Breed overleg om epidemie van geweld in OV te bestrijden

screenshot_71

(Door: Annabel Nanninga)

TPO top-tip: koop een auto

NS, stads- en streekvervoerders, bonden en overheden hebben een actieplan vastgesteld tegen geweld in het openbaar vervoer. Er is onder meer afgesproken het aantal incidenten terug te dringen. Een woordvoerder van het ministerie van Infrastructuur en Milieu bevestigde dat woensdag na berichtgeving door De Telegraaf. “Tuig dat zich schuldig maakt aan agressie, beroving, mishandeling, bedreiging, vandalisme en geweld, wordt opgespoord en net zo zwaar gestraft als overvallers, is de insteek,” zo schrijft de krant.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Breed overleg om epidemie van geweld in OV te bestrijden

 1. Drs.P. zegt:

  Niet zo moeilijk, begin eerst eens met alle lichgetinte ratten het land uit te pleuren, daarna een deel van de zwarte ratten, dat zal enorm opruimen!!!!

  Like

 2. Mary zegt:

  Het enige actieplan wat afdoende zal zijn is ze het land uit flikkeren en er nooit meer in de rest is allemaal niet afdoende.

  Like

 3. Steven zegt:

  Laat Groen Links & de PVDA het maaar niet horen over ZWAAR straffen…want al die agressie jochies, berovingen en mishandelingen, worden voor 99% gepleegd door het stemvee van deze partijen!
  De allochtonen hebben inmiddels ook al een eigen programma…”opsporing verzocht”.
  Nog even en ze moeten dat elke dag gaan uitzenden (als ze niks onder het tapijt schuiven tenminste).
  Maar ja..misschien ook weer een topic voor DENK om opsporing verzocht te VERBIEDEN…want dat is immers discriminatie om altijd maar allochtonen op tv te laten zien.

  Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  Dit is toch een waardeloos idee, ze hebben het over 20% verminderen.
  Wat dacht je er van om alle 100% eens aan te pakken. Nou komt nog 80% er mee weg.
  De verkiezingen komen er aan, dan hoor je wel vaker dit soort ideeën, daarna is iedereen alles weer vergeten.
  We horen trouwens al jaren dat ze het goed gaan aanpakken.
  Er zal geen conducteur minder in mekaar geslagen worden zolang ze geen gewapende macht laat mee rijden op een bus of trein, met de straffen die ze hier uitdelen en met een pakkans van minder dan 0,01%

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 18.25. uur, op 26/10. Mee eens, Bert. Ik zeg er nog bij: Er gaat niets van terecht komen, helemaal niets. verkiezingen in aantocht, dat steekt er achter.

   Like

 5. Zie ook de verkrachtingen in Almere.De slachtoffers werden nog net niet aangeklaagd.Met al die politieke correctheid stopt dit nooit en gaan berovingen ,mishandelingen ,autobranden(van ongelovigen) verkrachtingen enz. gewoon door.

  Like

 6. Nou dat moeten we echt nog zien gaan gebeuren.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Alleen met chipkaart vervoeren !

  Geliked door 1 persoon

 8. Guardiacivil zegt:

  Alles wat de dubbele agenda van dit leugenkabinet dwarsboomt zal dus niet gebeuren en zal dus de situatie ongewijzigt blijven en daarom hoop en wens ik dat er eindelijk eens die paar hele grote BOEMS in Nederland plaatsvinden zodat we het kabinet direct kunnen afzetten wegens WANBELEID en BELAZEREN VAN DE NEDERLANDSE BURGERS.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s