FOTO

screenshot_45

Christenen in Mosul. Gefolterd, gecastreerd. Daders? Aanhangers van de islam, “rebellen”! En dat komt weldra naar ons toe. BEDANKT MERKEL!

Bron:
https://twitter.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Irak, Islam, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

25 reacties op FOTO

 1. Drs.P. zegt:

  Mijn hart breekt van verdriet van al deze ellende, wat is dit toch voor een compleet gestoorde satanische boze planeet, hoe kunnen mensen dat elkaar toch aandoen???????????

  Geliked door 1 persoon

 2. elisah zegt:

  Gruwelijk, wat onmensen in de naam van een haatreligie kunnen aanrichten.
  Ik heb ooit eens de zoekterm Christenhaat ingevoerd, dan krijg je heel veel foto’s van die monsterlijke moordpartijen te zien, zoiets is een echte eyeopener…

  Like

 3. Karen zegt:

  Wat walgelijk, kan hier niet naar kijken zonder onpasselijk en heel erg bang te worden. Hoe sterk moet je geloof wel niet zijn dat je in die wereld je niet zogenaamd “bekeerd”.Frontex zou officieel veerboot moeten worden, je weet wel heen en weer. Heen bootje vol mohammedanen terug boot vol Christenen. Misschien ga ik dan nog wel naar de kade om ze uit te zwaaien. Deze mensen zijn ECHTE vluchtelingen, die zijn wat mij betreft WEL welkom!

  Like

 4. Dat koesteren we hier en wordt beloond.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Bedank EU en Haagse regenten, jullie hebben straks ons bloed aan je handen !!

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Over wat er tijdens die twee uren in de Bataclan gebeurde zwegen onze PCorrupte media.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Bedankt ook EU, Rutte, Samsom, de linkse kerk en vele anderen die dit mogelijk maken.

  Like

 8. ildiko zegt:

  religie van de duivel ! en hoeveel christelijke kinderen zijn al niet vermoord door deze barbaren???? onwijs veel, het laatste was amper 4 jaar. Bedankt EU politieke imbecielen.

  Like

  • elisah zegt:

   Pas nog een foto gezien van een meisjeslichaampje, in een schattig blauw jurkje met een wit mallotje eronder, maar haar hoofd was door die zieke beesten afgesneden. Dat zijn echt geen mensen, dat zijn satanische monsters die alleen dood en verderf kunnen zaaien.

   Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Wat te doen met de daders, deze BEESTEN?
  Pas een vergaande wederkerigheid toe.
  Neem ze gevangen, ontkleed ze en verwijder testikels en penis.
  Laat ze drie dagen onverzorgd in gevangenschap en executeer ze daarna.
  Overblijfselen cremeren.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  De EU haalt willens en wetens dit ‘schuim der aarde’ binnen.

  En iedereen die op partijen stemt die achter de EU staan, is dus mede verantwoordelijk voor het geweld dat al plaats vindt op christenen [= ongelovigen] en de aanslagen/moordpartijen die nog zullen gebeuren.

  Zo simpel is het.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 10.30. uur. Helemaal mee eens, Wachteres. Het zijn deze verraders, van “links tot zogenaamd rechts”, die instemmen en ingestemd hebben met: ” Het Coudenhoven-Kalergi plan”, van de NAZI Coudenhoven-Kalergi, en ” de Resolutie van Straatsburg”.

   Like

 11. Te walgelijk voor woorden!

  Like

 12. Deborah Menorah zegt:

  Verschrikkelijk. Zelfs beesten doen dit elkaar niet aan. Dit soort praktijken is duivels!

  Geliked door 2 people

 13. Golden Girl zegt:

  stond hier gisteren geloof ik 9 tieners met een elektrische zaag door midden gezaagd in zo n takkeland, ze weten elke keer weer een gruwelijker manier om te moorden

  Like

 14. ildiko zegt:

  het enige wat tegen deze barbaren helpt is gewoon hetzelfde met ze te doen. Dus in een kooi aansteken, onthoofden, opgangen en zo langzaam laten roosteren, met een zaag levend in stukjes zagen, enz. Wij die domme Europeanen respecteren hun cultuur als wij naar zulke landen gaan en respecteren ook hun cultuur ook als ze bij ons zijn, wij blijven knielen zonder enige respect voor onze eigen cultuur. Is dit nergens voor nodig. Dus gewoon respect eisen voor onze manier van leven zonder enige rekening met ze te houden omdat ze doen dat ook niet.

  Like

 15. Reint Meijer zegt:

  Men weet nu precies wat men hier dus moet doen bij immigratie. Bij iedere moslimman castreren en ontmannen en bij iedere moslimvrouw de baarmoeder verwijderen.

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Ik wil me niet verlagen tot soortgelijke straffen om de islam te bestrijden. Inmiddels is daartoe wat meer klinisch oorlogstuig beschikbaar zoals nucleaire granaten.

  De wreedste tegenstander zal uiteindelijk geschiedenis schrijven, waarbij ik denk aan de atoombommen op Hiroshima‎ en Nagasaki, waarbij men in de Japanse cultuur de geest van de doden totaal heeft gewist.

  Gustave Flaubert: Beroemd citaat: ‘Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen’ (1878)

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Gustave_Flaubert

  Like

 17. M.R zegt:

  Sluit mij aan bij Aegolius

  Like

 18. Dat is gebeurd in naam van Allah… en er werd geschreeuwd “Allah u akbar!!!” (Allah is de grootste!!!) Stelletje imbeciele barbaren… onmensen!

  Like

 19. En als bonus mogen die beesten als asielzoeker naar Europa om daar te wachten op de aanval op Rusland. Ik zeg u, los het nu op, met alle Big Ones die u hebt of bereid u voor op uw eigen onthoofding.

  Like

 20. Pietje zegt:

  Ziek zijn die gasten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s