7300 remigranten kregen in 2015 Nederlandse uitkering in buitenland

screenshot_81

U betaalde: € 33,9 miljoen

Ruim 7300 mensen hebben vorig jaar een uitkering in het buitenland ontvangen, nadat ze waren teruggekeerd naar hun land van herkomst. Deze remigranten hebben in totaal een bedrag van € 33,9 miljoen aan uitkeringen ontvangen. Dat bedrag was in 2010 nog € 22,2 miljoen, blijkt uit cijfers die NU.nl bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB) heeft opgevraagd.

post-online

De SVB keert een maandelijks bedrag uit aan personen die vanuit Nederland definitief naar hun land van herkomst zijn teruggekeerd. Dit bedrag is bedoeld om te voorzien in hun levensonderhoud en wordt alleen uitgekeerd als de ontvanger onder het lokale minimum dreigt te komen. Aan de uitkering is een reeks voorwaarden verbonden.

Bron:
http://biz.tpo.nl
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Krankzinnigheid, Naïviteit, Nederland, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op 7300 remigranten kregen in 2015 Nederlandse uitkering in buitenland

 1. carthago zegt:

  Zo heeft dus een retourtje bananenrepubliek vanuit het kalifaat altijd zin. Er schijnen trollen te wonen in nederigland die te krap wonen wegens de grote hoeveelheden euro biljetten in hun woning en deze noodzakelijkerwijs overhevelen naar de kalifaten. Die woningen staan op het binnenhof en daar mogen alleen gestoorde kalifaatratten wonen.Tip: Prins pils weet wel hoe je daar binnenkomt zonder kloppen. De hoofdbewoner heet peppi rutte en zijn verbouwde ega heet kokki samsom. Pas op dat je niet struikelt over de geitenwollen sokken gevuld met euris, en houdt je neus dicht want het stinkt naar oplichting.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Laat mij het eens eventjes bekijken.

  Je zit in pikkepoelistan met bijna geen inkomen, dan ga je op de europa toer, kom je Nederland binnen , het gaat allemaal niet zo best lukken ondanks alle hulp en voorzieningen, dat aanpassen ook zeg , maar je remigreert na een tijdje wanneer je lekker in de kleren zit en wat mee kan nemen , uiteraard ook op de kosten van die achterlijke ollanders en je komt terug in pikkepoelistan en je heb je uitkering binnen gehaald .

  Je kan het bijna een plan noemen .

  Geliked door 2 people

  • joopklepzeiker zegt:

   Mooi he dat werken tot je 67e jaar om de wereld van een uitkering te voorzien !
   O ja, die aow ook zeg , wat een vetpot , maar niet voor u .
   Hoe groot is het potje ook al weer 600 miljard of iets in die richting, maar we zullen het wel moeten opdelen.

   Like

   • elisah zegt:

    Nee hoor, je mag met 65 al je -ik wil/moet dood- pilletje krijgen, dat spaart een hoop geld uit…

    Like

   • Steven zegt:

    Dan loop je achter hoor..ze praten inmiddels al over werken tot je 72e. Want de uitkeringen overmaken naar het buitenland lopen inmiddels de spuigaten al uit….en dat moet natuurlijk weer opgebracht worden door de eigen bevolking die tot de dood moet werken om een ander een makkelijk leventje te gunnen!

    Hetzelfde als er ergens in de wereld een ramp gebeurt of hulp nodig is…dan staat Nederigland weer vooraan in de rij op zoveel mogelijk geld over te brengen en TROTS de LEIDING wil nemen. DONEER DAAROM GUL!

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Steven

    Beste Steven , je moest eens weten hoe ik er achterloop , iklijk wel een moslime maar dan andersom , Jahaaa Bertha ik loop al door .

    Like

 3. paulzwueste zegt:

  Godallemachtig! Wij zijn echt verdoemd!
  Daar komen we nooit meer vanaf
  Zelfs als ze dood zijn blijven ze dadelijk op papier gewoon leven…
  Hebben die beroepspolitici nou echt niet door dat ze Nederland in de afgrond storten…

  Wat hebben wij in Godsnaam nog te maken met opvreters die we met veel moeite het land uit hebben getrapt en nu in hun thuisland verder parasiteren.

  We zijn werkelijk helemaal waanzinnig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Steven zegt:

   KRANKZINNIG bedoel je vast.
   Tja..ik snap zulk beleid nu eenmaal ook niet..we laten mensen het land in en sturen ze vervolgens met een levenslange uitkering het land weer uit.
   Nederland is immers het perfecte land waar misbruik voor 100% succes heeft.
   Net als de Oekrainers die hierheen kwamen en met een zak geld weer terug gestuurd werden. Dit DEBIELE land zorgt er alleen maar voor dat anderen als een magneet hierheen worden getrokken om ook een aanslag te plegen op de staatskas…en Nederigland die graag de HELE WERELD helpt (behalve de eigen bevolking) laat zich gewoon met open ogen door iedereen een POOT uitrukken!
   Dit KRANKZINNIGE SOCIAALE beleid in dit KLOTE land zorgt er alleen maar voor dat we bezig zijn onszelf de afgrond in te storten…en iedereen slaapt rustig verder!

