FOTO: Beste Halloween-kostuum tot nu toe

image001

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ludovicus”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTO: Beste Halloween-kostuum tot nu toe

 1. Jan zegt:

  (Vrij naar Benvenuto Cellini)

  Geliked door 1 persoon

 2. Hilladusa was een Paardenmeisje en bedreef daarom de liefde met Poseidon, een oude tandarts met een drietand, die na zijn geboorte tussen een kudde lammeren werd verstopt en zijn moeder iedereen vertelde dat ze een paard had gebaard. Later werd ie multimiljardair door onroerende torens en circusvoorstellingen waarin hij geroosterd werd. Zie je dat ze toen al iets bijzonders hadden met paarden en baarden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  In de film van Bibi & Tina (eveneens paardenmeisjes) lijkt de liefde op de manage ook wel grappige momenten teweeg te brengen. Lina Larissa Strahl (Bibi Blocksberg) denkt daar de liefde te vinden met Emilio Moutaoukkil (Tarik Schmüll), die n.b. van Marokkaanse komaf is (!) al brengt hij haar ook alleen in de problemen! Zodra deze stoere jongedame haar toverkracht wil inzetten kan zij daarmee niet alleen haar tegenstander Charly Hübner (Hans Kakmann) daarmee verslaan en draagt hij haar, gekleed in een rood cowgirls-kostuum, over zijn schouder weg in een paardentrailer. Haar “geliefde”, verkleed als Zorro, draagt Lina op zijn beurt over zijn schouder heen als een zak meel en of zij deze vernedering zal aankunnen is nog maar te bezien!
  Niettemin denk ik wel dat Lina en Lisa-Marie Koroll (Tina Martin) er allebei tot hun schade en schande erachter gaan komen dat zij hun imago als Bibi en Tina niet snel meer zullen kwijtraken en ze heel wat privé-problemen daardoor oplopen, gelijk aan heel wat verklede vrouwen in Duitsland en daarbuiten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s