de PVV, andere opties blijven (voorlopig) achter de hand.

  Niemand zit op een burgeroorlog te wachten, maar er zijn zekere grenzen aan het tolerantie- en incasseringsvermogen van de autochtone bevolking van Nederland en aanpalende gebieden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s