   Like

 4. Pieter zegt:

  Eerst importeert de overheid kanslozen. Na jaren parasiteren pakken ze de oprotpremie en worden in hun land van herkomst levenslang onderhouden door de Nederlandse overheid.
  Vraag :1. Wat klopt hier niet ?
  2. Waarom is dit al jaren zo terwijl het bekend is ?
  3. Waarom pikt de Nederlandse burger dit ?
  4. Wat is de waarde van een dergelijke overheid en parlement ?
  5. Welke straf zou gepast zijn voor bestuurders die zo hun eigen burgers benadelen ?

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Je kunt het uiterst stom vinden. Volgens pauzwueste zijn we allemaal waanzinnig. Het is maar hoe je het bekijkt. Dat doen ze in Den Haag bij voortduring. Alleen kijken zij opzij. Zie het eens in verband. Hoe zorgt Den Haag voor eigen mensen en hoe voor die opvreters, asielparasieten, indringers of ….. geef er de naam aan die ze toekomt????
  Juist vandaag op TV dat tal van gepensioneerde militairen door het verschuiven van de pensioengerechtigde leeftijd, waardoor er een gat komt tussen pensioen en AOW, honderden euro’s minder uitgekeerd krijgen. Uit dank voor bewezen diensten.
  En de onkostenpost voor (onterechte) vluchtelingen, migranten enz. loopt steeds verder op. Om deze militairen te geven waar ze recht op hebben zou 100 miljoen nodig zijn. De asielindustrie kost MILJARDEN !!!
  Denk hieraan als we volgend jaar naar de stembus ‘mogen’.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • elisah zegt:

   Ik vrees dat er veel meer mensen zijn die dat probleem krijgen van een pensioengat, niet alleen militairen.

   Like

   • Steven zegt:

    Overal moet bezuinigd worden en iedereen wordt uitgekleed. Maar je hoort er niemand over als de kosten om NEP vluchtelingen uitkeringen te verschaffen en alles voor ze moeten betalen de spuigaten uitloopt.Straks krijgen ze bij binnenkomst ALLEMAAL automatisch 10.000 euro KADO, wat ieder jaar weer een miljardje extra gaat kosten.
    De massale weerstand in Nederigland komt pas als de vluchtelingen in een Villa met zwembad wonen, en de eigen bevolking in een kartonnen doos slaapt onder de brug.

    Like

  • topsporter zegt:

   stem PVV.

   Like

 6. Bas zegt:

  Het is overal het zelfde liedje, de eigen bevolking ontvangt een voedselpakket. immigranten kosten de staat miljoenen, waarbij de bevolking lijdzaam toe ziet dat veel geld verhuist naar het buitenland.

  Like

 7. Hier zijn mensen die moeten knokken om een uitkering te krijgen, of die diep in de shit zitten. En de overheid speelt het hele jaar maar voor Sinterklaas. voor de parasieten die toch maar besloten om terug te gaan het land van herkomst. Gezinnen die onder de armoede grens leven, maar het geld wat hun uit die shit kan halen, gaat naar de parasieten in het buitenland. Schande !

  Like

  • Steven zegt:

   En wat dacht je ervan dat de eigen bevolking die een uitkering nodig hebben de eerste maand geen geld krijgen en ze eerst moeten aantonen dat ze er alles aan hebben gedaan om aan een baan te komen?
   Nederland..sterker & Socialer…

   Like

 8. topsporter zegt:

  Wij moeten ons realiseren, dat de ambtenaren in Brussel, de daarbij behorende derderangs politici en de baantjescarousel in Nederland het begin is van deze chaos. Dat zijn de voorbeelden, die uitstekend met andermans geld kunnen omgaan?

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Dus minder, minder, minder, kost meer, meer en steeds meer.
  Hoeveel autochtonen moeten iedere dag naar hun werk om deze 7300 zandnegerts te onderhouden?
  En dan lopen er hier nog een miljoen rond, die we het liefst vandaag nog zouden zien vertrekken. Hoeveel gaan deze gasten ons kosten, als ze ook vertrekken met een pleuroppremie, hoeveel gaan ze ons kosten als ze hier blijven?
  Herstel de grenzen; oneindig veel goedkoper.

  Geliked door 1 persoon

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Dat is toch pinuts in vergelijk met ons weldadig koningshuis? Zelfs prinsesje Amaliazal moeten schrappen op haar 18e jaar:

  Amalia wacht vorstelijke uitkering van 4000 euro per dag

  http://nos.nl/artikel/2135334-amalia-wacht-vorstelijke-uitkering-van-4000-euro-per-dag.html

  Like

 12. Jan Chik zegt:

  En het meest lullige is nog wel, dat de autochtone Nederlander die buiten de EU, bv Rusland wil gaan wonen, dat die zijn AOW word stopgezet, dit in tegenstelling tot de Turken en Marokkanen voor wie de wet Beperking Export Uitkeringen niet van toepassing is wegens gemaakte verdragen tussen Nederland en Turkije, Marokko.
  Dus als NL’er die 50 jaar zijn premie AOW heeft betaald, mag je niet naar buiten de EU gaan wonen, terwijl Turken en Marokkanen dit wel mogen.
  En de 2e slaapkamer vind dit gewoon goed, m.i. gewoon pure discriminatie tegen de autochtoon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s