‘”ISIS vermoordt vijftig politieofficieren in Mosul”

screenshot_51

Recent beeld van de vernielingen in Mosul

MASSASLACHTINGEN – Islamitische Staat maakt zich momenteel in en rond Mosul schuldig aan de moord op burgers en politiemensen. Zo zouden naar schatting vijftig voormalige politieofficieren zijn vermoord.

De mensenrechtenorganisatie van de Verenigde Naties deelde vandaag mee dat ook burgers steeds vaker het slachtoffer van de terroristen zijn. De lichamen van zeventig inwoners van een dorp nabij Mosul zijn ontdekt. Vijftien mensen zouden in een rivier zijn geworpen.

algemeen-dagblad

Twee vrouwen en twee meisjes zijn apart door IS doodgeschoten. Ze behoorden tot een groep burgers die werd afgevoerd en die werd opgehouden door een van de meisjes die invalide was.

Offensief

Het Irakese leger en Koerdische eenheden zetten vorige week maandag de aanval in op de Noord-Irakese stad die nu nog in handen is van IS. Steeds vaker worden in de omgeving van Mosul slachtoffer van IS gevonden. Bovendien hebben de terroristen burgers naar de rand van de stad overgebracht, van wie Irak aanneemt dat ze als menselijk schild zullen worden gebruikt.

Bron:
www.ad.nl
(h/t “danny”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op ‘”ISIS vermoordt vijftig politieofficieren in Mosul”

  1. Tom Hendrix zegt:

    Maar LINKS, en politiek-correct in Europa, zullen zeggen dat dat onze schuld is!

    Like

  2. Guardiacivil zegt:

    Hoog tijd dat er nog harder wordt opgetreden tegen de IS, na de slagersmoordpartijen kunnen deze lieden bommen verwachten.

    Like

  3. Tijd dringt, dus gaan ze nog even lekker door met hun hobby.

    Like

  4. Pieter zegt:

    Eens kijken of Sander van Hoorn (Nieuwsuur) met zijn anti-Assad, hier iets over zegt tegen Twan Huys (waardeloze linkse intervieuwer).

    Like

  5. fleckie zegt:

    Op 24.10.2016, staat op de Duits-talige site Tangsir, onder’ Der anal-penetrierte Turke’ : seer
    interssante Info betr.het HUIDIGEE!! TURKSE LEGER:!!,:’: SULTAN -MURAD-BRIGADE’,etc.
    .(….men mag ZELF ..zijn/haar conclusive trekken hier uit, voor de TOEKOMST!!)

    Like

  6. fleckie zegt:

    Op 24.10.2016, staat op de Duits-talige site Tangsir:: ‘ der anal-penetrierte TURKE’, zeer interessante Info. betr…het…HUIDIGE TURKSE..LEGER…’ SULTAN-MURAD-BRIGADE’. …..( men bedenke, welke vooruitzichten voor ons, als die Meute ! .. vijgellaten wordt, …over WEST- EUROPA

    Like

  7. fleckie zegt:

    P.s.er worden Jammer genoeg telkens woorden ‘veränderd , buiten mij om, of ‘ Weggelaten’Moët ik een of meer woorden .een tot vier keer corrigeren,( frusterend is het wel)

    Like

  8. Aegolius cs zegt:

    Discutabel:
    In Afghanistan is er een groep dat zich verzet met inzet van eigen leven tegen de V.S. paraplu. Over welke tijd binnen de verwachting/tijdsspanne kan men dat van ons volk verwachten in NL of de EU?!

    Like

Plaats een reactie